Bolest zápěstí

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bolest zápěstí  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Bolest zápěstí
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dr. Manhattan

PříspěvekZaslal: st září 17, 2014 6:59 pm    Předmět: Bolest zápěstí Odpovědět s citátem

Zdravím,
poslední dobou mám problémy s bolestí zápěstí. Snažím se používat ty tvarované osy, ale i tak to velmi bolí, často v něm křupe, někdy po křupnutí brní prsty apod.
Ortoped mi řekl, že kloubní doplňky jsou vyhazování peněz a pokud to nedělám profesionálně, tak mám přestat cvičit, jinak si přivodím karpál (máme ho v celé rodině). Bolí mě to i když jsem dlouho na PC nebo hraju na klavír, takže na tom asi něco bude. Přestat cvičit samozřejmě nechci, ale odrovnat si ruce taky ne. Máte někdo nějaké tipy? Napadlo mě koupit si ty rukavice s fixací zápěstí, ale je dobré to pevně zafixovat? Nemůžu si to tím ještě zhoršit, protože ho oslabím? Popř. máte někdo pozitivní zkušenost s nějakým kloubním doplňkem?
Předem děkuji za všechny rady.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Macha

PříspěvekZaslal: st září 17, 2014 7:02 pm    Předmět: Re: Bolest zápěstí Odpovědět s citátem

Dr. Manhattan napsal:
Zdravím,
poslední dobou mám problémy s bolestí zápěstí. Snažím se používat ty tvarované osy, ale i tak to velmi bolí, často v něm křupe, někdy po křupnutí brní prsty apod.
Ortoped mi řekl, že kloubní doplňky jsou vyhazování peněz a pokud to nedělám profesionálně, tak mám přestat cvičit, jinak si přivodím karpál (máme ho v celé rodině). Bolí mě to i když jsem dlouho na PC nebo hraju na klavír, takže na tom asi něco bude. Přestat cvičit samozřejmě nechci, ale odrovnat si ruce taky ne. Máte někdo nějaké tipy? Napadlo mě koupit si ty rukavice s fixací zápěstí, ale je dobré to pevně zafixovat? Nemůžu si to tím ještě zhoršit, protože ho oslabím? Popř. máte někdo pozitivní zkušenost s nějakým kloubním doplňkem?
Předem děkuji za všechny rady.

cau, presne tohle me ted taky chytlo uz to mam tak 14 dni, nekdy se probudim s bolestma a nemohu snim treba chvily ani pohnout. Ve fitku me to boli nastesti jen s vetsima vahama nebo s rovnou osou na bicak. Kvalitni rukavice se stahovanim ti pomuzou urcite. Kloubni vyzivu jsem kvuli tomu objednal beru ji teprva 5 den ale uz to je lepsi, ale jestli to je tou vyzivou to nevim . :)
Blackoff

PříspěvekZaslal: st září 17, 2014 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.petrruzicka.com/blog/jak-posilit-zapesti/

Zkuste tohle..

Macha: kloubní výživa ti za pět dní určitě nepomůže..
supernatural

PříspěvekZaslal: st září 17, 2014 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

posilovani na karpal podle moji zkusenosti spis pomaha, nez ze by ho to zhorsovalo.
prace na PC je problem, ale s gelovou podlozkou je to o dost lepsi.

zapesti me trapilo dlouho. nejvic mi pomaha obklad - vlhkej kapesnik, posypat susenym zazvorem - koreni (tak lzicka), pres to mikrotenovej pytel a zavazat kolem zapesti, nechat tak 1,5 hodiny. pali to, ale uz po jednom obkladu je to vzdy vyrazne lepsi. obvykle staci behem tejdne nekolik obkladu a ruka je zas na dlouho ok ;)
Dr. Manhattan

PříspěvekZaslal: st září 17, 2014 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc za tipy, měli byste někdo i doporučení na dobrou kloubní výživu? Vůbec se v tom nevyznám. Když už to koupit, tak ať to aspoň funguje. Obklad určitě vyzkouším.
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: st září 17, 2014 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec, mel sem podobnej problem.. ale nak sem to neresil, koupil sem si tady ty bandaze a vzdycky na ty cviky co boleli sem to poradne stahl a byl klid
Takle sem to tahl asi rok..

https://obchod.ronnie.cz/s-1814-zpevnujici-bandaze-na-lokty-kolena-a-zapesti.html

Jenze me pred par mesici zacalo pobolivat dost rameno a tak sem si zacal kupovat kloubni vyzivu od ctyrifitness.. davkuju cca 15g denne + tak 3g MSM ( namicham si plnej shaker a popijim celej den, ma to tak mit vetsi vyuzitelnost)
Beru ji uz asi 5 mesicu a normalne me to zapesti prestalo bolet ale uplne ani naznak ze by nekdy bylo v hajzlu Takze to muzes taky vyzkouset a treba to i tobe pomuze..
Doktorovi vyrid ze je kokot.
Jinak rameno boli dal uz je asi v horsim stadiju.
Dr. Manhattan

PříspěvekZaslal: so září 20, 2014 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za rady. Jen se chci zeptat, co je to MSM? A ta kloubní výživa od 4fitness, cena je super, ale jak je to s chutí? Píšou že je to bez příchutě, dá se to vypít? Nebo si to ochucuješ sám těma jejich ochucovadlama? To funguje jak? Díky za info.
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: so září 20, 2014 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dr. Manhattan napsal:
Díky za rady. Jen se chci zeptat, co je to MSM? A ta kloubní výživa od 4fitness, cena je super, ale jak je to s chutí? Píšou že je to bez příchutě, dá se to vypít? Nebo si to ochucuješ sám těma jejich ochucovadlama? To funguje jak? Díky za info.

MSM maji taky v nabidce tak si to tam najdi, stoji to par korun a vydrzi ti to hodne dlouhou..
Je to hnus.. chutna to jak chcanky ale stema jejich prichutema se to da
(delam to tak ze si nadrtim pulku az 1 plato naky prichute a poradne to promicham s celou pixlou)
Dr. Manhattan

PříspěvekZaslal: so září 20, 2014 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A jaký příchutě od nich bereš? Je jich tam tolik že bych vůbec netušil. Předpokládám, že většina bude nic moc.

Rychle na stránku:

Přejdi na: