BBC Fitness CHODOV

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - BBC Fitness CHODOV  Úvodní stránka -> Ostatní -> BBC Fitness CHODOV
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
555SIMI555

PříspěvekZaslal: út září 23, 2014 1:42 pm    Předmět: BBC Fitness CHODOV Odpovědět s citátem

Ahoj, prosím vás o reference ohledně fitka BBC Chodov. Přemýšlím o něm, ale nikde jsem se nedozvěděl, jaké jsou ceny pernamentek pro studenty na celý rok, nebo půl rok nebo na určitá období, kolik se tam v jakých čas. dobách pohybuje lidí a další poznatky. Za každý budu moc vděčný, Předem děkuji za info ;-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Darkkiller

PříspěvekZaslal: út září 23, 2014 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bude to stejný jako v každém BBC - tzn. pro studenty cca 5000,- na rok + asi 200,- čip. Jinak ta smlouva je minimálně roční, jde to splácet třeba po 3 nebo 6 měsících, ale členství je nejmíň na 12 měsíců.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: út září 23, 2014 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A členství se automaticky prodlužuje.
555SIMI555

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobře, to je ideální cena si myslím, a jak je to tam s lidma, nečeká se moc na stroje, dřepovací klec, olympijku apod. ? To automatické prodlouženíá nechápu, když podepíšu smlouvu na rok, tak mi to přece jen tak nemohou prodloužit pokud jim to nepodepíšu znova ne ? :-) Ale jestli jde jen o prodloužení platnosti čipu, tak je to OK ;-)
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

555SIMI555 napsal:
Dobře, to je ideální cena si myslím, a jak je to tam s lidma, nečeká se moc na stroje, dřepovací klec, olympijku apod. ? To automatické prodlouženíá nechápu, když podepíšu smlouvu na rok, tak mi to přece jen tak nemohou prodloužit pokud jim to nepodepíšu znova ne ? :-) Ale jestli jde jen o prodloužení platnosti čipu, tak je to OK ;-)

Na Chodov nechodím, tak to ti neřeknu, ale Na Stráži docela v pohodě, špička bývá cca od 18-21.

A samozřejmě ti ji neprodlouží, ale musíš si to hlídat - když chceš zrušit členství, musíš jim dát vědět 3 měsíce před koncem splatnosti smlouvy. Pak už to prý jde jen s potvrzením od doktora a jsou s tím problémy.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:

A samozřejmě ti ji neprodlouží, ale musíš si to hlídat - když chceš zrušit členství, musíš jim dát vědět 3 měsíce před koncem splatnosti smlouvy. Pak už to prý jde jen s potvrzením od doktora a jsou s tím problémy.

http://www.fitnessbbc.cz/dokument/smlouva.pdf
Bod 5 odstavec 2. Nevím jak tomu říkáš ty, ale je to jasný znak automatického prodlužovaní smlouvy v případě, že nebude do 3 měsíců před ukončením písemně vypovězena. Většina lidí si to nepřečte a myslí si to co 555SIMI555. Že když jim nepodepíšou novou smlouvu, tak mu nemůžou prodloužit členství. Proto na to upozorňuji.

Tady se automatické prodloužení smlouvy řešilo https://forum.ronnie.cz/clenstvi-v-bbc-pokuta-t31607.html
555SIMI555

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to je štěstí že jsem se na to ještě zeptal, raději si tu smlouvu celou pročtu až mi jí dají a pak až podepíšu a pohlídam si ty 3 měsíce, moc děkuju. Ještě jen pro upřesnění, když podepíšu členství na Chodově, tak mohu cvičit ve všech BBC ? :-)
ygg

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, to můžeš jen když máš to jejich V.I.P. členství.
555SIMI555

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha a to asi bude o dost dražší co :-)
Gohan

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to seru. Zrušit členství jedině 3 měsíce předem, jinak se prodlužuje? To je špína až se mi z toho zvedl kufr.
ygg

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Já to seru. Zrušit členství jedině 3 měsíce předem, jinak se prodlužuje? To je špína až se mi z toho zvedl kufr.

Proboha proč? Víš to předem? Víš? Takže to není žádná haluz nebo něco takového, prostě buď ber nebo neber. Já to klidně bral ... holka na baru mi to při podpisu smlouvy jasně řekla, ostatně já sám taky číst umím, a pohoda.

Jediné co to chce je dávat si pozor, pokud časem zjistíš, že tě to tam sere a value4money stojí za prd. Ale to snad příčetný jedinec zvládne.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak, prostě než něco podepíšu, tak si to nejdřív přečtu. Neříkám, že se mi to automatický prodlužování líbí, ale nechápu, jak na tom někoho můžou nachytat. Mně třeba ještě posílaj dopis 3 měsíce a 10 dní před vypršením smlouvy a upozorňují na to.

A stojím si za tím, že pro studenty je to pořád v Praze jedna z nejlepších voleb, když budu brát poměr cena/kvalita.
ygg

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejen pro studenty, alespoň na Evropské furt vidím plakáty na nějaké "akce", vše pod 500 na měsíc.
Gohan

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Gohan napsal:

Proboha proč? Víš to předem? Víš? Takže to není žádná haluz nebo něco takového, prostě buď ber nebo neber. Já to klidně bral ... holka na baru mi to při podpisu smlouvy jasně řekla, ostatně já sám taky číst umím, a pohoda.

Jediné co to chce je dávat si pozor, pokud časem zjistíš, že tě to tam sere a value4money stojí za prd. Ale to snad příčetný jedinec zvládne.

A co na tom to, že to víš předem mění? Absolutně nic. Je to úplně zbytečná hovadina která může jedině přivodit zbytečné komplikace.
555SIMI555

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasím s tebou Gohanu, je to podvod, naprosto zbytecnej si myslim, ale na druhou stranu o tom už víme a co si budem povídat, takovej luxusni a obrovskej plácek na zvedání za takovou cenu jinde asi nenajdeš, takže si to rád pohlídam :-D jinak děkuju všem, že ste se mi tu rozepsali, pomohlo mi to při výběru.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - BBC Fitness CHODOV Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: