|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Natural95
|
Zaslal: pá září 12, 2014 1:28 pm Předmět: Denroterapeutická strava |
|
|
Hodně zajímavá odnož paleo diety je tzv. dendroterapeutická strava. Pro konzervativně smýšlející lidi to možná bude působit na první pohled šíleně, ale má to svoji logiku, tedy lidstvo se delší dobu živilo spíše ze stromů, než z polí a luk. Zemědělství je z evolučního hlediska novinka. A co je hlavní, dendroterapeutickou stravu teď jedu tři měsíce a cítím se na ní nejlépe za celý život. Nikdy před tím jsem neměl tolik energie, zmizel mi ekzém a viditelně se mi zpevnila postava.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mar
|
Zaslal: so září 13, 2014 6:15 am Předmět: |
|
|
| dragonetty napsal: | | krajta: kokosová mouka je super , sice stojí trošku víc , ale mě s přítelkyní vydržela jedna krabice celkem dlouho. |
Jo, kokosová mouka je výborná věc. Na první pohled se může zdát, že je drahá, ale při pečení několikanásobně zvětší svůj objem, takže výsledná cena vůbec není vysoká.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: čt říjen 16, 2014 5:32 am Předmět: |
|
|
chci se zeptat kde kupujete ořechy protože me by to zruinovalo peněženku :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: čt říjen 16, 2014 8:08 am Předmět: |
|
|
taky jsem si koupil 5kg vlasaku ale musim je loupat a pak znich bude tak 1,5kg proc kurva musej bejt ty buraky luštěnina :D :D ale asi se na to vyseru a budu je jist 350kg mandli nedam
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt říjen 16, 2014 8:16 am Předmět: |
|
|
| DolceGusto napsal: | orechy sou bohuzel drahy vsude.. ale nahradit se daj uplne v pohode olejema, btw, stejne vetsina lidi ji orechy na chut a bez maceni z nich nedostanou nic extra.. naopak, je to spis velka zatez pro traveni (ale nejsem jinej a taky je vetsinou zeru bez upravy ) |
Já už je zase jinak než bez namočení nejím, zjistil jsem, že moje trávení to ve velkém ocení a taky zuby
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: čt říjen 16, 2014 8:37 am Předmět: |
|
|
| DolceGusto napsal: | orechy sou bohuzel drahy vsude.. ale nahradit se daj uplne v pohode olejema, btw, stejne vetsina lidi ji orechy na chut a bez maceni z nich nedostanou nic extra.. naopak, je to spis velka zatez pro traveni (ale nejsem jinej a taky je vetsinou zeru bez upravy ) |
já myslim, že trávení si s tím dokáže poradit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt říjen 16, 2014 8:46 am Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | DolceGusto napsal: | orechy sou bohuzel drahy vsude.. ale nahradit se daj uplne v pohode olejema, btw, stejne vetsina lidi ji orechy na chut a bez maceni z nich nedostanou nic extra.. naopak, je to spis velka zatez pro traveni (ale nejsem jinej a taky je vetsinou zeru bez upravy ) |
já myslim, že trávení si s tím dokáže poradit. |
U nás se říká: myslet znamená h*vno vědět možná máš pravdu, ale když je tu způsob, jak trávení odlehčit a současně získat z ořechů/semínek víc živin, tak kdo je natolik hloupý, aby to neudělal?
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: čt říjen 16, 2014 8:50 am Předmět: |
|
|
to mam jako ořechy namocit do vody třeba přes noc ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt říjen 16, 2014 8:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt říjen 16, 2014 9:29 am Předmět: |
|
|
neboo
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: čt říjen 16, 2014 9:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: čt říjen 16, 2014 10:46 am Předmět: |
|
|
Má domněnka:
Počítá se i s rozkousáním těch ořechů? Je jasný,že je to navržený tak,že býložravec sežere listy a semínka,vysere je a z hovna vyroste pěkný stromeček. Pokud to ale hodíme do mixeru (ar. a mandlová másla) nebo pořádně rozkoušeme,tak se stravitelnost několikanásobně zvyšuje,ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|