|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt září 25, 2014 8:55 am Předmět: |
|
|
Já bych zase souhlasil s tím, že ne každej může těch 100 kg v dobré kvalitě nabrat (s nízkým procentem tuku). Protože genetickej strop se bez AS jen tak neprorazí. Ale s tukem to určitě nabrat jde.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: čt září 25, 2014 9:00 am Předmět: |
|
|
Rando: na spolocny trening by som to nevidel, mam svojho sparinga a inak som dost asocial  Ale keby si sa nudil a chcel visiet na hrazde niekde inde, tak chodim na Furcu do Dawellu _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
DikobrazieDieťa
(ban)

|
Zaslal: čt září 25, 2014 9:06 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Rando: na spolocny trening by som to nevidel, mam svojho sparinga a inak som dost asocial Ale keby si sa nudil a chcel visiet na hrazde niekde inde, tak chodim na Furcu do Dawellu |
Popravde, ja som mal sparinga možno 5 krát za život, ja sparinga nepotrebujem, lebo nechodím "maximálky", ani vynútené opakovania. Napíšem ti SZ, môžeme sa tam uvidieť v sobotu alebo v nedeľu, pozdraviť sa, a každý si odcvičí svoje, možno prehodíme pár viet. Lebo si na mňa zvedavý, tak ma uvidíš....
Naposledy upravil DikobrazieDieťa dne čt září 25, 2014 9:07 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt září 25, 2014 9:06 am Předmět: |
|
|
decarabas - prihovaram sa za videolog _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt září 25, 2014 1:38 pm Předmět: |
|
|
Petey: Asi nas nebude mat kto tocit _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt září 25, 2014 1:42 pm Předmět: |
|
|
ta navzajom,ne? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt září 25, 2014 1:48 pm Předmět: |
|
|
Nebanujte Randa, je to zvlastni postavicka, ale je svuj :-) Nikoho nenapada, ani si na nic nehraje. V nekterych vecech ma pravdu, Diamond 97kg naturalne s 6-8% tuku vazne nedosahnes, nebud naivka. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt září 25, 2014 1:56 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Nebanujte Randa, je to zvlastni postavicka, ale je svuj :-) Nikoho nenapada, ani si na nic nehraje. V nekterych vecech ma pravdu, Diamond 97kg naturalne s 6-8% tuku vazne nedosahnes, nebud naivka. |
Třeba si jednou na tebe vzpomenu, až těch 97kg budu mít
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt září 25, 2014 1:57 pm Předmět: |
|
|
magion - vsak prave, na nic si nehraje. Obcas by sa mohol zahrat na mysliaceho cloveka _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt září 25, 2014 2:02 pm Předmět: |
|
|
Diamond:
Ne že bych ti to nepřál, ale člověk co se v tom dýl pohybuje tak nějak už tuší co je a není naturálně možné u většinové populace, až na genetické vyjímky viz. třeba Radom. Ale nechci tě odrazovat, makej dál a budu rád když mě jednou přesvědčíš o opaku. Ale 9 kg čisté hmoty za 2 roky je unreal. Nehledě na to, že ten naturalní genetickej strop bude ještě níž.
Petey:
Vsak on ti jednou ukáže, až se budeš ve stáří klepat na nemocničním křesle s alzhaimrem, zatímco on bude poletovat venku s motýlama, u toho bude popíjet vlastní moč a vstřebávat živiny pouze skrz sluneční paprsky :-) :-) _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt září 25, 2014 2:23 pm Předmět: |
|
|
Magion - no nevím k Tvým zmíněným 97 kg. Já se vyžral naturálně z 65 kg na 123,5 kg za dva roky (22,5% sádla) a za tři měsíce to okřesal na závodních 96,95 Kg.
Za svůj život jse spolykal asi 40 mg metanu a to jakože celkem a pak se na to vysr..kašlal.
Takže dle mě jsem měl za cca 2,5 roku na sobě méně tuku než s 65 kg a vážil jsem skoro 97 kg, což je 32 kg plus. Takže jakto, že 9 kg je nereálných za dva roky?
(pravda-tehdy jsem tím žil a začínal z rachytických 192 cm/65 kg v 15ti se asi nabírá líp než v 30ti).
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt září 25, 2014 2:29 pm Předmět: |
|
|
Což je 192/97 soutěžní váhy. A to ti to velmi dobře roste jak si několikrát podotkl. A tomu odpovídaly i tvé silové výkony, hold si stavěný pro silové sporty, kulturistiku.
Já svou připomínku směroval právě na ty méně obdařené, kteří jsou ve většině.
Více o této problematice zde: http://www.leangains.com/2010/12/maximum-muscular-potential.html _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt září 25, 2014 2:32 pm Předmět: |
|
|
Magion...a co z toho mám?...rameno a záda v kýblu a jeden diplom :o))
Hezký článek.
Díky za tip.
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|