Transparentni ucet

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Transparentni ucet  Úvodní stránka -> Ostatní -> Transparentni ucet
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2014 7:47 am    Předmět: Transparentni ucet Odpovědět s citátem

Zdravim,
chystam se zridit transparentni ucet, kam lidi budou posilat prachy (dobrovolny prispevek na provoz webu), mate nejaky zkusenosti jestli se to ma nejak priznavat v prijmech nekde?

Vlastne to obratem budu davat do webu (nakup aplikaci a placeni hostingu)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2014 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na tohle se vyplatí zajít za daňovým poradcem nebo schopným účetním, protože - podle mého, a neber to jako 100% jistou pravdu:) - na jedné straně z toho všeho můžeš platit 15procentní darovací daň (pokud mluvím podle nového občanského zákoníku) a na druhé také nic... ale hodně záleží na všech okolnostech, ať už kdo dar dává a nebo kdo (za jakým účelem) dar přijímá, v neposlední řadě pak i jakou celkovou výši očekáváš ...a jak moc se chceš držet litery zákona. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Grimley

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2014 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No hele bude to delat maximalne 2-3 tisice za rok, takze to asi nejak prisne resit nebudu zas. Kazdopadne teda diky za radu, jeste to nekde pozjistuju. Nechtel jsem zas aby mi to lidi posilali primo na muj ucet a Fio nabizi transparentni ucet uplne zadarmo, tak je to takovy prukaznejsi :)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2014 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Napíšu PM.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2014 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
No hele bude to delat maximalne 2-3 tisice za rok, takze to asi nejak prisne resit nebudu zas. Kazdopadne teda diky za radu, jeste to nekde pozjistuju. Nechtel jsem zas aby mi to lidi posilali primo na muj ucet a Fio nabizi transparentni ucet uplne zadarmo, tak je to takovy prukaznejsi :)

udělej si tlačítko "donate" od paypalu, lidi prudí dělat převod... daleko jednodušší a nikdo se o to
zajímat nebude...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: