Funkcni spodni pradlo

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Funkcni spodni pradlo  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Funkcni spodni pradlo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ricky1

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2014 9:49 am    Předmět: Funkcni spodni pradlo Odpovědět s citátem

Ahoj, mate nekdo zkusenost s funkcnim spodnim pradlem (boxerky) jde mi hlavne o sani potu. Diky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spazik

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2014 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlepší trenky jsou obyč. bavlněnné za kilo :-)
http://toborik.cz/jt/sortiment/pansky/trenkoslipy.htm
Riku

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2014 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlepší jak na co. Od tý doby co mám kompresní boxerky od Under armour tak na trénink neberu nic jinýho.
CIZO

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2014 10:24 am    Předmět: Re: Funkcni spodni pradlo Odpovědět s citátem

Ricky1 napsal:
Ahoj, mate nekdo zkusenost s funkcnim spodnim pradlem (boxerky) jde mi hlavne o sani potu. Diky

Funkční nesaje, funkční má pot odvádět pryč, takže pokud máš funkční spodky, tak to chce přes ně druhou funkční vrstvu, aby to mělo žádaný efekt. Pokud druhou funkční vrstvu nemáš, tak ten pot nasaje ta vrstva co je nad tou funkční.

Osobně používám funkční trika a jsem s nimi hodně spokojený a jen těžko se mi pak nosí klasická bavlna, hlavně když je vedro a potím se. Na trénink už používám jen a pouze funkční trika. Funkční spodky jsem nezkoušel.

Derek Poundstone
karlwanhov

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2014 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tenhle tyden sem presel na funkcni triko s dlouhym rukavem + gate - nejlepsi vec za posledni dobu,, kompresni bude asi jeste vetsi ficak, ale zatim sem nadsenej ztohodle komba
Riku

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2014 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na kompresních tričkách mě štve, že když člověk dělá třeba shyby nebo prostě takovýhle věci kde má ruce nad hlavou, tak se vytáhne nahoru a máš holej pupek a pořád si ho musíš stahovat Ale já to řeším tak, že si ho právě zastřím do těch kompresních trenek a je po problému :D

Kompresní boxerky jsou super hlavně na sporty kde se člověk nějak hejbe hodně, do fitka asi zbytečnost ale třeba na bojový sporty nebo klidně sprinty apod je to super, člověku nic neplandá víte kde
Mablung

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2014 12:43 pm    Předmět: Re: Funkcni spodni pradlo Odpovědět s citátem

Ricky1 napsal:

Nevím jak boxerky, ale triko jsou nosil i v pětatřiceti stupňových vedrech na brusle pod normální triko. Vynikající věc.
Spazik

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2014 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Nejlepší jak na co. Od tý doby co mám kompresní boxerky od Under armour tak na trénink neberu nic jinýho.

Nevim no, já se zase tak moc nepotím, ale stejně mi přijde, že aby někdo za 2 hodiny extrémě propotil bav. trenky, tak se musí potit jak vrata od chlíva
Riku

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2014 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Riku napsal:

Nevim no, já se zase tak moc nepotím, ale stejně mi přijde, že aby někdo za 2 hodiny extrémě propotil bav. trenky, tak se musí potit jak vrata od chlíva

Říkám jak na co. Do fitka si klidně vezmu obyč trenky, ale na MMA jsem během 20 minut propocenej naskrz, tam ani už nejde tolik o to, že to líp odvádí pot, protože ani to funkční to už nestíhá, ale je to daleko pohodlnější než bavlněný a nijak to člověka neomezuje v pohybu, ani nevím že mám něco na sobě.
Ricky1

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2014 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Spazik napsal:
Riku napsal:

Říkám jak na co. Do fitka si klidně vezmu obyč trenky, ale na MMA jsem během 20 minut propocenej naskrz, tam ani už nejde tolik o to, že to líp odvádí pot, protože ani to funkční to už nestíhá, ale je to daleko pohodlnější než bavlněný a nijak to člověka neomezuje v pohybu, ani nevím že mám něco na sobě.

Tady tyhle?

http://www.ua-store.cz/panske/boxerky-under-armour/panske-boxerky-under-armour-2-pack-hg-6-boxerjock.html
Ricky1

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2014 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Riku napsal:

Jsou i takovy co je propoti. A nejen ve fitku, potim se i bezne behem dne.
Riku

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2014 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám tyhle
http://u-a.cz/panske-kompresni-pradlo/panske-kompresni-spodni-pradlo/heatgear-sonic-compression-shorts-black-cyan

co jsi dával ty jsou střih fitted, tedy nejsou kompresní, s těmi zkušenost nemám. Špatný to určitě nebude.

Dají se ovšem sehant funkční boxerky i za 200,- ale s jinou značkou než UA zkušenosti nemám.

Rychle na stránku:

Přejdi na: