|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
arkan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
Zaslal: ne listopad 09, 2014 5:53 pm Předmět: |
|
|
Da se to kdybych delal denni tak mam cca o desitku mesicne mene, odboucham takhle jeste rok a pul cca a vratim se domu, snad  problem je ten ze chodim cvicit 5X tydne a s tim ze do prace hodinu cestuju tak spim 5h a v praci ridim takze... _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: ne listopad 09, 2014 6:09 pm Předmět: |
|
|
| arkan napsal: | | Dante Flyshit napsal: | Mňa by skôr zaujímalo kto tu pracuje fyzicky a do toho ešte vládze pravidelne cvičiť |
Já to mám jak kdy ,někdy naprogramuju stroj a když neseženu cvičený opice ,tak na tom dělám sám.
Někdy mi dorazí auto s ocelí kde je např 50kusů 60kg tyčí tak si je sám složím.
Ale nebudete mi věřit ,to nekecám můj známej začal soukromničit v kovovýrobě v 54 letech a v 72ještě vrtal rozteče na BVP kola .
Práce spočívala v tom že si cca 50kg kolo nahodil na stroj do výše pasu udělal rozteče a zase v teplejch sundal na zem, za směnu jich udělal 60 takže dohromady to dělalo v jeho 72 letech 6 tun. |
kolega z prace je na tom hodne podobne jako tvuj znamej, sice ho sem tam neco boli, ale v tech letech uz to je masakr vubec takhle vydrzet, holt je na sebe tvrdej
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: ne listopad 09, 2014 6:10 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | Da se to kdybych delal denni tak mam cca o desitku mesicne mene, odboucham takhle jeste rok a pul cca a vratim se domu, snad problem je ten ze chodim cvicit 5X tydne a s tim ze do prace hodinu cestuju tak spim 5h a v praci ridim takze... |
a az se vratis domu tak zacnes v cr robit za 12k a budes nasrany, ze si tam nezustal
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: ne listopad 09, 2014 7:07 pm Předmět: |
|
|
| arkan napsal: | Ještě pro někoho s říše fantazie.
Za totáče jsem dělal na ocelárně kde jsme ručně nahazovali 15-50kg odlitky na rošty, do beden a tak podobně, za směnu toho naházel každej z nás od 10-15 tun a u toho jsem jel 3x týdně fullbody.
No jo bylo mi 21 |
Taky pomalu vzpomínám v duchu písničky "už mi není lásko dvacet let", kdy jsem před vojnou před 25 lety makal na pile u katru. Celou šichtu s kládama, všechno ručně a pak ještě doma práce na vesnickým hospodářství
Teď chodím do práce naprosto všelijak, na nějakou tu hodinu se nekouká, protože to přece "vyžaduje důležitý zájem služby" a podle zákona schválnosti vždycky tak hodinu před koncem služby napadne vloupačka a hned volám manželce, že dnes zase přijdu z práce o pár hodin později. Předtím dlouhý léta u MP, to byly zlatý časy - dvě denní dvanáctky, pak dvě noční dvanáctky a po tý noční čtyři dni volna. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne listopad 09, 2014 10:40 pm Předmět: |
|
|
| Princ napsal: | Já nechápu, že takhle můžete žít
Vůbec jsem nevěděl, že někteří lidé takhle furt pracují |
Je to smutný co? A pochybuju, že většina takhle dlouho pracuje, protože tak moc mají rádi svojí práci
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne listopad 09, 2014 10:47 pm Předmět: |
|
|
| Princ napsal: | Vůbec jsem nevěděl, že někteří lidé takhle furt pracují |
Co Ti přijde divnýho na tom, být v neděli v 22:47 v práci?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po listopad 10, 2014 5:47 am Předmět: |
|
|
Martine, dá se tomu i závidět. Divnýho na tom nemusí být vůbec nic. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po listopad 10, 2014 9:43 am Předmět: |
|
|
U me normalnich 8,5 denne s 0,5h pauzou na obed v tom. Sedava u pc.
Plus prescasy a pohotovosti na mobilu, ktere si ale muzu brat jak chci , nebo nemusim vubec, je to na me. S dojizdenim cca 3h denne celkem a rodinou na krku, uz moc casu navic neni (
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: po listopad 10, 2014 1:45 pm Předmět: |
|
|
Stavbyvedoucí, takže nic manuálního.
5x12 standartně.
Někdy nějaká So a Ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po listopad 10, 2014 2:09 pm Předmět: |
|
|
Teď jsem našel job. 6 dní v týdnu 8 hodin denně (papírově, realita je o trochu méně, ale jen někdy). Pauza na oběd tam je asi 30 minut, ale mám takové neoficiální i menší, pár minutek , ale při těch nejím nebo tak něco. :) A asi mi i brzo skončí.
Hodinu stejně ztratím dopravou do práce a z práce. Do toho chci rozjet split 3+1. Takže domu se budu chodit jenom vyspat (cca 5-6 hodin). _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po listopad 10, 2014 2:16 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | | Dante Flyshit napsal: | Mňa by skôr zaujímalo kto tu pracuje fyzicky a do toho ešte vládze pravidelne cvičiť |
Fyzicky nepracujem A když to tak bývávalo,cítil jsem se mnohem lépe a lépe se mi cvičilo,než jít po 12ce,kde čumím do monitoru jak trubka. |
Nevím jestli je to fyzicky, ale asi jo.
Srpen - září jsem trhal jablka a hrušky. Vezmu jen druhý měsíc, byl náročnější:
Začínalo se po 7. hodině ráno. V 9 byla 10 minut pauza. Okolo 10:40 se jelo na oběd. Z oběda se jelo do práce za cca 45-60 minut. Pak v 13:00 byla 10 minut pauza. A ještě tuším v 15:00 byla 10 minut pauza. Okolo 16 hodiny se končilo.
Většinou jsem měl žebřík, takže mě dost bolely nohy z lezení nahoru a dolu a ramena + ruce, když jsem ho musel celý den přenášet (ale spíš ty ramena). Do toho jsem cvičil 3x týdně a sice jsem byl unavený, ale byli to jedny z nejlepších tréninků. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|