|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Remed
|
Zaslal: pá říjen 31, 2014 1:03 pm Předmět: Žilnatost |
|
|
Zdravím,
měl bych dotaz ohledně viditelnosti žil. Asi nejviditelnější žíla na kulturistovi je na bicepsu. Jenže já mám takovej problém, že tuto žílu na vnější straně bicepsu nemám vidět, ani když jsem napumpovaný. Poslední rok jsem se snažil snížit % tuku a dostal jsem se na cca 8%. Měl jsem žíly na spodním břiše, v ramenou, v tricepsu, v lýtku a asi milion žil v předloktí. Ale po žíle na vnější straně bicáku ani stopy. Mám velikou žílu u bicepsu, která jde vnitřní stranou pod bicepsem na straně u těla... vím, že je to dáno geneticky, ale já mám dvojče, který ty žíly na bicáku má a v životě neviděl činku a má větší %tuku než já, jina je mi 22let, 188cm, 90kg...díky za odpověď
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
flew

|
Zaslal: pá říjen 31, 2014 1:12 pm Předmět: |
|
|
to jsem řešil dřív taky.. prostě žilnatost lvl 0... ale to jsem měl 25% tuku a víc  .. postupnou redukcí a sem tam obalením nějakým masem je to v pohodě a žilnatost i na rukou je čím dál více viditelná..
možná je to blbost nevím, ale co jsem slyšel tak svaly vytlačují žíly na povrch.. takže víc svalů = víc žil..? _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá říjen 31, 2014 1:33 pm Předmět: Re: Žilnatost |
|
|
| Remed napsal: | Zdravím,
měl bych dotaz ohledně viditelnosti žil. Asi nejviditelnější žíla na kulturistovi je na bicepsu. Jenže já mám takovej problém, že tuto žílu na vnější straně bicepsu nemám vidět, ani když jsem napumpovaný. Poslední rok jsem se snažil snížit % tuku a dostal jsem se na cca 8%. Měl jsem žíly na spodním břiše, v ramenou, v tricepsu, v lýtku a asi milion žil v předloktí. Ale po žíle na vnější straně bicáku ani stopy. Mám velikou žílu u bicepsu, která jde vnitřní stranou pod bicepsem na straně u těla... vím, že je to dáno geneticky, ale já mám dvojče, který ty žíly na bicáku má a v životě neviděl činku a má větší %tuku než já, jina je mi 22let, 188cm, 90kg...díky za odpověď |
Tohle je podle mě jak píšeš dáno nejvíc geneticky.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: pá říjen 31, 2014 1:53 pm Předmět: Re: Žilnatost |
|
|
| Remed napsal: | Zdravím,
měl bych dotaz ohledně viditelnosti žil. Asi nejviditelnější žíla na kulturistovi je na bicepsu. Jenže já mám takovej problém, že tuto žílu na vnější straně bicepsu nemám vidět, ani když jsem napumpovaný. Poslední rok jsem se snažil snížit % tuku a dostal jsem se na cca 8%. Měl jsem žíly na spodním břiše, v ramenou, v tricepsu, v lýtku a asi milion žil v předloktí. Ale po žíle na vnější straně bicáku ani stopy. Mám velikou žílu u bicepsu, která jde vnitřní stranou pod bicepsem na straně u těla... vím, že je to dáno geneticky, ale já mám dvojče, který ty žíly na bicáku má a v životě neviděl činku a má větší %tuku než já, jina je mi 22let, 188cm, 90kg...díky za odpověď |
First world problems... :) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
we88by
|
Zaslal: po listopad 10, 2014 11:09 am Předmět: |
|
|
Tuším, že jsem se někde dočet, že Nitrix od BSN rozšiřuje žíly..  ale nevím co je na tom pravdy..
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: po listopad 10, 2014 12:39 pm Předmět: |
|
|
Zeptej se Banea
 [/img] _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po listopad 10, 2014 12:58 pm Předmět: |
|
|
Mně nejvíc na žíly na bicaku pomohla těžká negativní opakování
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: po listopad 10, 2014 8:21 pm Předmět: |
|
|
Jak moc taková viditelná žíla ovlivnuje tvoje výkony a pocity ze cvičení? Bez toho to nejde?
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Eror
|
Zaslal: po listopad 10, 2014 9:27 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Johny.Fox napsal: | Zeptej se Banea
|
Ten Bane je natural? |
Bane užíva Venom: is a potently addictive strength-enhancing super-steroid. Na batman wiki je toho o ňom popísané dosť :D
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
|
| nahoru |
|
 |
we88by
|
|
| nahoru |
|
 |
we88by
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 3:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|