|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
sk
|
Zaslal: st září 24, 2014 9:56 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Gohan napsal: |
A co na tom to, že to víš předem mění? Absolutně nic. Je to úplně zbytečná hovadina která může jedině přivodit zbytečné komplikace. |
Je to soukromé fitko, můžeš to brát jak je nebo jít jinam. Nikdo tě do ničeho nenutí. Až budeš mít nějakou svoji firmu, taky bude jen na tobě jak si to zařídíš. Fascinují mě lidé, kterým nikdo nic necpe ani nenutí, a přesto cítí potřebu to podobně expresivním způsobem hodnotit a pojmenovávat.
A psát v této souvislosti o podvodu...to už není na tebe...může jen ten, pro koho je význam toho slova neprobádanou záhadou . |
Boze tak je snad jasne, ze to tam je z jedineho duvodu...snaha ochcat zakaznika a doufaji, ze si toho nevsimne nebo na to zapomene. Omlouvat to znamena jedine...schvalovat vsechny mozne ochcavky, kterymi se to v cesku jen hemzi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st září 24, 2014 10:09 pm Předmět: |
|
|
Zase na druou stranu - pokud je to ve smlouvě jasně a ty s tím nesouhlasíš...nepodepisuj, že?
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt září 25, 2014 4:36 am Předmět: |
|
|
Znova zopakuju, že je úplně jedno, že je to ve smlouvě předem. Samozřejmě že osobně bych se jim na toto z vysoka vysral. To že si to dali do smlouvy nic nemění na tom, že je to hovadina a zbytečnost která přinese jenom komplikace.
A k tomu, abych se vyjádřil na diskuzním foru, nepotřebuju aby mi někdo něco cpal nebo nutil, od toho je to diskuzní forum. Nebo si mám počkat až se taky vyjádříš k něčemu, co ti nikdo necpe a nenutí a tohle ti tam postnout? Vůbec nchápu, proč by jsi tohle vůbec napsal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt září 25, 2014 7:05 am Předmět: |
|
|
Napsal jsem to proto, že každý podnikatelský subjekt si tanovuje nějaká pravidla provozu a je na Tobě zda je akceptuješ nebo ne. Můžeš na to leda nadávat, ale nic se na tom jaksi nemění. Půjdeš prostě jinam. já zase nechápu proč to rozpitvávat. Výsledek je a bude nula. Příjde mi to zbyečné...ale jak pravíš...je to tady diskuzní forum. Znáš to - jak se říká - z hovna bič neupleteš a když upleteš - nezapráskáš -a když zapráskáš, jedině sebe:o)
Hezký den.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt září 25, 2014 12:33 pm Předmět: |
|
|
On je to takovej ten model poměrně běžný např. v USA - prostě máš subscription na nějakou dobu a strhává se ti z účtu a produlužuje tak dlouho, dokud to nezrušíš. Možná to u nás někoho může překvapit, protože na to nejsou všichni zvyklí, ale z hlediska zákazníka to lze vidět i jako výhodu, že když něco používám, tak se nestarám o placení a produlužování...jen když už to nechci, tak to prostě zruším.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt září 25, 2014 1:44 pm Předmět: |
|
|
| sk napsal: | | Omlouvat to znamena jedine...schvalovat vsechny mozne ochcavky, kterymi se to v cesku jen hemzi. |
Je to smlouva, kterou dobrovolně uzavírají dvě strany a všechna smluvní ujednání jsou stranám známá předem. Nikdo nic nezamlžuje, nezatajuje, neskrývá. O ochcávce v takovém případě může mluvit jen ten, kdo má problémy s chápáním psaného textu...budu dnes výjimečně slušný:-).
To je jak vlítnou někam do hypoše na slevu a u pokladny se roczčilovat, že se žádná nekoná, protože ta cena v letáku platí jen při koupi 4 kusů. I takové exempláře se dají potkat. Ale netušil jsem, že i tady
EDIT ... jinak je samozřejmě pravda, že BBC je banda zmrdů a vychcánků a slušný člověk by tam už z principu cvičit nikdy nešel! Takže BBC rozhodně NE! Zejména to na Evropské. A kdyby tedy z největší nouze ano, tak chodit jedině dopoledne! Děkuji uctivě _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt září 25, 2014 2:09 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | sk napsal: | | Omlouvat to znamena jedine...schvalovat vsechny mozne ochcavky, kterymi se to v cesku jen hemzi. |
Je to smlouva, kterou dobrovolně uzavírají dvě strany a všechna smluvní ujednání jsou stranám známá předem. Nikdo nic nezamlžuje, nezatajuje, neskrývá. O ochcávce v takovém případě může mluvit jen ten, kdo má problémy s chápáním psaného textu...budu dnes výjimečně slušný:-).
|
Na jednu stranu je to pravda a jako libertarián s tím souhlasím, ale třeba takovej Provident, Herbalife nebo prodejci hrnců za 30k mají určitě taky papíry v pořádku, nicméně asi bych netvrdil, že je to úplně košer podnikání
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: čt září 25, 2014 2:26 pm Předmět: |
|
|
to ygg ... tady jde o princip a zaroven vrcholek ledovce, kdy i spolecnost, ktera se prezentuje stylem nadstandartnich sluzeb a peci o klienta, ma ve smlouve naprosto neopodstatneny narok slouzici jen k tomu, aby s trochou stesti prisli k vice penezum na ukor zakaznika. Protoze ctvrtletni vypovedni lhuta ve fitku neslouzi nicemu jinemu.
Neni se pak cemu divit, ze tady nasledne podnikaji i jini exoti typu AAA (ojebavani zakazniku je nase hobby) a podobne firmy, ktere si na takovych praktikach zalozily rovnou byznys.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt září 25, 2014 2:38 pm Předmět: |
|
|
No, já jsem takový zvědavý prudič, takže jsem zvednul prdel a šel se podívat, co na tom papíru vlastně mám napsané. A to automatické prodloužení je samozřejmě pravda. Jenže to není všechno, protože v článku VI. v odstavci 3 se jasně píše, že po uplynutí nejméně 1 roku trvání členství lze smlouvu vypovědět, a to bez udání důvodu. Výpovědní lhůta v tomto případě činí 3 měsíce.
http://www.fitnessbbc.cz/dokument/smlouva.pdf
Takže asi tak. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt září 25, 2014 2:50 pm Předmět: |
|
|
V AAA se dá v pohodě auto prodat i koupit ..... pokud ale přesně víš co chceš a opravdu tomu rozumíš (nebo někoho takového máš s sebou). Takže jde o zcela běžnou situaci, která v principu není jiná ani v ostatních bazoších, ani při koupi přímo od majitele. Zmíněný Provident je zcela ok ... chceš prachy a oni ti půjčí, za jakých podmínek víš přesně také. Ber nebo nech, ale divit se může POTOM fakt jen trouba. Hrnce za asi 20-25 si od Zepteru koupila kdysi jedna známá. O peníze rozhodně nouzi nemá, kuchyně za půl mega, spotřebiče vše Miele, je jí přes 60 a vaří hodně a umí. Nemůže si je vynachválit. Já bych si je v životě nekoupil, ale proč by se mělo jednat o nějaký ojeb? Herbalife je už trochu jiná pohádka, ale pokud to pomůže funkci placeba .... :-).
Ojeb a haluz a svinstvo je objednat si a zaplatit dvojitou izolaci sklepa, a po čase zjistit, že je tam jednoduchá, a ani to ne všude .... což se stalo příbuzným. U Mnichova. Stavěla místní rodinná firma s letitou historíí ... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|