|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
KT
|
Zaslal: st červenec 30, 2014 5:43 pm Předmět: |
|
|
V první řadě chci pochválit skvělý a přehledný eshop a hlavně paní Dvořákovou, která se mnou již vícekrát ochotně řešila nesrovnalosti v objednávce (př. přišla odlišná příchuť), ale věřím, že je za svou práci náležitě odměňována..:)
Ale k tomu, v čem uvítám změnu..a to v rozšíření sekce vzorky suplementů. Když dám konkrétní příklad na sobě - už dlouho uvažuji o koupi proteinu od Reflexu, ale raději jsem zakoupila levnější Extrifit, neboť jsem předtím měla možnost objednat všechny vzorky příchutí a následně vybrala tu, která mi vyhovovala ve větším balení..
Jinak jsem maximálně spokojená, komu vadí, že ronnie nedává dárečky, jako jiné eshopy, měl by si uvědomit, že konkurence si stejně vybere peníze jinde - např. na vyšším poštovném :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st červenec 30, 2014 5:54 pm Předmět: |
|
|
Romče vyřídím, bude ráda.
A vzorky se, věřím, ještě více polepší, ale pořád se nám termín odsouvá. V tomhle bohužel nelze spoléhat na výrobce, ale budeme muset na sebe.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so září 13, 2014 8:19 am Předmět: |
|
|
Nemate v planu nejake vlastni ronnie tricka? Vim ze byly v planu rukavice, ale triko by taky nebylo spatny
Popr. uz nejake jsou? Nenasel jsem na shopu. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
KT
|
Zaslal: út říjen 07, 2014 6:11 pm Předmět: |
|
|
Proč jde dát do košíku zboží, které není skladem? Mně kvůli tomu nemůžou odeslat, co jsem objednala..jinak jsem maximálně spokojená, ale počítala jsem s tím, že už dnes třeba budu mít balíček doma..
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po říjen 13, 2014 5:20 pm Předmět: |
|
|
Kdypak bude to vyzvedavani zbozi na pobocce v Brne ? Uz na to cekam snad rok od doby kdy jsem nekde pochytil, ze je to v planu.
Mam to pekne cestou z prace a hlavne 0 postovne i za malickosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po říjen 13, 2014 8:08 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Kdypak bude to vyzvedavani zbozi na pobocce v Brne ? Uz na to cekam snad rok od doby kdy jsem nekde pochytil, ze je to v planu.
Mam to pekne cestou z prace a hlavne 0 postovne i za malickosti. |
K tomu se přikláním, byla by to bomba
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 9:24 am Předmět: |
|
|
Zdá se že nefunguje dotaz na lepší cenu. Dal jsem ho 3x za poslední týden a i když se zobrazila potvrzovací zpráva, zatím bez reakce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 9:26 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Zdá se že nefunguje dotaz na lepší cenu. Dal jsem ho 3x za poslední týden a i když se zobrazila potvrzovací zpráva, zatím bez reakce. |
Takovej štramák metrosexuální se nemusí prosit o slevičku ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 9:48 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Spazik napsal: | | Zdá se že nefunguje dotaz na lepší cenu. Dal jsem ho 3x za poslední týden a i když se zobrazila potvrzovací zpráva, zatím bez reakce. |
Takovej štramák metrosexuální se nemusí prosit o slevičku ne |
Známe se nebo si mě někdy viděl, že tu píšeš takové kraviny?
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 9:51 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 9:54 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | Napsal jsem si dotaz na lepší cenu Meruňkovice Žufánek
tak uvidím, jestli mi odpoví |
Nějak asi nechápu tvoje mentální pochody, nevím co je tom vtipného Ale znám jednoho blázna a ten se směje taky skoro všemu, hlavně když si zahulí :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 9:57 am Předmět: |
|
|
Já se směju všemu i bez hulení. Je to osvobozující pocit. Dost často se směju i sám sobě.
Doporučuju vyzkoušet
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 10:24 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | Já se směju všemu i bez hulení. Je to osvobozující pocit. Dost často se směju i sám sobě.
Doporučuju vyzkoušet |
Psychiatrická nemocnice Bohnice
Ústavní 91
181 02 Praha 8
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 11:19 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Zdá se že nefunguje dotaz na lepší cenu. Dal jsem ho 3x za poslední týden a i když se zobrazila potvrzovací zpráva, zatím bez reakce. |
Pošli mi buď na jaké jméno (lépe) nebo z jakého e-mailu (méně lépe) to bylo. Jinak ale systém funguje, resp. ve frontě tam jsou teď dva nevyřízené požadavky, jinak nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|