|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
croasan
|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 11:06 pm Předmět: "kardio" 8x týdně ale pořád mám pupek :( :D |
|
|
dobrý den, závodně plavu, už desátým rokem. trénuji 8x týdně - 16 hodin týdně + 4 hodiny týdně v posilovně (cviky na zpevnění celého těla a cviky na hluboký stabilizační systém nebo různé kruháče), btw. v týdnu mám 2 dny úplně volné, nahrazuji to tím, že některé dny plavu ráno, to jen aby jste nepsali, že mám dávat rest day :) , ale stále se potýkám s tím, že mám oproti ostatním plavcům a všeobecně lidem ( :D ) poměrně mohutnou postavu (ne svalnatou, nebo vyrýsovanou). v jídle se nijak neomezuji, protože mi přijde, že mám velký výdej na to abych dodržoval nějaké diety, ale i přesto by mě zajímalo, co by jste mi doporučili - nějaký speciální typ jídel nebo příklad jídelníčku, která/ý by mi stačil/i na to abych se cítil zasycený a zároveň abych měl energii 4 hodiny denně strávit ve vodě. děkuji moc :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 11:25 pm Předmět: |
|
|
Jen orientačně - výška?...hmotnost?
|
|
| nahoru |
|
 |
croasan
|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 11:32 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Jen orientačně - výška?...hmotnost? |
190cm, 87kg
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 11:44 pm Předmět: |
|
|
heh asi kazdy rozumie pod pojmom "mohutna postava" nieco ine. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 11:54 pm Předmět: Re: "kardio" 8x týdně ale pořád mám pupek :( :D |
|
|
| croasan napsal: | | dobrý den, závodně plavu, už desátým rokem. trénuji 8x týdně - 16 hodin týdně + 4 hodiny týdně v posilovně (cviky na zpevnění celého těla a cviky na hluboký stabilizační systém nebo různé kruháče), btw. v týdnu mám 2 dny úplně volné, nahrazuji to tím, že některé dny plavu ráno, to jen aby jste nepsali, že mám dávat rest day :) , ale stále se potýkám s tím, že mám oproti ostatním plavcům a všeobecně lidem ( :D ) poměrně mohutnou postavu (ne svalnatou, nebo vyrýsovanou). v jídle se nijak neomezuji, protože mi přijde, že mám velký výdej na to abych dodržoval nějaké diety , ale i přesto by mě zajímalo, co by jste mi doporučili - nějaký speciální typ jídel nebo příklad jídelníčku, která/ý by mi stačil/i na to abych se cítil zasycený a zároveň abych měl energii 4 hodiny denně strávit ve vodě. děkuji moc :) |
Čím to asi bude Ne každej má genetiku na to, aby mohl jíst cokoliv chce a vypadat skvěle, a i když máš velkej výdej, měl bys jíst kvalitní potraviny a rozumně, pokud chceš vypadat víc než slušně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so listopad 08, 2014 9:48 am Předmět: |
|
|
| croasan napsal: | | Deadlift napsal: | | Jen orientačně - výška?...hmotnost? |
190cm, 87kg | ...a nějaká představa o "ideální" hmotnosti? Vadí jen to břicho?...zbytek se Ti zdá OK?
|
|
| nahoru |
|
 |
croasan
|
Zaslal: so listopad 08, 2014 10:15 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | croasan napsal: | | Deadlift napsal: | | Jen orientačně - výška?...hmotnost? |
190cm, 87kg | ...a nějaká představa o "ideální" hmotnosti? Vadí jen to břicho?...zbytek se Ti zdá OK? |
de facto ano, ramena mám jako všichni plavci široká, nohy mám docela hubené, ale obalené svaly, všechno je jak má být, jen t břicho nesedí ke zbytku
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so listopad 08, 2014 7:03 pm Předmět: |
|
|
Takže může být jen ochablé a pokud hodně jíš, tak roztažené. To by zpravil trénink břicha a menší objemy stravy. Pokud nemáš tělesný tuk vysoko a jedná se jen o to břicho.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|