Ahoj,
potřeboval bych poradit ohledně
rotopedů. Rád bych si nějaký pořídil, jenže je problém s tím, že je to tak trochu jako třeba koupě počítače. Problémem není ani tak nabídka, klidně bych koupil i přes Ronnie, jenže... každá recenze nebo popis vám uvedou určité údaje, na základě kterých si můžete udělat obrázek a rozhodnout se, ale některé často podstatné věci se nedočtete.
Jako analogii bych použil třeba koupi laptopu. Můžete si vybrat nějaký super model, super CPU, grafika, RAM atd. prostě ideální třeba i drahý laptop na práci. Jenže pak vám ho dovezou a vy zjistíte, že má třeba vám naprosto nevyhovující klávesnici apod. - věci který se prostě bez fyzického obhlédnutí nedoberete nikde a je vám pak uplně fuk co to má uvnitř,protože práce s tím je utrpení.
No a u těch
rotopedů je to podobné. Dočtetee se nějaké ty parametry, ale není nad to zkusit si na to sednout, osahat si to apod. No a tady je právě ten problém. Nevím totiž, kde třeba mají takové věci opravdu fyzicky vystavené. Jsem z Brna a jediné kde jsem to tak viděl je nějaká hrstka největších šmejdů v nějakém hypermarketu... Existuje nějaký obchod kde by se dalo tyhle věci omrknot a vyzkoušet, ideálně s nějakou trochu ucházející nabídkou a ne 1 nebo 2 modely? Koupit to pak třeba přes internet už není problém, ale otázka je ten výběr... jinak klidně můžete psát i tipy na konkrétní modely. Moje požadavky nejsou nijak velké, váhově stačí klidně do nějakých 90 kg, výška tak pro kolem 185 cm, možná radši už i něco lepšího, mám rád technologie, takže třeba nějaký funkce displeje atd. by se hodily. Cenově mám představu tak 5-7 tisíc.