Jídelníček -- clean bulk

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídelníček -- clean bulk  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídelníček -- clean bulk
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bligor

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2014 11:16 am    Předmět: Jídelníček -- clean bulk Odpovědět s citátem

Čáu, tak něco o mě ... je mi necelejch 18, cvičim kolem 3 let, mám sklony k endomorfovi, 178 cm, momentálně 79,5-80 kg nalačno :) rád bych se posunul zase trošku vejš po určitém skvalitňování.. už je to v "dobré" kvalitě ... nikdy nebudu spokojenej ale nějákej ten pekáč tam je :) chtěl bych jít nahoru už pomalu, ale KVALITNĚ .. prasáckým objemem jsem si prošel, takže tak cca 1kg mesíčně nahoru, by byla nádhera. Od pondělka začínám korte a pojedu to stylem obden ( né třikrát týdně) s tím že ve volnu 1-2x týdně hodím lehčí kardio a břicho.
K jídelníčku: MÁM BEZLEPKOVOU DIETU, NEMŮŽU VLOČKY ATD...
Netréninkový den ( o trochu mín sachrů )
6:30 100g jáhlové vločky, 2 celá vejce, 3 bílky, 20g wpc od extrifitu
9:25 150g kuřecí + 100g pohanky + zelenina ( nepočítám šoupnu tam pulku okurky / brokolici / rajčata nebo papriku)
11:20 150g kuřecí + 100g jasmínové rýže + zelenina
14:20 150g kuřecí + zelenina
17:20 150g kuřecí + 30g keshu + zelenina
20:20 250g odtučněnej tvaroh + 25 lískáčů / mandlí

to kuřecí je jen přiklad není to tak každy den jednou za 2 dny volna dám tresku / lososa / tuňáka aby se naloadovaly vitamíny z ryb :)

Tréninkový den:
6:30 100g jáhlové vločky, 2 celá vejce, 4 bílky
9:25 150g hovězí + zelenina
11:20 150g kuřecí + 100 g jasmínové rýže + zelenina
14:20 150g kuřecí + 300g vařených brambor ve slupce + zelenina
16:00 před tréninkem - káva, synephrin, karnitin
16:30 start treninku - bcaa
17:30 konec treninku 30g proteinu ( wpc od extrifitu / isprome podle chuti mam tu tedka oba :d)
18:30 100g jasmínové rýže + 150g hovězí / Losos
21:00 250g odtučněnej tvaroh + 20g kešu ořechů

Vím že to není moc ale mám fakt celkem zpomalený metabolismus a pomalu se ho snažím zase rozject.
Vím že tam mám všude přestřelené bílkoviny, ale zažívací problémy nemám a jsem na to už dlouho zvyklí. :) zhodnoťte prosím můj jídelníček kdyžtak co kde zlepšit -- díky !! :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2014 11:58 am    Předmět: Re: Jídelníček -- clean bulk Odpovědět s citátem

Bligor napsal:
Čáu, tak něco o mě ... je mi necelejch 18, cvičim kolem 3 let, mám sklony k endomorfovi, 178 cm, momentálně 79,5-80 kg nalačno :) rád bych se posunul zase trošku vejš po určitém skvalitňování.. už je to v "dobré" kvalitě ... nikdy nebudu spokojenej ale nějákej ten pekáč tam je :) chtěl bych jít nahoru už pomalu, ale KVALITNĚ .. prasáckým objemem jsem si prošel, takže tak cca 1kg mesíčně nahoru, by byla nádhera. Od pondělka začínám korte a pojedu to stylem obden ( né třikrát týdně) s tím že ve volnu 1-2x týdně hodím lehčí kardio a břicho.
K jídelníčku: MÁM BEZLEPKOVOU DIETU, NEMŮŽU VLOČKY ATD...
Netréninkový den ( o trochu mín sachrů )
6:30 100g jáhlové vločky, 2 celá vejce, 3 bílky, 20g wpc od extrifitu
9:25 150g kuřecí + 100g pohanky + zelenina ( nepočítám šoupnu tam pulku okurky / brokolici / rajčata nebo papriku)
11:20 150g kuřecí + 100g jasmínové rýže + zelenina
14:20 150g kuřecí + zelenina
17:20 150g kuřecí + 30g keshu + zelenina
20:20 250g odtučněnej tvaroh + 25 lískáčů / mandlí

to kuřecí je jen přiklad není to tak každy den jednou za 2 dny volna dám tresku / lososa / tuňáka aby se naloadovaly vitamíny z ryb :)

Tréninkový den:
6:30 100g jáhlové vločky, 2 celá vejce, 4 bílky
9:25 150g hovězí + zelenina
11:20 150g kuřecí + 100 g jasmínové rýže + zelenina
14:20 150g kuřecí + 300g vařených brambor ve slupce + zelenina
16:00 před tréninkem - káva, synephrin, karnitin
16:30 start treninku - bcaa
17:30 konec treninku 30g proteinu ( wpc od extrifitu / isprome podle chuti mam tu tedka oba :d)
18:30 100g jasmínové rýže + 150g hovězí / Losos
21:00 250g odtučněnej tvaroh + 20g kešu ořechů

Vím že to není moc ale mám fakt celkem zpomalený metabolismus a pomalu se ho snažím zase rozject.
Vím že tam mám všude přestřelené bílkoviny, ale zažívací problémy nemám a jsem na to už dlouho zvyklí. :) zhodnoťte prosím můj jídelníček kdyžtak co kde zlepšit -- díky !! :)

Já bych to teda udělal naopak, v netréninkovej den bych dal víc sacharidů než v ten tréninkovej, a obecně mi to příjde zbytečný, jíst furt to stejný a tolik masa Ale jestli se ti do toho chtějí vyhazovat prachy, tak to tak klidně dělej, to je tvoje věc.
Bligor

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2014 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to neplatím :D a co bys tam dal ty k jídlu ?:) když mam jídelníček založenej na mase a rejži tak mi přijde že jsou mnohem lepší výsledky .. :)
jachym

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2014 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"zažívací problémy nemám a jsem na to už dlouho zvyklí."

nevim no, ale to pořád neznamená, že to pravděpodobně je k ničemu a navíc ledviny si na to nezvyknou... krátkodobě to ale nepoznáš. Nevim no, já bych nad 2g/kg nešel, v nejlepšim případě ti to bude na nic, něco jinýho jsou nějací profi kulturisti, co jsou těsně před závody,maji přesně daný jídelák od trenéra apod., ale tohle je fakt zbytečný plýtvání a zátěž pro tělo.
Bligor

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2014 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na soutěž se samozřejmě chystám .. ale až za rok na nějákou pohárovku :)

Rychle na stránku:

Přejdi na: