Na to jsem se v sobotu dival, taky jsem se parkrat solidne lekl ale ta finalni scena takova sucha..
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
http://www.csfd.cz/film/323531-expendables-postradatelni-3/
Skara, tak to podelali, 1 a 2 este uslo ,ale toto....
Jedina dobra vec tam byl ukecanej Banderas
souhlas,
ukecanej Banderas, Snipes na zacatku ve vlaku a Gibson, jediny 3 veci, ktere za neco staly
jinak zklamani po super dvojce
ja jsem od toho nic necekal naopak jsem sel do kina stim ze to bude akcni komedie se super hlaskama a nemyslitelnou akci vseho jsem se dockal takze za me 10/10 :-)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Chraň nás od zlého. Na to, že mám fakt hodně v oblibě Erica Banu, film tak na 40% Mnohem víc mě s ním naposledy bavil Closed Circuit, poměrně reálná a kvalitní konspiračka. Duchařin je milion a všechny stejný, nechápu, že to lidi pořád baví, když se povede tak možná každá padesátá.
Možná by se trochu zase mohli vrátit na zem. Je mi jasné, že to není nějak náročný film, ale spíše odreagovačka, ale některé věci už jsou trochu divné, ale co se divit, on už i ten díl předtím byl dost zvláštní.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
asi tak, prvým dielom to chvalabohu pre mňa tiež skončilo
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru