Tom.K. ende šlus

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 27, 28, 29  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tom.K. ende šlus  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Tom.K. ende šlus
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
drlift_

PříspěvekZaslal: pá říjen 31, 2014 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Předsedou svazu mi bylo řečeno v podstatě to, že jsem já ten vyvrhel a rozhodčí by mu přece o tom jak to bylo nelhali a že to je tvrzení proti tvrzení. :)

Tome, tohle se na dalku hodne spatne soudi. Predsedovi svazu to bylo podano tak (na tvuj pripad jsem se ho tehdy ptal), ze jsi se udajne odmitl vazit ve spodnim pradle (coz je opravneny pozadavek, ktery ma svoji logiku).

Stavet se na stranu zavodnika je vzdy hodne osidny, protoze nekteri "experti" jsou schopni si stezovat opravdu temer na cokoliv a casto jim absolutne chybi jakakoliv sebereflexe. Pak se neni vubec co divit, ze pokud dojde na nejaky spor, zpravidla se veri vic funkcionari ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2014 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo Martine chápu a slyšel jsem co se mu doneslo... Každopádně, když jsem říkal, že se zvážím v tílku, tak mi to bylo obouma zamítnuto a pak mi od předsedy přijde mail, že jsem se mohl zvážit v tílku, ale to prý jsem neměl? Tohle mě štve... 60 letý chlapy a lžou jak malý kluci... A těch věcí tam bylo víc, ale všechno popřeli... Ale to je jedno. Už je to pryč a nechci se k tomu vracet. Je to pro mě uzavřená záležitost a nechci zbytečně rozlývat zlou krev.

Jinak zprávy o mě.

Potvrdil se mi zánět šlach na obou rukách... Dávám měsíc úplnou pauzu od tréninku.
magion

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2014 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Jinak zprávy o mě.

Potvrdil se mi zánět šlach na obou rukách... Dávám měsíc úplnou pauzu od tréninku.

Dobrý tah

Ale psal si, že startuješ na mrtvole v Podivíně je to tak? Ani nepojedeš nějaký lehčí tahy?
Mrtvola byl snad jedinej cvik, kterej mi u zánětu šlach vůbec nevadil.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2014 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Tom.K. napsal:
Jinak zprávy o mě.

Dobrý tah

Ale psal si, že startuješ na mrtvole v Podivíně je to tak? Ani nepojedeš nějaký lehčí tahy?
Mrtvola byl snad jedinej cvik, kterej mi u zánětu šlach vůbec nevadil.

Podivín jako soutěžící vynechám. Už s tím bojuju delší dobu a teď už je to docela krize. Ortoped mě dost vyděsil, takže dám pauzu. Leotšní sezona byla plná drobných zranění a onemocnění, takž mi pauza jen prospěje.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po listopad 10, 2014 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec při večeru,

ať to tu neleží tak ladem...

Psal jsem sice že dám měsíc pauzu, ale asi to o týden zkrátím a už o víkendu dám něco mini. Musím zaklepat ale lepší se to dobře.

Přidávám video dalšího nováčka u nás Michala Kotlana. TH 70 kg. Cvičí už dlouho, ale špatně. S námi cca od června. Maxka někdy z konce června byly 110 dřep 90 benč a 140 tah. Teď ze soboty tohle. Udělal mi radost. :)

Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne listopad 16, 2014 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čus všichni, hlásím se ze záhrobí. :)

První trénink po třech týdnech úplné pauzy. Dnes jsme se sešli jen s Rojdou. Normálně už o víkendech trénujeme běžně v 5 lidech jen PWL. Super parta!

Benč
10 x 6 x 60 kg

Dřep
10 x 5 x 80 kg

Tah klasikou
10 x 5 x 100 kg

Bude to znít asi divně, ale strašně mě to bavilo i s těmahle pidiváhama. Krásně jsem si odpočinul.
spekounP

PříspěvekZaslal: ne listopad 16, 2014 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Najíždíš na SUPER UBER KORTE-ho ?

jinak ti tvoji sverenci me bavi, obcas nejaky video z treninku=dobra motivace pro staryho chlapa, kdyz vidi jak ho omladina po roce treninku valcuje
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne listopad 16, 2014 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Najíždíš na SUPER UBER KORTE-ho ?

Tak nějak. :) Ne, přemýšlel jsem jak se do toho zase dostat, abych nebyl zbytečně bolavej. :) Teď dám tohle do konce listopadu opravdu formou jakoby korteho, abych se trošku ,,zatáh" a pak do konce roku nějakou kulturistiku.

spekounP napsal:
jinak ti tvoji sverenci me bavi, obcas nejaky video z treninku=dobra motivace pro staryho chlapa, kdyz vidi jak ho omladina po roce treninku valcuje

Mě taky. Je to úplně něco jinýho dřít když máš za zadkem tlupu mladejch nedočkavců. :) Strašně mě to teď baví a je to úplně o něčem jiném když se nás sejde na jednom tréninku taková tlupa. Jsme se tam dnes sami s Honzou pomalu báli.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po listopad 17, 2014 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čus při večeru.

Jsem línej to rozepisovat znova, takže jen překopíruju z fcb...

citace:
Mistrovství České republiky v mrtvém tahu v Podivíně se blíží mílovými kroky a mě velice mrzí, že se ho již příští sobotu zůčastním jen jako trenér a divák. Bohužel letošní sezona je doslova prokletá a tolik zranění a zdravotních komplikací jsem za celý svůj dosavadní soutěžní život snad neměl. Dovolil jsem si udělat alespoň takový menší sestřih, jak z tréninků tak ze soutěží, nacpal jsem tam vše, co jsem měl natočeno. Prostě takové ohlédnutí za letošní sezonou, aby bylo vidět, že jsem se neflákal a něco málo jsem letos odtahal a pár medailí a pohárů domů přece jen přivezl. Samozřejmě nebýt Survival Nutrition Supplements a celého Ronnie.cz, tak daleko bych se nedostal! Díky za podporu všem dalším, zejména Radek Hojda, Michal Kotlan, Michael Novotný, Honzík Rojík, Martin Jebas, Vladimír Jeřábek a mojí obětavé přítelkyni Světlana Marečková, za veškerý servis který mi poskytuje! Letošní sezonu tak uzavírám a přátelé, kamarádi... nebojte... TOHLE NENÍ, NENÍ LOUČENÍ, JSME VÍROU, VÍROU SPOJENI!

Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 11:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čus,

dnes:

Dřep
10 x 5 x 100 kg

Benč
10 x 6 x 80 kg

Tah klasikou
10 x 5 x 120 kg

Bohužel dřív jsem se na trénink nedostal. Zítra odjíždím s pani a mladýma do Podivína na soutěž jako kouč. Je to divný, prvně jedu na soutěž ,,nezávodit". Další trénink až v neděli.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2014 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čauec,

v sobotu v Podivíně na MČR v mrtvole.

Super závod, spousta skvělých lidí. Petr Petráš strašně fajn, normální skromnej kluk. Jeho přítelkyně taky zlatá holka. Fakt moc fajn lidi.

Za náš oddíl SK Ironbulls Domažlice nastoupila moje přítelkyně a dva borci, Rojda a Michal. Největší radost mi udělala samozřejmě Světluš, protože si dala nový osobáček 152,5 kg, navíc fakt pěkně a lehce, svojí kategorii vyhrála a navíc přidala i druhé místo v absolutním pořadí mezi ženama.

Dorostenec Rojda neměl soupeře, takže zlato v dorostu do 110 kg a nový osobáček 235 kg. 240 ještě odolalo.

Michal schazoval do 67,5 kg a bohužel se to nepovedlo, ztratil dost sil a zapsal tak jen 155 kg v prvním pokusu. 3 místo v kategorii. Video Michala bohužel nemám.

Muj Světlomet :)

Rojda

Petra už jste asi viděli ale stejně přidávám :)

My s Petrem a jeho přítelkyní Bárou

A nemohl jsem si nechat ujít příležitost vyfotit se dnes už s legendou Richardem Čadou!

a Petr v akci... Neskutečná hmota!!!

Tom.K.

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2014 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo a úplně jsem zapoměl.

Nedělní trénink:

Tah klasikou
5 x 5 x 140 kg

Benč
10 x 90 kg
10 x 100 kg
10 x 110 kg

Tlaky na šikmé
3 x 15 x 30/30 kg

Trocha bicepsu.

Chtěl jsem jít ještě dřepy, ale nestihl jsem. Odloženo až na zítra.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2014 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čauec,

dnes opět s Rojdou! Šli jsme teda ve 4 i s obouma Michalama :), ale ty dvá buzeranti šli dnes jen nějaký fitness kraviny nahoře. Já šel tyhle fitness kokotiny v týdnu, ale zbaběle jsem je ani nezapsal.

Dnes po dlouhý době trošku intenzivnější trénink, zítra budu asi bolavej. To Rojdovo mladické nasazení mi strašně vyhovuje, jde do všeho na 120%! Přesně tohle potřebuju. Zvedá se pak úplně jinak!

Dřep
2 x 10 x 60 kg
10 x 100 kg
6 x 120 kg
6 x 140 kg
6 x 160 kg

Benč
20 x 40 kg
10 x 60 kg
10 x 80 kg
10 x 100 kg
10 x 120 kg
8 x 130 kg

Motýlek
5 sérií, váhy a opakování si nepamatuju, ale mladej mě nasral! Podrobnosti nejspíš napíše on, protože já si na to radši nevzpomínám.

Tah klasikó
10 x 60 kg
8 x 100 kg
6 x 140 kg
6 x 160 kg
6 x 180 kg
10 x 200 kg
Rojda big OR 6x200, tak mi nezbylo než trochu zabrat a dát aspoň 10. Docela mě překvapilo, že silově to bylo docela lehoučký po té pauze, ale hrozně udýchaný.

Kladka před hlavu
necelé 3 série a odpad jsem úplně. tady si na mě zase Rojda smlsnul. No jo, nejel jsem horní záda snad 3 měsíce a chytali mě z toho až křeče do latů.

Výbornej trénink! Těším se na další s naším Zlobříkem! :)
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čus,

dnes doplňky:

Ramena tlaky s JČ
30 x 15/15 kg
25 x 20/20 kg
20 x 25/25 kg
15 x 30/30 kg

Ramena tlaky v multiprcu
3 x 20 x 40 kg

Triceps kladka
5 x 20 x 20 kg
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

přidávám video, kterak jsem do loňska trénoval aerobku. Už to samozřejmě nebyl ten fofr co před skoro 10 lety v juniorský repre, ale i tak jsem ty hubeňoury dokázal slušně potrápit. :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tom.K. ende šlus Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 27, 28, 29  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: