Když už je tu sekce strongman video, tak se podělím o sestřih z mojí loňské sezóny. Inspirovat by mělo především mě, abych zase začal trénovat
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Já jsem přemýšlel, jestli tam dávat titulky, ale nakonec jsem je tam nedal, přišlo mi to rušivý. Dřep je 260, trh s jednoručkou 70, benč tuším 150, koule na soutěži do 170, kufry 150, yoke 350, pneu 450, axl tuším 130 a 140 kilo a jednoručka 73 pokud se nepletu.
Maxka na tréninku byly o trochu vyšší (dřep 270 raw, trh s 80kg jednoručkou, přítahy v předklonu do 5x180, bicepsový zdvih 50kg jednoručky a 100kg velká činka pro 2 - 3 opakování a úzký benč 160 s pauzou na hrudníku).
Bejvávalo :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Díky za pozitivní ohlasy. Jak to bude s případným návratem na soutěže zatím nevím, protože mám teď trochu jiné priority a čeká mě hodně práce, protože se chci do strongmanů v ČR zapojit organizačně. Na tvrdý trénink jsem určitě nezanevřel, jen tomu musím dát čas, než zase bude prostor a energie věnovat se mu na takové úrovni, aby mi to přinášelo výsledky, se kterýma budu spokojený.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru