švadla 2015

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - švadla 2015  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> švadla 2015
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
švadla

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2014 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

šmajdy napsal:
co pak to tu vidím ty a kladky ? jsem zvědav až vlítneš na tu silovku ,to tu zas bude samé PR

Šmajdy, ty se tu ukážeš jednou za uherák a hned mě musíš zjebnout :D Nic v tom není, jen jsem potřeboval trochu změnu. Na silovku se těším, ale musím dát dokupy loket a rameno u benchpressu. Za týden mi bude 31 a já si připadám jak o dvě dekády starší. Už jsem skoro zničenej jak Draper :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
šmajdy

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2014 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak si zvykej teď tě budu jebat pravidelně

tak se dej do kupy a ať to tu zase lítá !
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
švadla

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2014 6:32 pm    Předmět: švadla - síla a dynamika Odpovědět s citátem

15.10. 2014

RAMENA, TRICEPS, BŘICHO

rotátory
+
dislokace ramene

military press:
1 x 10 x 10kg
1 x 10 x 20kg
1 x 10 x 30kg
1 x 10 x 40kg
1 x 6 x 50kg
1 x 6 x 60kg
1 x 5 x 70kg

Šestka opět nešla. Zlaté tlaky vsedě, tam to šlo alespoň pořád nahoru.

upažování vstoje:
1 x 15 x 4kg
1 x 15 x 7kg
5 x 10 x 10kg

Jen rehábko s ohledem na unavený ramena.

zadní ramena vsedě v předklonu:
1 x 20 x 4kg
4 x 16 x 7kg
1 x 20 x 4kg

benchpress úzkým úchopem - podhmat:
1 x 10 x 10kg
1 x 10 x 20kg
1 x 10 x 30kg
1 x 10 x 40kg
1 x 10 x 50kg
1 x 10 x 60kg
1 x 10 x 70kg

Sil bylo dost. I se 70kg jak prd. Ale s ohledem na rameno tak akorát.

francouzský tlak s EZ vleže:
1 x 10 x 10kg
1 x 10 x 20kg
1 x 10 x 30kg
1 x 10 x 40kg
1 x 10 x 50kg

Tady rameno necítím vůbec a můžu to drtit jak prd. Ani loket mě u toho nebolí. To je věta jak z domova důchodců .

kick back:
3 x 15 x 10kg

Jen tak na dovaření.

front plank:
3 x MAX
+
side plank:
3 x 20

Dneska za hodinu hotovo. Včetně protažení před i po. Budu muset od pondělka přehodit tréninky tak, abych ubral ramenům. Po loňském zánětu mi zůstala zvetšená bursa a ta se občas ozve. Chci předejít většímu průseru.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
švadla

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak zítra jdu po delší době za MUDr. Fojtíkem. Už mě ten levý loket nebaví. Bez obstřiku neodejdu :-)
magion

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

švadla napsal:
Tak zítra jdu po delší době za MUDr. Fojtíkem. Už mě ten levý loket nebaví. Bez obstřiku neodejdu :-)

Tak dlouho se chodí se džbánem až se ucho utrhne.... Nebo myslíš že obstřik ti zázračně vyléčí zánět, který se tam tvořil delší dobu? Chce to trochu změnit přístup v léčbě. Tím neříkam přestat cvičit na 3 týdny. Ikdyž by to dozajista pomohlo :-)
Draper

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
švadla napsal:

Tak dlouho se chodí se džbánem až se ucho utrhne.... Nebo myslíš že obstřik ti zázračně vyléčí zánět, který se tam tvořil delší dobu? Chce to trochu změnit přístup v léčbě. Tím neříkam přestat cvičit na 3 týdny. Ikdyž by to dozajista pomohlo :-)

A nebo tak dlouho se chodi s bolavym loktem cvicit, az se upon utrhne , vlastni zkusenost :)
Judson

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vymenim bolavy zada za bolavy loket
seeya

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehehe burza invalidov
švadla

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Vymenim bolavy zada za bolavy loket

Tohle mě fakt rozesmálo .
švadla

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
švadla napsal:
Tak zítra jdu po delší době za MUDr. Fojtíkem. Už mě ten loket nebaví. Bez obstřiku neodejdu :-)

Magione, přístup jsem změnil. Vyřadil jsem všechno u čeho mě loket bolel. Dokonce proběhlo moře a deset dní úplný volno. Cvičím s bandáží, nepřetěžuji a leduju. Doufám, že mi poradíš něco zásadního. Těch loktů už bylo několik, ale vždy pomohla bandáž, lehčí váhy a chladící sáčky...
švadla

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2014 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska obstřik a tak volno. Zítra a v neděli dělám plot - pozemek 1400m2. Tak to žádná velká regenerace nebude :- (
koffis

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2014 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nesmíš to tak hrotit, pak to končí takhle :-*
magion

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2014 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

švadla napsal:
magion napsal:
švadla napsal:
Tak zítra jdu po delší době za MUDr. Fojtíkem. Už mě ten loket nebaví. Bez obstřiku neodejdu :-)

Magione, přístup jsem změnil. Vyřadil jsem všechno u čeho mě loket bolel. Dokonce proběhlo moře a deset dní úplný volno. Cvičím s bandáží, nepřetěžuji a leduju. Doufám, že mi poradíš něco zásadního. Těch loktů už bylo několik, ale vždy pomohla bandáž, lehčí váhy a chladící sáčky...

Tohle je spíše otázka na nějakého fundovaného sportovního lékaře (ortopeda,fyzioterapeuta). Kterého je ale dost těžké v ČR najít. U nás když se svěříš lékaři že posiluješ, tak začne šílet, že je to nebezpečné, že se celej dojebeš atd.. Občas mi přijde jako by záviděli, že se hejbeš ale oni ne. Jinak mi nejde do hlavy proč to tak démonizujou. V tomhle je zdravotnictví od nás dál na západ ohodně dál.

Jinak co bych ti doporučil z vlastní zkušenosti při přetížených šlachách a zánětu v nich:

-Jak spravně si sám udělal, vyřadit cviky při kterých to bolí. Ale zároveň bych vyřadil cviky které obecně iritujou loket, jako je francouzský tlak, low bar dřepy, shyby. Prostě to klidně co nejvíc osekat a soustředit se nějakou dobu na slabinu kterou máš. Pár týdnu tě nezabije.

-Snižit frekvenci posilky na 2x týdně fullbody aby byl dostatek času na rege

-Ledovat, mazat protizánětlivou bylinnou mastí

-Co nejmíň namáhat mimo posilku

-Zkusit nasadit 3x400mg ibuprofenu denně na 14 dní (ve vyšším dávkování působí vcelku pěkně protizánětlivě)

Toť asi tak vše co mě tak napadá. Mě to při tomhle postupu většinou samo odeznělo a to jsem si taky kolikrát uhnal pěknej zánět šlach při intenzivním lezení na stěně a posilce.
magion

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2014 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A ještě jsem zapomněl na lehkou rehabilitaci, která je též důležitá: strečink předloktí a posílení předloktí (klopení zápěstí, vytáčení). To vše lehce viz.

švadla

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2014 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magione, díky za tvé postřehy. Zařadím to protahování a ty cviky s muší váhou. Jinak přísun fastum gelů a chladivých mastí od Herbamedicusu mám v podstatě neomezený :-) Jen to dnešní hloubení děr na plotové sloupky, tahání se s betonem atd. k regeneraci moc nepomůže. Ale mám bandáž a loket nebolí. Uvidíme co v pondělí na tréninku.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - švadla 2015 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: