Vaha pixly prom-in 80% 2,3kg

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vaha pixly prom-in 80% 2,3kg  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Vaha pixly prom-in 80% 2,3kg
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
fakq

PříspěvekZaslal: so listopad 08, 2014 10:47 pm    Předmět: Vaha pixly prom-in 80% 2,3kg Odpovědět s citátem

Ahoj nevite nekdo prism vahu pixly u toho protrinu? Kupuju od kamose tak chci vedet kolik mu za to mam dat kolik si dal odmerek.. Kdyby se nekdo nasel byl bych rad.. Dik.moc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 09, 2014 1:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Od oka tipuju tak 250 g (+/- 50 g). Btw. k čemu Ti ten údaj bude? Protože pokud máš váhu, abys to teď celé zvážil a odečetl hmotnost pixly, nějak nevím, proč sis to nepřesypal a nezvážil sám. Ale třeba mi to teď jenom nemyslí... :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
fakq

PříspěvekZaslal: ne listopad 09, 2014 6:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kupuju načlej protein od kamose.. Tak kolik mu mam dat.. Abych zjistil jestli.mel 15,davrk nebo trrba jenom dve.. Ten protein doma jeste nemam ale on mi vazil komplet vahu tak bych od toho odecet vahu pixly a zbytek by byl ten proteinak..
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 09, 2014 6:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha jasný. Těch mnou tiplých 250 g je fakt trochu nahrubo. Ale do té tolerance, co jsem napsal, se to nejspíš vleze.:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mutagenn

PříspěvekZaslal: ne listopad 09, 2014 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem Ti ji zvážil,má 278 gramů.

Rychle na stránku:

Přejdi na: