Čaute! :D jsem se dlouho neozvala, nebyla jsem na operaci s kolenem, ale bohužel mě chytnul zánět do zádových svalů (což je velmi nepříjemné a ani nepříteli bych to nepřála! :D), což mě na 3 měsíce vyřadilo z tréninku. Ale pomaličku a po lehoučku se vracím zpět!
Trénuju od začátku října, ale připadám si jako lemra. Nic nejde podle očekávání (ženská, chtěla by všechno hned :DDDD), takže nejlíp hned teď najet na to, kde jsem skončila. Ale takhle to nejde. Hodně mi ochably nohy, ale pomalu váhy na dřepech jdou nahoru. Koleno se drží a přijde mi pevnější než kdy předtím.! Asi mu ta pauza také prospěla. Nicméně jsem hrozně zhubla! A dokonce i v tuku, protože jinak si nedovedu vysvětlit ty o 2 čísla menší podprsenky a padající kalhoty. No bude boj to dávat zase nahoru, ale musím se kousnout a nevzdat to. Dneska jsem se potila v posilce s "tréninkem" nohou. Cítila jsem se totiž už dost silná, abych se vrátila k tréninkům vršek/spodek. V čemž budu také nadále pokračovat (alespoň prozatím), protože to mělo na mě nejlepší účinek.
dnešní trénink:
10x interval (30s 16km/h sprint + 30s 4km/h chůze)
8 sérií back squat 20x20kg, 15x30kg, 15x40kg, 12x60kg, 6x70kg, 15x50kg, 15x30kg, 20x20kg
6 sérií legpress 20x60kg, 15x80kg, 15x90kg, 12x105kg, 15x90kg, 20x60kg
3x předkopávání jednonož se zastavením v propnuté pozici 3x5kg
4x předkopávání 20x20kg, 15x25kg, 10x30kg, 10x35kg
squat jumps to failure :D
Chtěla sem si dát ještě břicho, ale žaludek trochu stávkoval, tak sem se protáhla a šla jsem domů. :D U dřepů jsem myslela, že mi pak upadnou nohy, ale ten stékající pot do očí, ten pocit miluju :D
Nic, zítra snad dám vršek a zas sem napíšu. :)