|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SnakeSoft
|
Zaslal: út září 18, 2012 7:39 pm Předmět: |
|
|
Osobně bych se byt tebou přihlásil na posilování jako do kroužku, teď nevím kolikrát je to v týdnu, na kolejní je myslim posilka. Bude to nejspíš asi jen 2x týdně, takže bych to zkombinoval s posilovnou kterou by sis zaplatil na vstupy a celkově bys ušetřil a dostal se do posiloven se slušným náčiním. Jinak v BG jsem párkrát byl a cvičit se tam dá skoro všechno a taky je to za dobrou cenu...
http://zapis.cesa.vutbr.cz/
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Koutňa

|
Zaslal: út září 18, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
| SnakeSoft napsal: | Osobně bych se byt tebou přihlásil na posilování jako do kroužku, teď nevím kolikrát je to v týdnu, na kolejní je myslim posilka. Bude to nejspíš asi jen 2x týdně, takže bych to zkombinoval s posilovnou kterou by sis zaplatil na vstupy a celkově bys ušetřil a dostal se do posiloven se slušným náčiním. Jinak v BG jsem párkrát byl a cvičit se tam dá skoro všechno a taky je to za dobrou cenu...
http://zapis.cesa.vutbr.cz/ |
Machina se celej zimní semestr rekonstruuje.
Jinak nevím, jaké máš nároky, z toho, kde jsem byla, se cvičit dalo ve Spinning a Fitness (u SOkolovny na Kounicově), v té posilce pod Listovkama na Kounicově ul. (nevím název) a ve Factory Fitness v Bystrci (ta byla hodně velká a dobře vybavená + pro ženy ionťáky zdarma, takže sem tam pila jak duha:-D ). _________________ Murphyho zákon: "Všechno si pečlivě zapisuj, vypadá to aspoň, že si něco dělal."
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út září 18, 2012 10:11 pm Předmět: |
|
|
Hlavně nechoďte do fitka na Purkyňkách, dnes kolem 6 tam bylo asi tak milion lidí _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
aikonny

|
Zaslal: st září 19, 2012 5:29 am Předmět: |
|
|
www.fitness3000.cz na Maliňáku, ceny o.k, stroje o.k, také otvíračka o.k :)
Teď je nově otevřené www.vutgym.cz, tam to ale neznám. _________________ Tady se*e pes...
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: st září 19, 2012 6:21 am Předmět: |
|
|
Děkuju moc všem za odpovědi.. Budu si muset jednotlivý posilky projít a udělat si obrázek která by pro mě byla ta nej. Zrovna dneska se chystám na jednu. Ani nevím jak se jmenuje :D Tak uvidíme :D pak dám vědět
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: st září 19, 2012 7:22 am Předmět: |
|
|
Neni špatnej Malý Průvan, možná, že to je nejlevnější v celém Brně. Jezdí tam tramvaj 2,6,8. Nad ním je Velký Průvan, ale ten je trochu dražší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: st září 19, 2012 8:29 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | Neni špatnej Malý Průvan, možná, že to je nejlevnější v celém Brně. Jezdí tam tramvaj 2,6,8. Nad ním je Velký Průvan, ale ten je trochu dražší. |
Ted jsem byl v Malym .. a musim rict ze dost dobry :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Napalmex
|
Zaslal: so září 27, 2014 7:20 pm Předmět: pár dotazů |
|
|
Je tu prosím někdo, kdo by mi zodpověděl pár dotazů ohledně Fit Centra Machina na Kolejní? :) Kdo máte zkušenosti, chodíte tam cvičit, nebo jste v nedávné době chodili..
PM, díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|