Zaslal: út listopad 11, 2014 11:12 pm Předmět: Křeče v kyčlích/tříslech?
Zdar, už nějakou chvíli mě berou křeče v kyčlích, nebo respektive asi v tříslech. Jakmile docvičím dřep nebo mrtvolu, tak mě potom ty křeče chytají i např. při bench pressu, nebo když si sednu a skloním se, abych si zavázal tkaničku. Před cvičením s tím problém nemám, nebo rozhodně je o dost menší.
V hořčíku, draslíku ani sodíku problém není. Po tréninku se snažím dělat suzukiho strečink (ale v praxi ho dávám tak 2x týdně).
Máte někdo typ na nějaký uvolňovací cvik, nebo co s tím? Dík.
mne to dela na nekterych lavicich, treba jak je stroj tlaky hlavou nahoru a jsem na konci serie, musim furt menit polohu te nohy, ale ted jsem mel delsi dobu klid, netusim co to muze byt, ale neni to buhvico, takze tomu nevenuji moc pozornost
Zaslal: st listopad 12, 2014 12:58 pm Předmět: Re: Křeče v kyčlích/tříslech?
Barbar Conan napsal:
Zdar, už nějakou chvíli mě berou křeče v kyčlích, nebo respektive asi v tříslech. Jakmile docvičím dřep nebo mrtvolu, tak mě potom ty křeče chytají i např. při bench pressu, nebo když si sednu a skloním se, abych si zavázal tkaničku. Před cvičením s tím problém nemám, nebo rozhodně je o dost menší.
V hořčíku, draslíku ani sodíku problém není. Po tréninku se snažím dělat suzukiho strečink (ale v praxi ho dávám tak 2x týdně).
Máte někdo typ na nějaký uvolňovací cvik, nebo co s tím? Dík.
to jsem mel taky u bench pressu u me to bylo pretizenou stehenni povazkou a zkracenim hruskovitym svalem plus hodne slaby sikmy brisni svaly to pak kycle jsou v nedobry pozici a dost trpi zkus se zamerit na tohle
_________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru