Paleo strava

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Paleo strava  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Paleo strava
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Natural95

PříspěvekZaslal: pá září 12, 2014 1:28 pm    Předmět: Denroterapeutická strava Odpovědět s citátem

Hodně zajímavá odnož paleo diety je tzv. dendroterapeutická strava. Pro konzervativně smýšlející lidi to možná bude působit na první pohled šíleně, ale má to svoji logiku, tedy lidstvo se delší dobu živilo spíše ze stromů, než z polí a luk. Zemědělství je z evolučního hlediska novinka. A co je hlavní, dendroterapeutickou stravu teď jedu tři měsíce a cítím se na ní nejlépe za celý život. Nikdy před tím jsem neměl tolik energie, zmizel mi ekzém a viditelně se mi zpevnila postava.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mar

PříspěvekZaslal: so září 13, 2014 6:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dragonetty napsal:
krajta: kokosová mouka je super , sice stojí trošku víc , ale mě s přítelkyní vydržela jedna krabice celkem dlouho.

Jo, kokosová mouka je výborná věc. Na první pohled se může zdát, že je drahá, ale při pečení několikanásobně zvětší svůj objem, takže výsledná cena vůbec není vysoká.
Pokedex

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 5:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

chci se zeptat kde kupujete ořechy protože me by to zruinovalo peněženku :D
Riku

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když jsou někde v akci tak nakoupím třeba po kilech, jinak mám ze zahrady tuny vlašáků
Pokedex

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taky jsem si koupil 5kg vlasaku ale musim je loupat a pak znich bude tak 1,5kg proc kurva musej bejt ty buraky luštěnina :D :D ale asi se na to vyseru a budu je jist 350kg mandli nedam
DolceGusto

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

orechy sou bohuzel drahy vsude.. ale nahradit se daj uplne v pohode olejema, btw, stejne vetsina lidi ji orechy na chut a bez maceni z nich nedostanou nic extra.. naopak, je to spis velka zatez pro traveni (ale nejsem jinej a taky je vetsinou zeru bez upravy )
Oddo

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DolceGusto napsal:
orechy sou bohuzel drahy vsude.. ale nahradit se daj uplne v pohode olejema, btw, stejne vetsina lidi ji orechy na chut a bez maceni z nich nedostanou nic extra.. naopak, je to spis velka zatez pro traveni (ale nejsem jinej a taky je vetsinou zeru bez upravy )

Já už je zase jinak než bez namočení nejím, zjistil jsem, že moje trávení to ve velkém ocení a taky zuby
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DolceGusto

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jo, to moje taky.. musim se k tomu zas vratit
Pr!nc

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DolceGusto napsal:

já myslim, že trávení si s tím dokáže poradit.
Oddo

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
DolceGusto napsal:

já myslim, že trávení si s tím dokáže poradit.

U nás se říká: myslet znamená h*vno vědět možná máš pravdu, ale když je tu způsob, jak trávení odlehčit a současně získat z ořechů/semínek víc živin, tak kdo je natolik hloupý, aby to neudělal?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Pokedex

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to mam jako ořechy namocit do vody třeba přes noc ?
Riku

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
tady je tabulky s časem namáčení

http://www.rawsuperfood.cz/rawsuperfood/1-Informace-o-RAW-food/7-Naklicovani-seminek-a-lustenin

neboo
Pokedex

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

diky to jsem nevedel
Číča

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Má domněnka:
Počítá se i s rozkousáním těch ořechů? Je jasný,že je to navržený tak,že býložravec sežere listy a semínka,vysere je a z hovna vyroste pěkný stromeček. Pokud to ale hodíme do mixeru (ar. a mandlová másla) nebo pořádně rozkoušeme,tak se stravitelnost několikanásobně zvyšuje,ne?
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Paleo strava Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: