Tom.K. ende šlus

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 27, 28, 29  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tom.K. ende šlus  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Tom.K. ende šlus
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
švadla

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2014 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To bude slušná noční můra :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2014 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky Šmajdy!

Největší zásluhu na tom má výrobce sportovní výživy Survival Nutrition Supplements , Ronnie.cz a Martin Jebas! Bez jejich podpory a zásoby těch nekvalitnějších doplňků výživy bych se k tomu dopracovával mnohem mnohem déle! Slibované video...

Tom.K.

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2014 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pic, dnes strašná makačka v práci a spánek jen necelé 4 hodiny. I tak jsem musel na trénink, protože jinak bych to neodjel...

Poslední tahy před soutěží:

10 x 60 kg
10 x 100 kg
5 x 140 kg
1 x 180 kg
1 x 220 kg
1 x 250 kg
1 x 270 kg

V neděli ještě dřep + benč a pak už jen odpočívat...
spekounP

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2014 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkujeme Survivalu, že zvedas takový balíky
Super video, držím palce na soutezi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2014 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavle, děkuji, že děkuješ, že děkuju a jinak taky děkuju!

Dnes poslední benče:

20 x 60 kg
10 x 80 kg
5 x 100 kg
3 x 120 kg
1 x 150 kg
Dres
1 x 180 kg no touch
1 x 200 kg no touch
1 x 210 kg
1 x 220 kg

Spokojenej rozhodně nejsem. Cítím, že raw síla prostě oproti formě na soutěži ve Vrchlabí hodně chybí. Zasranej Metal dres... úplně jsem se tam tim odpálil. Dnes 210 blbě položený a těžký, 220 těžký. Můj starej dres je tak vytahanej, že v horní polovině suport není vůbec a dole to taky nějak extra nestřílí. Od Vrchlabí jsem nejel nic těžšího než snad 140 kg,takže je to fakt na prd. Zítra ještě poslední dřepy a pak už...

Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne říjen 19, 2014 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pic,

poslední trénink před soutěží za mnou...

Dřep
10 x 70 kg
10 x 100 kg
3 x 150 kg
1 x 180 kg
Půldres
1 x 220 kg
1 x 250 kg
Dres
1 x 290 kg
1 x 320 kg OR

Spokojenost. Na dřepu forma jak nikdy, tak to hlavně neposrat a prodat na maximum.

Protože mám ted v práci fakt děsnej voser, radši jsem si vzal od středy volno, abych trochu zregeneroval.

Základy nejspíš 320-210-300

Naposledy upravil Tom.K. dne ne říjen 19, 2014 7:26 pm, celkově upraveno 1 krát
šmajdy

PříspěvekZaslal: ne říjen 19, 2014 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

držím palce , beztak to tam foukneš jak hovno , hlavně ať na tebe nevleze žádnej bacil jak to máš ve zvyku :D
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne říjen 19, 2014 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

šmajdy napsal:
držím palce , beztak to tam foukneš jak hovno , hlavně ať na tebe nevleze žádnej bacil jak to máš ve zvyku :D

Díky moc. No toho se právě tak nějak nejvíc bojím. Už se hlídám normálně i v krámu, aby na mě někdo neprsknul.
šmajdy

PříspěvekZaslal: ne říjen 19, 2014 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak to bych nemohl dělat jako já v hospodě,kde někdo dojde začne chrlmlat a řekne dneska si nedám pivo dám si čaj jsem nemocny....tak p..a zůstaň doma a neloz do hospody...demence u těch lidí,tohle je fakt na zabití
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne říjen 19, 2014 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

šmajdy napsal:
No tak to bych nemohl dělat jako já v hospodě,kde někdo dojde začne chrlmlat a řekne dneska si nedám pivo dám si čaj jsem nemocny....tak p..a zůstaň doma a neloz do hospody...demence u těch lidí,tohle je fakt na zabití

hospoda, veřejný dopravní prostředky, nákupy atd, tohle všechno je tenhle týden pro mě přísně zakázané. Přemýšlím o nákupu roušky, kdyby v práci náhodou....
Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt říjen 23, 2014 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

z fcb:

citace:
Již zítra nás spolu s mým terminátorem Světlana Marečková a šíleným kulturistou Filip Grznár čeká dlouhá cesta na prestižní Carpathian cup v silovém trojboji konaný ve slovenském Bardějově! Pro Světlometíka to bude první start na velké mezinárodní soutěži v silovém trojboji a tak může jen překvapit. Pro Fílu to bude po několika letech v bodybuildingu s letošním vrcholným startem na Mr. Olympia v Praze návrat mezi powerliftery a všichni očekávají jak silný ve skutečnosti je? Necháme se překvapit, ale věřím, že to dá a zavře hubu všem pochybovačům! No a já jdu letos po promarozený jarní části sezony první trojboj! Upřímě, mám z toho nervy, protože po mě všichni očekávají velký číslo, na který sice natrénováno troufám si říct je. Teď se z toho ještě neposrat a prodat to na soutěži na 100%! Až na pár bolístek se cítím dobře, silně jako nikdy před tím a věřím si! Snad to bude stačit! Přátelé kamarádi, držte nám palce, Svět soutěží v sobotu, já a Filip v neděli. Přímý přenos zde: http://live.powerlifter.cz/sk-SK/Default.aspx?id=470 Přeji všem krásný víkend a myslete na nás! Díky všem za podporu, především Survival Nutrition Supplements, Ronnie.cz, Radek Hojda a Sportovní centrum Domažlice!!!

Naposledy upravil Tom.K. dne po říjen 27, 2014 10:46 am, celkově upraveno 1 krát
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po říjen 27, 2014 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pic, nebudu to rozepisovat, takže opět jen překopíruju z fcb:

citace:
Čus všichni! Včera jsem, jak už určitě víte, na Carpathian cupu v Bardějově vypadl na dřepu na základním pokusu se 320 kg. 850 km od domova fakt potěší! Poprvé snad od roku 2007 jsem nezapsal platný dřep. Kdo nesledoval přenos, tak první pokus jsem jen nabral a po povelu ,,squat" jsem neudržel rovnováhu a ukročil dopředu. Moje blbost, po nabrání činky už se nesmím hnout. OK, jeden pokus v pr... Druhým pokusem opakování 320 kg, dřep, hloubku mi řval Petr Folis Folprecht a dobře, hloubš než ostatním, aby to fakt bylo ok a 2:1 neplatné pro hloubku. Takže to už nervy a na třetí jsme se domluvili, že mě nechá jít fakt extrémě hluboko, aby to bylo na 120% ok. V dresu fakt nejsem schopnej sám odhadnout správnou hloubku, tak jsem šel dolů, už se mi zdálo že jsem dost hluboko, když jsem zaslyšel HOOOOP! Vyrazil jsem nahoru a opět 2:1 neplatné! Bohužel to ale nezařval Petr, ale někdo jiný, kdesi v publiku nebo nevím. Takže bomb out, obří zklamání. Forma jak nikdy, věřím že bylo minimálně na 340 kg. Chci moc poděkovat všem co nám na soutěži pomáhali, hlavně Folisovi a Adam Švehla, kteří zůstali jen kvůli nám na odpolední část a opravdu pomáhali jak se dalo, bez nich by jsme to s Filip Grznár, těžko zvládli. No a pak hlavně velké díky Vám všem co jste sledovali přenos! Dostal jsem od Vás už v průběhu soutěže tolik povzbuzujících vzkazů, že jsem fakt nevěřil, kolik lidí mi fandí! Za to Vám patří opravdu ten největší dík! Jsem rád, že jste to viděli stejně a že rozhodování dřepů bylo fakt podivné. Už se těším, až budu mít u sebe všechna videa. Udělám porovnání, jak vypadali ten den ,,platné" dřepy!
CIZO

PříspěvekZaslal: po říjen 27, 2014 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tome, přeju ať to příště dopadne líp. Jet 850 a pak vypadnout, to musí hodně zamrzet. O rozhodování dřepů v těhle federacích si myslím své.

Jinak když tak koukám na výsledkovou tabulku, tak nejmenovaný "nejsilnější kulturista v ČR"... Upřímně jsem jeho výkonem zklamán. Dát v dresech v netestované federaci 780 a to ještě se s tím, že měl platné všeho všudy 3 pokusy? Kdyby to dal RAW, bylo by to pěkný, ale takhle mi to přijde jako velká bída a příliš to neodpovídá těm velkohubým prohlášením :)

Derek Poundstone
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po říjen 27, 2014 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky Michale za podporu.

Musím se zastat Filipa, protože jsem přesvědčenej, že by dal raw snad to stejný jako equip.

Dresy jsem mu sehnal já a ukecal jsem ho do toho. Čekal jsem, že mu to sedne líp a dá mu to víc, než -20kg na dřepu a rozhozenou techniku a cca +15 kg na benči. V dřepacím byl jen jednou týden před, kdy ho zkusil jen oblíct a zjistili jsme, že má strašně dlouhá ramínka. Nechal jsem mu to pak na slepo zašít, už to ani nezkoušel a na soutěži mu to vůbec nesedělo a spíš mu to jen kazilo techniku. Benč dres měl na sobě jen dvakrát před soutěží a 220 mu nešlo pokládat. Sám víš jak je to s dresama na techniku, že kdo v tom netrénuje, nemá šanci. Na mrtvoly už se do toho navlíct nenechal a šel raw, bohužel si při benči lehce poranil záda a tak mrtvola dopadla jak dopadla.

Keců má milion to jo :)) , ale za tyhle pro tebe ,,špatné" výkony zas tak úplně nemůže. Za mě má obrovský + tím, že se toho rozhodně nebojí a jde do toho. Šel to z oleje bez tréninku. Na soutěži byl obroským lákadlem, všichni se s ním chtěli fotit, podepisovat fotky, byl tam za hvězdu, fanoušků bambilion, tak asi ne každému je nesympatický. :)
CIZO

PříspěvekZaslal: po říjen 27, 2014 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem teď Tome hodnotil jen ty avizované výkony, tituly, které si Filip na základě nevím na základě čeho přiřkl ("nejsilnější kulturista v ČR") a realitu. Jedno se totiž od druhého dost výrazně liší. Ale chápu, že ne každé závody vyjdou dle představ. Taky jsem to hodněkrát zažil. Tak se budu těšit, až předvede to, co říkal, že je v jeho silách.

Co se týče Filipovy prezentace, tak ta mi opravdu sympatická není a zastávám názor, že sportovec by se měl prezentovat s nějakou důstojností a neměl by urážet ostatní sportovce, ale pokud si na tom, jak sám říká, založil podnikání, je to jeho volba budiž mu to přáno.

Derek Poundstone

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tom.K. ende šlus Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 27, 28, 29  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: