|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wondra

|
Zaslal: út září 23, 2014 3:25 pm Předmět: Kdy začít cvičit po aplikaci rázové vlny |
|
|
Otázka je jednoduchá, kdy začít zatěžovat tělo tréninky po aplikaci rázové vlny na oštěpařský loket?
Lékař mi sdělil že nejdříve za 5-6 týdnů, do té doby pouze běžná činnost. Po uplynutí stanoveného odpočinku začít pomalu zatěžovat s vrcholem ve 3 měsících.
Má tu někdo osobní zkušenost?
Nerad bych byl vyhodil 4000k do koše, ale znáte to, je to týden a už mi cuká... _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út září 23, 2014 5:18 pm Předmět: |
|
|
Osobní zkušenost nemám, ale Milan Šádek také chodil na rázové vlny, pokud si to dobře vybavuji a ten tuším normálně cvičil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út září 23, 2014 7:48 pm Předmět: Re: Kdy začít cvičit po aplikaci rázové vlny |
|
|
| wondra napsal: | Otázka je jednoduchá, kdy začít zatěžovat tělo tréninky po aplikaci rázové vlny na oštěpařský loket?
Lékař mi sdělil že nejdříve za 5-6 týdnů, do té doby pouze běžná činnost. Po uplynutí stanoveného odpočinku začít pomalu zatěžovat s vrcholem ve 3 měsících.
Má tu někdo osobní zkušenost?
Nerad bych byl vyhodil 4000k do koše, ale znáte to, je to týden a už mi cuká... |
Když jsem byl na vlnách, říkala mi myslím týden klid. Nemyslím si, že by rázové vlny byly kontradikcí pro cvičení. Doktor chce podle mě spojit léčebné účinky rázové vlny a klidu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út září 23, 2014 8:42 pm Předmět: Re: Kdy začít cvičit po aplikaci rázové vlny |
|
|
Rázová vlna na entezopatii je podle mě až na konci seznamu co se s tím dát dělat a hlavně neléčí příčinu ale důledek. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st září 24, 2014 7:48 am Předmět: |
|
|
já vím, už jsem prosel laserem, cvicenim na hss, vyšetřením krční páteře, elektrolecbou... o milanovi vím a taky jsem mu psal, ale logicky jsem se nedočkal odpovědi. což chápu. navíc je otázka jestli byl na více aplikacích nebo na té silně jednorázové jako já _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|