švadla 2015

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - švadla 2015  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> švadla 2015
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
švadla

PříspěvekZaslal: pá říjen 31, 2014 11:01 pm    Předmět: švadla - síla a dynamika Odpovědět s citátem

31.10. 2014

ZÁDA, BICEPS

GM:
1 x 20 x 10kg
1 x 20 x 30kg
1 x 20 x 50kg

mrtvý tah:
1 x 5 x 50kg
1 x 5 x 70kg
1 x 5 x 90kg
1 x 2 x 110kg
1 x 2 x 120kg
1 x 2 x 130kg
1 x 2 x 140kg
1 x 2 x 150kg
1 x 2 x 160kg
1 x 2 x 170kg
1 x 2 x 180kg
1 x 2 x 190kg
1 x 2 x 195kg PR

Kdybych nechtěl dneska přidávat, asi bych se pokusil i o trojku se 190kg. Dneska na to bylo. Tím bych dorovnal svůj dosavadní osobák. Třeba příště :-) Jinak bezpáskových 2x200kg už se blíží... A do 170kg včetně nadhmatem.

trap bar deadlift:
1 x 10 x 70kg
1 x 10 x 90kg
1 x 10 x 110kg
1 x 10 x 130kg

Slušná aerobka po předešlé klasické mrtvolce. Jinak velká rezerva.

přítahy VČ podhmatem:
2 x 10 x 40kg
2 x 10 x 60kg
2 x 10 x 80kg

Čistě jen na dojezd.

zdvihy EZ:
1 x 20 x 10kg
1 x 10 x 20kg
1 x 10 x 30kg
3 x 10 x 40kg

kladiva:
3 x 12 x 17kg

Spokojenost. Po více než 10h v práci a obědě v 17:00 to celkem šlo. Zítra od rána budu natahovat plot a večer za odměnu nás s přítelkyní a CIZOpasníkovic čeká zasloužený stek ve Venda baru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
face123

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2014 4:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Krkovička ve Venda Baru na Želivského?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
švadla

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2014 7:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

face123 napsal:
Krkovička ve Venda Baru na Želivského?

Tak na krkovičku to zrovna nevidím, ale jdeme přesně tam. Byl jsem tam minulý pátek a byl jsem velmi mile překvapen.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
face123

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2014 7:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Krkovičku zkus, fakt luxus, opravdu naložený a čerstvý. A těch 500g je akorát.
Minule jsem si tam dal na rozlučce s kolegou "Vendův talíř" a bylo to až dost... viz obr.
Příští týden tam taky asi zajdem zatýmbyldyngovat ;)

Omlouvám se za "zprasení" logu.
švadla

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2014 8:02 pm    Předmět: švadla - síla a dynamika Odpovědět s citátem

Pár fotek ze včerejší večeře. Jídlo super - ani se nestihlo vyfotit. CIZO všechno a všem snědl :DDD. Příště prý ve znamení burgerů.

madball

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2014 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je nějakej optickej klam nebo je Cizo opravdu tak pohublej jako vypadá na první fotce?
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
švadla

PříspěvekZaslal: po listopad 03, 2014 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
To je nějakej optickej klam nebo je Cizo opravdu tak pohublej jako vypadá na první fotce?

Něco zhubnul, ale není to tak tragický jak popisuješ. Ta fotka hodně zkresluje.
švadla

PříspěvekZaslal: po listopad 03, 2014 6:32 pm    Předmět: švadla - síla a dynamika Odpovědět s citátem

Dnešní dřepy a benche jsem musel odložit. V neděli jsem přecenil to sluníčko a dneska se to projevilo. Už od rána jsem cítil, že nejsem úplně ok. Raději jsem to v práci zapíchnul o něco dřív a jel to domu vyležet. Snad to pomůže a zítra už půjdu.

Jo a hamstringy a trapézy z páteční mrtvoly cítím ještě teď :-)
švadla

PříspěvekZaslal: čt listopad 06, 2014 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Konečně jsem se dostal z 38.6 na klasických 36.5 a kromě lehčího kašle to už vypadá dobře. Dneska dám ještě volno od práce i od cvičení a zítra (před víkendem :-D) se do toho zase opřu. V práci se už kupí resty, budu muset objet stavby, zkontrolovat provedené práce atd. ... a už taky šáhnout na železo. Už začínám mít abstinenční příznaky.
švadla

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 5:32 pm    Předmět: švadla - síla a dynamika Odpovědět s citátem

Opak je pravdou. Skočil jsem zpátky k teplotám 38.4+ a k hnusnýmu dráždivýmu kašli. Jídlo je téměř na 0. To po víkendu nebudu mít ani 90kg. Už mě to doma ultra ser*.
švadla

PříspěvekZaslal: po listopad 10, 2014 11:08 am    Předmět: švadla - síla a dynamika Odpovědět s citátem

Poslední novinky jsou následující. Včera to na mě padlo natolik, že jsem se s 39,5°C vypravil na pohotovost. Naštěstí to není nic ultra závažného. Mám antibiotika a týden naprostý klid a zůstat doma. To znamená ještě tak 14 dní bez železa. To je silovka jako blázen :-)
Ikee

PříspěvekZaslal: po listopad 10, 2014 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Alespoň jsi nucen si pořádně odpočinout, zachumlat se do deky, hodit nohy nahoru a pořád spát. Pak se rychle zotavíš a půjde ti to samo. :)

Edit: sorry za spam, ale já musela. :-D

švadla

PříspěvekZaslal: ne listopad 16, 2014 4:00 pm    Předmět: švadla - síla a dynamika Odpovědět s citátem

V pár z nich jsem se našel. Nicméně od pondělka začínám zase makat. A hezky slibovanou silovku. Jen se tedy musím chvilku rozkoukat zase :D
švadla

PříspěvekZaslal: po listopad 17, 2014 6:02 pm    Předmět: švadla - síla a dynamika Odpovědět s citátem

17.11. 2014

RAMENA, TRICEPS, BICEPS, BŘICHO

rotátory
+
dislokace ramene

military press:
1 x 10 x 10kg
1 x 10 x 30kg
1 x 10 x 50kg
3 x 5 x 60kg

A byl jem rád.

předpažování s VČ:
3 x 10 x 20kg

upažování vstoje:
1 x 15 x 4kg
3 x 10 x 10kg

upažování vsedě v předklonu :
4 x 8 x 10kg

zdvihy VČ:
4 x 10 x 30kg
+
francouzský tlak s VČ vleže:
4 x 10 x 30kg

zkracovačky na míči:
4 x 15

A úplně hotovej. Příští týden už to bude zase lepší.
švadla

PříspěvekZaslal: út listopad 18, 2014 8:22 pm    Předmět: švadla - síla a dynamika Odpovědět s citátem

18.11. 2014

NOHY, PRSA, BŘICHO

rotátory
+
dislokace ramene

dřep:
1 x 10 x 10kg
1 x 10 X 30kg
1 x 10 x 50kg
1 x 5 x 70kg
1 x 5 x 90kg
1 x 5 x 100kg
1 x 2 x 110kg
1 x 2 x 120kg
1 x 2 x 130kg

Nohy už po prvních sériích úplně na kaši. Před 130kg se mi už klepaly jak drahému psovi... Ale budu rychle zpátky. A dál.

dosedy na midbox:
---

Nohy jsem měl tak v prdeli, že jsem to musel raději vynechat. Příště už budou.

GHR:
3 x 3
+
hamstringy na fitballu:
3 x 20

A tohle byla poslední teška za nohama :D Nic víc fakt nemělo cenu jezdit.

benchpress:
1 x 30 x 10kg
1 x 20 x 30kg
1 x 15 x 50kg
1 x 10 x 70kg
1 x 5 x 90kg
1 x 5 x 100kg
1 x 5 x 110kg

Tohle mě překvapilo. Čekal jsem to po včerejších ramenech mnohem horší. Řekl bych, že momentálně opět víc zatlačím naž udřepnu :-)

bradla:
1 x 10 x BW
5 x 5 x BW+10kg

Velká rezerva. Každý trénink +5kg. Dokud se nedostanu na +50kg :D.

ab-wheel z kolen:
3 x 10
+
TRX suspended crunch:
3 x 10

Začínám se trošku rozkoukávat. Kvůli přítelkyni jsem porohodil tréninky a kvůli kámošovi jsem místo zítra šel už dneska. Další trénink bude v pátek. Už se těším na mrtvolky.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - švadla 2015 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: