Zaslal: út říjen 07, 2014 4:00 pm Předmět: Tablet na práci
Zdravím
Trávím hodně času na cestách, zejména v autobuse nebo vlaku a doteď jsem tahal na hrbu cca. 2,5 kg notebook. Nyní jsem se ho rozhodl vyměnit za win 8 tablet. Máte někdo zkušenosti? Z atomů mám docela strach protože to nejsou "plnotučný" procesory ale zase na plynulý chod office a internetu by to mohlo být v pohodě. Momentálně mám možnost koupit za 9000 . Strop mám u 10k. Rád bych využil nabídky rozbaleného zboží, jak mývají na alze a czc. Díky za všechny tipy
_________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
Zaslal: út říjen 07, 2014 5:08 pm Předmět: Re: Tablet na práci
Roumec napsal:
Zdravím
Trávím hodně času na cestách, zejména v autobuse nebo vlaku a doteď jsem tahal na hrbu cca. 2,5 kg notebook. Nyní jsem se ho rozhodl vyměnit za win 8 tablet. Máte někdo zkušenosti? Z atomů mám docela strach protože to nejsou "plnotučný" procesory ale zase na plynulý chod office a internetu by to mohlo být v pohodě. Momentálně mám možnost koupit za 9000 . Strop mám u 10k. Rád bych využil nabídky rozbaleného zboží, jak mývají na alze a czc. Díky za všechny tipy
10, 11 je pro mě v pohodě, jedná se mi o vyřizování mailů, psaní kratších textů a studium. Dell vypadá bezvadně, ale naskytla se mi možnost mít tohle http://tablety.heureka.cz/acer-iconia-tab-w700-nt-l0qec-001/ za 7k takže je to asi jasný =)
_________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru