|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út říjen 21, 2014 9:18 pm Předmět: |
|
|
| peetthemaster napsal: | | Oddo napsal: | | peetthemaster napsal: | | Jaké výhody má ten půst? V čem je to dobré? Teď se neptám rejpově, ale z důvodu, že mě to opravdu zajímá. |
Moje osobní zkušenosti:
1) zklidní se mi žaludek, zlepší se trávení o 100%
2) zvedne se mi apetit (který už je tak děsně vysoko :DD)
3) překypuju energií v den půstu
4) pár dní po půstu se mi i líp spí
5) zlepší se forma :) |
Díky Oddo, to zní zajímavě. Jak moc je to vhodný do sacharidovejch vln? :)) |
...nebo do objemu:o))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Air_force_one

|
Zaslal: st říjen 22, 2014 7:04 am Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | peetthemaster napsal: | | Jaké výhody má ten půst? V čem je to dobré? Teď se neptám rejpově, ale z důvodu, že mě to opravdu zajímá. |
Moje osobní zkušenosti:
A jak často děláš půst? Jednou za čas jednodenní?
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st říjen 22, 2014 8:00 am Předmět: |
|
|
| Air_force_one napsal: | | Oddo napsal: | | peetthemaster napsal: | | Jaké výhody má ten půst? V čem je to dobré? Teď se neptám rejpově, ale z důvodu, že mě to opravdu zajímá. |
Moje osobní zkušenosti:
A jak často děláš půst? Jednou za čas jednodenní? |
Většinou tak jednou za 14 dnů, někdy i každý týden. Podle toho, jak se mi zrovna daří držet strava. Obecně když přijede na víkend mladá, tak se děsně ládujem vším možným a nemožným, tak pak v pondělky dávám žaludku volno.
|
|
| nahoru |
|
 |
JogyNo
|
Zaslal: st říjen 22, 2014 9:52 am Předmět: |
|
|
Znie to naozaj zaujímavo, dlho sa s touto myšlienkou pohrávam a myslím, že práve tento topic poslúžil ako konečná motivácia, ale mám ešte jeden dotaz:
Ako riešiš tréning v čase pôstu? Tiež by sa mi to pozdávalo práve po víkende v pondelok (domáci víkendový výkrm je hriech nevyužiť), ale ako to riešiš s tréningom? Moc si nedokážem predstaviť ísť úplne lačný len na vode na tréning (a dať tomu potrebnú intenzitu)... Pri warriorovi, kt. som v lete skúšal to bolo relatívne v pohode, dával som pred tréningom ovocie / jogurt a bolo to fajn, ale to už nie je úplne prázdny žalúdok...
V utorok (alebo všeobecne 1. deň po tréningu) mi to nepríde moc účelné, tam mám hlad, že by som aj koňa zjedol, telo si tie živiny vyslovene pýta...
Ideálne sa javí nedeľa (pri súčasnom tréningu Po, St, Pi), avšak odpustiť si mamin nedeľný obed
Pozn.: téning cez víkend (systém napr. Ut, Št, So) mi nevyhovuje... _________________ Soak your nuts!
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
|
| nahoru |
|
 |
eraZ
|
Zaslal: čt říjen 23, 2014 12:50 pm Předmět: |
|
|
A keď trénuješ v tom dni kedy máš pôst respektíve nič neješ, tak nedávaš ani protein po tréningu alebo nejaké doplnky ? proste fakt len voda celý deň ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|