|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 12:02 pm Předmět: Rehabka Brno |
|
|
Nazdar ve spolek.
Mate nekdo doporuceni a tip kam se mam obednat na rehabilitace zad ? Papir od neurologa mam, rikal ze se muzu obednat kam chci. Normalne bych sel do Medicoveru, kam jsem chodil pred 2 rokama. ale napadlo me ,ze se poptam, esli nekdo nevite o nekom kdo si me veme poradne do parady a da me zabrat.
Potrebuju aby rehabky probyhaly v utery a ctvrtek, idealne, aspon 5 tydnu v kuse.
Vite o nekom dobrem ? Navic by neuskodilo aby nemel obsazeno na dalsich nekolik tydnu a abych mohl parkovat pobliz?
Diky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: út listopad 11, 2014 1:29 pm Předmět: |
|
|
Běž za Pomanem a udělej z toho blog. Spoustu lidí to bude zajímat, řek bych.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 1:35 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Běž za Pomanem a udělej z toho blog. Spoustu lidí to bude zajímat, řek bych. |
Ja jen cekam kdy se ozve, nabidne se, pac ma malo prace, a udela me mega super rehabku, bez toho aby me serval )
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 4:04 pm Předmět: |
|
|
Zadne navrhy zatim, ke komu na dobrou rehabku v Brne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st listopad 12, 2014 4:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st listopad 12, 2014 5:04 pm Předmět: |
|
|
Tak nejlepsi jsem samozrejme ja ze:) ale ted jsem se dival a prvni volny terminy od 10.prosince. jinak mame uplne uplno _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st listopad 12, 2014 5:23 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Tak nejlepsi jsem samozrejme ja ze:) ale ted jsem se dival a prvni volny terminy od 10.prosince. jinak mame uplne uplno |
Hm, to je skoda, celej mesic se me cekat nechce, ja bych si to predstavoval idelane od dalsiho tydne )
Ale nemas aspon trochu prehled kdo by byl pro me vhodnej, nebo na tom nezalezi a stejne kazdej pocita s tim, ze si to nejak odbudu a konec ?
Seznam me na prvnich mistech navrhl
http://www.clr.cz/info-dobrovskeho
http://www.brno-rehabilitace.cz/
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt listopad 13, 2014 8:23 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Poman napsal: | | Tak nejlepsi jsem samozrejme ja ze:) ale ted jsem se dival a prvni volny terminy od 10.prosince. jinak mame uplne uplno |
Hm, to je skoda, celej mesic se me cekat nechce, ja bych si to predstavoval idelane od dalsiho tydne )
Ale nemas aspon trochu prehled kdo by byl pro me vhodnej, nebo na tom nezalezi a stejne kazdej pocita s tim, ze si to nejak odbudu a konec ?
Seznam me na prvnich mistech navrhl
http://www.clr.cz/info-dobrovskeho
http://www.brno-rehabilitace.cz/ |
Ta na prvním místě bude mít volno tak 10 prosince:D
Druhou neznám a to znám v Brně skoro všechno. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 7:33 am Předmět: |
|
|
Jinak jedno kam jdes neni. Osobne bych pro tebe nevidel neco ,kde te budou zahrnovat mraky fyzikalni lecby. Chce to peci o stabilizaci trupu ve vsech rovinach, upravu hybnejch stereotypu nohou a trupu urcite, a kompezaci vzniklejch funkcnich zmen. A tohle aplikovat do prace a dal pak do cviceni.
Lezeni na magnetu a mekkace na zada to nespravi. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 8:19 am Předmět: |
|
|
Hm, to si teda asi nevyberu, asi take zalezi na cloveku, kdo se me bude venovat, esli pojede podle toho co napsal neurolog na poukaz, nebo esli si to trochu upravi.
Je tam totiz klasika 3 veci, masaz (mekka technika ?) , elekro stimulace, cviceni.
Prozatim ten obstrik z uterka rana funguje vyborne, nebo mozna plus ty tablety na noc. V noci muzu spat v kuse a nic neboli, po ranu muzu temer hned chodit rovne, bezne oprace na zahrade v pohode, zlepseni obrovske.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 9:06 am Předmět: |
|
|
Tomu se rika farmakologicke maskovani problemu:)
Z mojich zkusenosti to pak vetsinou ma za dusledek jeste vetsi nasledky. Ale nekdy jsou holt ty bolesti takovy ze to chapu.
Upravi...precti si muj clanek tam je to vysvetleny jak to funguje.
Jinak cviceni a cviceni a cviceni...to neni jedna a ta sama vec zalezi s kym pracujes. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|