|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne říjen 19, 2014 6:54 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Moje doporučení vys*r se na volný běh a dej si 2x do týdne sprinty. Ideálně sprinty do kopce, kde nehrozí tolik zranění.. |
Podle mě to takovou změnu neudělá, to je už celkem jedno, jestli bude běhat 2x týdně tak nebo tak, klíč bude v tý stravě. Prostě dát pořádný vlny, třeba i 50 nebo 0.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hollow295
|
Zaslal: ne říjen 19, 2014 7:03 pm Předmět: |
|
|
No mám pomalej metabolismus, jako malej sem byl hodně tlustej:-).
To sypání.... Mám velkou motivaci, ale když vidím kolik volnýho času a dřiny tomu věnuju tak občas motivace padá, asi jako každýmu... Určitě moje věnování tomu a úsilí není přímo úměrný výsledkům....:-). Každopádně budu pokračovat!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po říjen 20, 2014 9:09 am Předmět: |
|
|
| hollow295 napsal: | No mám pomalej metabolismus, jako malej sem byl hodně tlustej:-).
To sypání.... Mám velkou motivaci, ale když vidím kolik volnýho času a dřiny tomu věnuju tak občas motivace padá, asi jako každýmu... Určitě moje věnování tomu a úsilí není přímo úměrný výsledkům....:-). Každopádně budu pokračovat! |
pokud vlny nedrzis, a jenom se o to snazis, tak to neni zadne velke usili
ono se to cte blbe, ale uz to tak je
te driny a volneho casu zdaleka nemusi byt tolik
kdyz si spocitam ze ti staci 3 hodinove FB treningy tydne, a k tomu kazdy den hodina vareni a krabickovani, tak jsme na 10hodinach tydne
tyden ma 168hodin.... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po říjen 20, 2014 9:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hollow295
|
Zaslal: po říjen 20, 2014 11:11 am Předmět: |
|
|
Můj největší problém je večer s cukry, když si dám třeba dvě hoďky před spaním tvaroh nebo tuňáka jen se zeleninou, neusnu ani za boha, i když sem unavenej, prostě nezaberu, můžu se válet v posteli i dvě hoďiny ale ani ťuk. Musím si dát aspoň jogurt s musli tyčinku a pak hned usnu jak malý dítě. Když náhodou bez cukru usnu, vzbudim se nejdíl za dvě hodiny (pravidelně), musím pro nějaký cukry jinak zase neusnu. Což mi zase vadí když ráno brzy vstávám...
Jinak dnes ráno hoďka běh, pak půl pytliku ryže a kuřecí + zelenina, odp fitko.... Tohle mě baví..:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
bazycek
|
Zaslal: po říjen 20, 2014 11:37 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po říjen 20, 2014 12:16 pm Předmět: |
|
|
| hollow295 napsal: | Můj největší problém je večer s cukry, když si dám třeba dvě hoďky před spaním tvaroh nebo tuňáka jen se zeleninou, neusnu ani za boha, i když sem unavenej, prostě nezaberu, můžu se válet v posteli i dvě hoďiny ale ani ťuk. Musím si dát aspoň jogurt s musli tyčinku a pak hned usnu jak malý dítě. Když náhodou bez cukru usnu, vzbudim se nejdíl za dvě hodiny (pravidelně), musím pro nějaký cukry jinak zase neusnu. Což mi zase vadí když ráno brzy vstávám...
Jinak dnes ráno hoďka běh, pak půl pytliku ryže a kuřecí + zelenina, odp fitko.... Tohle mě baví..:-) |
No tak to je jasný Tady nemá smysl snažit se cokoliv radit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: po říjen 20, 2014 12:23 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Oddo napsal: | | Moje doporučení vys*r se na volný běh a dej si 2x do týdne sprinty. Ideálně sprinty do kopce, kde nehrozí tolik zranění.. |
Podle mě to takovou změnu neudělá, to je už celkem jedno, jestli bude běhat 2x týdně tak nebo tak, klíč bude v tý stravě. Prostě dát pořádný vlny, třeba i 50 nebo 0. |
Tak ještě žes napsal "podle mě"
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po říjen 20, 2014 3:30 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Oddo napsal: | | Moje doporučení vys*r se na volný běh a dej si 2x do týdne sprinty. Ideálně sprinty do kopce, kde nehrozí tolik zranění.. |
Podle mě to takovou změnu neudělá, to je už celkem jedno, jestli bude běhat 2x týdně tak nebo tak, klíč bude v tý stravě. Prostě dát pořádný vlny, třeba i 50 nebo 0. |
Tak ještě žes napsal "podle mě" |
Ale jdi, zase není potřeba žrát tolik ten momentální trend, že HIIT je boží a kardio je k ničemu Taky jsem dřív dělal jen HIIT, kardio fuj, ale překvapivě jsem časem zjistil, že to kardio má výsledky prakticky stejný, pokud se dělá v rozumný míře a četnosti. Jo, možná si rychleji zvětšuješ VO2 atd., ale v dopadu na postavu to je prakticky stejný. Už jen ten klasickej příklad vytrvalec x sprinter je pro "normálního" člověka zcestnej, to snad chápeš.
EDIT: Myslím zcestnej konkrétně v tom, že pokud budeš dělat kardio, budeš vyhublej a pokud budeš sprintovat, budeš nařachanej. Jinak to svým opodstatnění na určitých úrovních má.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: po říjen 20, 2014 3:54 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Oddo napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Oddo napsal: | | Moje doporučení vys*r se na volný běh a dej si 2x do týdne sprinty. Ideálně sprinty do kopce, kde nehrozí tolik zranění.. |
Ale jdi, zase není potřeba žrát tolik ten momentální trend, že HIIT je boží a kardio je k ničemu Taky jsem dřív dělal jen HIIT, kardio fuj, ale překvapivě jsem časem zjistil, že to kardio má výsledky prakticky stejný, pokud se dělá v rozumný míře a četnosti. Jo, možná si rychleji zvětšuješ VO2 atd., ale v dopadu na postavu to je prakticky stejný. Už jen ten klasickej příklad vytrvalec x sprinter je pro "normálního" člověka zcestnej, to snad chápeš.
EDIT: Myslím zcestnej konkrétně v tom, že pokud budeš dělat kardio, budeš vyhublej a pokud budeš sprintovat, budeš nařachanej. Jinak to svým opodstatnění na určitých úrovních má. |
Nevím, co je zrovna v módě. Ale faktem je, že já osobně na sobě rozdíl mezi klasickým během v rovnoměrném tempu a sprinty poznám. Už jsem zkrátka v bodě, kdy když chci jít s % tuku ještě níž, musím dát zase něco "extra" na stůl. Jasně, není to jediná cesta k cíli, ale já mám vyzkoušeno, že i bez změny jídelníčku mi prostě sprinty do kopce pomůžou vysekat. Na druhé straně klasické kardio pro mě tuto službu neudělá. Co funguje na mě, ale nemusí fungovat na druhé. Nicméně tato moje zkušenost byla nastartována a je podpořena velkým množstvím odborným článků od různorodých autorit. A prvotní post byl o tom, že borec už nějaký tuk stáhl a chce jít ještě dál a nedaří se mu to. Proto sem mu navrhl, to co sem navrhl. Změna stravy je další možné řešení, nicméně sem chtěl upozornit, že nemusí být jediné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po říjen 20, 2014 4:02 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Oddo napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Oddo napsal: | | Moje doporučení vys*r se na volný běh a dej si 2x do týdne sprinty. Ideálně sprinty do kopce, kde nehrozí tolik zranění.. |
EDIT: Myslím zcestnej konkrétně v tom, že pokud budeš dělat kardio, budeš vyhublej a pokud budeš sprintovat, budeš nařachanej. Jinak to svým opodstatnění na určitých úrovních má. |
Nevím, co je zrovna v módě. Ale faktem je, že já osobně na sobě rozdíl mezi klasickým během v rovnoměrném tempu a sprinty poznám. Už jsem zkrátka v bodě, kdy když chci jít s % tuku ještě níž, musím dát zase něco "extra" na stůl. Jasně, není to jediná cesta k cíli, ale já mám vyzkoušeno, že i bez změny jídelníčku mi prostě sprinty do kopce pomůžou vysekat. Na druhé straně klasické kardio pro mě tuto službu neudělá. Co funguje na mě, ale nemusí fungovat na druhé. Nicméně tato moje zkušenost byla nastartována a je podpořena velkým množstvím odborným článků od různorodých autorit. A prvotní post byl o tom, že borec už nějaký tuk stáhl a chce jít ještě dál a nedaří se mu to. Proto sem mu navrhl, to co sem navrhl. Změna stravy je další možné řešení, nicméně sem chtěl upozornit, že nemusí být jediné. |
Jo, zkusit to určitě může, já ho od toho zase neodrazoval, to vůbec Na každýho holt platí něco jinýho. Ale to je stejně jedno, protože podle příspěvků autora vidíme, že to "asi" bude v tom jídle
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po říjen 20, 2014 6:03 pm Předmět: |
|
|
kluci kliiiid, at si beha, jak si beha, on proste bez cukriku neusne, co na to chceste rict?
ja bych mu naordinoval 3x tydne poradnej CF trening a 2x tydne nalacno 15kilaku pod hodinu a pul
ale tady je skoda pismen
on chce "povoleniů aby tam neco s klidnym srdcem "poslal" protoze bez toho to "nejde" _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|