|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DikobrazieDieťa
(ban)

|
Zaslal: út září 23, 2014 8:57 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | DikobrazieDieťa napsal: | | DiamonD123 napsal: | Já mám 87kg/187 cm v perfektní kvalitě - proč bych přesně jako nemohl mít za pár let v podobné kvalitě 97kg? |
Ako nič v zlom, pozerám tvoje fotky zo 4.9., kde by si mal mať na výšku 187cm 88kg, ale ja tam proste tých 88kg NEVIDÍM.... Svalov nemáš o nič viac ako ja, a ja mám 190cm, a 82kg... Ako je to možné ??? ... Nejde mi to do hlavy. A to si ešte zoberme, že 4-5 dní v mesiaci mám hladovku (nejem vôbec nič)... |
Za to já ti ale nemůžu Nehledě na to, že jestli všechno půjde tak jak má, tak vidím těch 97kg reálně někdy tak v období dvou let. |
Naturálne, bez kreatínu, a v dobrej forme ? ZABUDNI, EŚTE RAZ, ZABUDNI
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Olejnas

|
|
|
| DikobrazieDieťa napsal: | | Dante Flyshit napsal: | | Možno keby si k himalájskej soli, moču a mentálnej masturbácii nad miešancami začal trochu normálne jesť a cvičiť, tak by to vyzeralo inak. 82 kg pri 190 cm je na posilňujúceho športovca zúfale málo. |
Lietajúce hovno (FlyShit), zúfalé málo ? ... Keď som začal, mal som 66kg............. Je to nabratie 16kg čistej svaloviny BEZ AS, KREATÍNU A BEZ TUKU, a bez trápneho žratia každé tri hodiny. To je ZÚFALO MÁLO ??? .... Aha..... Nesypeš ty náhodou (nič proti sypajúcim, tí nech sa ale zdržia komentára ohľadom naberania naturála) ??? Či mi chceš povedať, že ako dospelý (začal som cvičiť v 20-tke, teda už "plne vyrastený") mám nabrať PRIRODZENE napr. 25kg svalov (aby to nebolo "zúfale málo), bez chémie, a bez pribratia tuku ??? Ty si skade spadol ??? BAVME SA TU O POĆIATOĆNEJ HMOTNOSTI ČLOVEKA, KEĎ V ROVNAKEJ VÝŠKE ZAČAL CVIČIŤ, A KOĽKO SVALOV NABRAL "NAČISTO".......nie o tom, koľko kg má na akú výšku. Sú "vychrtlíci" v mojej výške, ktorí majú 76kg a nemajú žiaden sval... Vyzeraj tak, ako som vyzeral ja, keď som mal o 10kg menej než oni, čiže 66kg... |
Naposledy upravil Olejnas dne út září 23, 2014 8:59 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
|
Marek,tak ty mas v hlave inak vymetene _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: út září 23, 2014 8:59 pm Předmět: |
|
|
| DikobrazieDieťa napsal: | | DiamonD123 napsal: | | DikobrazieDieťa napsal: | | DiamonD123 napsal: | Já mám 87kg/187 cm v perfektní kvalitě - proč bych přesně jako nemohl mít za pár let v podobné kvalitě 97kg? |
Ako nič v zlom, pozerám tvoje fotky zo 4.9., kde by si mal mať na výšku 187cm 88kg, ale ja tam proste tých 88kg NEVIDÍM.... Svalov nemáš o nič viac ako ja, a ja mám 190cm, a 82kg... Ako je to možné ??? ... Nejde mi to do hlavy. A to si ešte zoberme, že 4-5 dní v mesiaci mám hladovku (nejem vôbec nič)... |
Za to já ti ale nemůžu Nehledě na to, že jestli všechno půjde tak jak má, tak vidím těch 97kg reálně někdy tak v období dvou let. |
Naturálne, bez kreatínu, a v dobrej forme ? ZABUDNI, EŚTE RAZ, ZABUDNI |
|
|
| nahoru |
|
 |
DikobrazieDieťa
(ban)

|
Zaslal: út září 23, 2014 9:04 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | DikobrazieDieťa napsal: | | DiamonD123 napsal: | | DikobrazieDieťa napsal: | | DiamonD123 napsal: | Já mám 87kg/187 cm v perfektní kvalitě - proč bych přesně jako nemohl mít za pár let v podobné kvalitě 97kg? |
Naturálne, bez kreatínu, a v dobrej forme ? ZABUDNI, EŚTE RAZ, ZABUDNI |
|
Olejnas, nauč sa čítať, nepísal som, že kreatín je steroid......
A som väčší ako Diamond (trošičku), pri výške 190cm a 82kg. Proste neviem čo je na mne také ľahké, alebo na ňom také ťažké. (Už tuším, aký vtípek si niekto na to "čo je na mne ľahké" vymyslí, lebo ste predvídateľní ako východ Slnka...)...
Naposledy upravil DikobrazieDieťa dne út září 23, 2014 9:14 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út září 23, 2014 9:08 pm Předmět: |
|
|
ty si predvidatelny v tom,ze mas v hlave vymetene a neovladas ani pravopis _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
DikobrazieDieťa
(ban)

|
Zaslal: út září 23, 2014 9:09 pm Předmět: |
|
|
Admini, keď zverejním svoje foto v najbližších dňoch (vynechám hladovku nech radšej teraz neschudnem...), obnovíte mi pod týmto nickom (lebo RANDO sa už obnoviť nedá...asi...) možnosť prispievať na hlavnú stránku ? Vo všetkej slušnosti...
|
|
| nahoru |
|
 |
DikobrazieDieťa
(ban)

|
Zaslal: út září 23, 2014 9:10 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | ty si predvidatelny v tom,ze mas v hlave vymetene a neovladas ani pravopis |
Milý hlupáčik, tú chybu čo som napísal v zhone si hneď opravím, na rozdiel od teba ,ktorý zas neovládaš mäkčene a dĺžne... Ty sa už fakt "chytáš" všetkého, si asi v núdzovom stave.... Je to tragédia čo stváraš...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út září 23, 2014 9:13 pm Předmět: |
|
|
Marek Marek...ty si ten najhorsi pripad blue balls aky som kedy videl  a chyb tam mas viac,pracuj na tom _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt září 25, 2014 7:10 am Předmět: |
|
|
Tragedie si ty rando, divim se ze tu mas jeste vubec pristup.. nastesti se nesnazis radit ostatnim, akorat vymyslis stupidni topiky o hovne.. nastesti! _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
DikobrazieDieťa
(ban)

|
Zaslal: čt září 25, 2014 8:07 am Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | Tragedie si ty rando, divim se ze tu mas jeste vubec pristup.. nastesti se nesnazis radit ostatnim, akorat vymyslis stupidni topiky o hovne.. nastesti! |
Tvoj názor, NIČ VIAC, NIČ MENEJ.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt září 25, 2014 8:27 am Předmět: |
|
|
Rando, potom daj tu fotku, celkom by ma zaujimalo, ako to vyzera pri tvojom pomere vyska/vaha. Mimochodom, ty si z Kosic? Kam chodis cvicit? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt září 25, 2014 8:28 am Předmět: |
|
|
to je nazor 99% fora.. zbyly 1% si ty.. jestli te ma nekdo rad tak se mu omlouvam _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
DikobrazieDieťa
(ban)

|
Zaslal: čt září 25, 2014 8:40 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Rando, potom daj tu fotku, celkom by ma zaujimalo, ako to vyzera pri tvojom pomere vyska/vaha. Mimochodom, ty si z Kosic? Kam chodis cvicit? |
Áno, som z Košíc. A chodím cvičiť v KE. Chceš ma vidieť ? Môžeme dať spolu tréning
Dáme ? Takú možnosť by si mnohí stadiaľ nenechali ujsť, už len preto, že som tu jeden z najznámejších "fantómov" .... či Fantomas ? ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|