|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom3

|
Zaslal: čt listopad 13, 2014 10:00 am Předmět: |
|
|
me prijde ze hulkie ma problem s kazdym, brouk pytlik kteryho nikdo nikdy nevidel.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt listopad 13, 2014 10:15 am Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | me prijde ze hulkie ma problem s kazdym, brouk pytlik kteryho nikdo nikdy nevidel.. |
Taky mi to tak příjde
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt listopad 13, 2014 10:37 am Předmět: |
|
|
Posla vždycky zastřelí:)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 11:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Idontevenlift

|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 11:46 am Předmět: |
|
|
Trapezy a ruce hodne dobry. Nohy bych zas moc nehrotil, pokud nemas soutezni ambice
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 1:12 pm Předmět: |
|
|
Soutezni ambice nemam ...delam to jen pro sebe ...ale i tak je musim zlepsit ...stehna jsou zaklad :)
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 3:27 pm Předmět: |
|
|
hod někdy pořádnou bb pozu, třeba zadá takto strašně zanikají a určitě jsou širší než je vidět na fotkach:) _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 5:29 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | hod někdy pořádnou bb pozu, třeba zadá takto strašně zanikají a určitě jsou širší než je vidět na fotkach:) |
Presne,tohle je hruza Vypada to na peknou postavu,ale na fotkach pozujes krive,nezatnute...nebo spis nepozujes,abych byl presnejsi
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 6:27 pm Předmět: |
|
|
No každopádně to ani pózy nejsou ...škoda že jsem se nenechal od někoho vyfotit po fitku na šatně nějakým kvalitnějším foťákem ..to bych i nějaké pózy nahodil :D
Ještě si dovolím poslední srovnávačku
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: so listopad 15, 2014 8:34 am Předmět: forma neforma? |
|
|
tři týdny stará fotka před operací cisty
po operaci cisty
_________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
db

|
Zaslal: ne listopad 16, 2014 12:56 pm Předmět: |
|
|
Samec: podle mě hodně dobrý progres za 4 roky. Co se týče rozvoje muskulatury horní poloviny těla, tak to je asi můj vysněný ideál. Nohy jsou asi slabší, to víš sám, ale jinak dobrá práce.
mirus: mimořádný pracky... Pouštěj do SYPAČ GYMU i naturály?
Jizva dobrá, náušnice strašná, HK USP ujde...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: ne listopad 16, 2014 1:31 pm Předmět: debilní komentář |
|
|
dg - nemyslím si, že mám nehorázný ,,pracky,, debilní komentář - ne každý musí být nasypaný. Dodržuju 100% trénink, 100% stravu a 100% regeneraci a jak vidíš, tak mě tam pustili. Mě se naušnice líbí, nenosím ju podle druhých, ale podle sebe a HK USP je jedna z nejlepších značek. Glock je taktéž kvalitní značka. Ale každý má svůj názor. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: ne listopad 16, 2014 2:11 pm Předmět: |
|
|
Pise to c Y sta
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne listopad 16, 2014 2:32 pm Předmět: Re: debilní komentář |
|
|
| mirus napsal: | | dg - nemyslím si, že mám nehorázný ,,pracky,, debilní komentář - ne každý musí být nasypaný. Dodržuju 100% trénink, 100% stravu a 100% regeneraci a jak vidíš, tak mě tam pustili. Mě se naušnice líbí, nenosím ju podle druhých, ale podle sebe a HK USP je jedna z nejlepších značek. Glock je taktéž kvalitní značka. Ale každý má svůj názor. |
Jasné Mirusi, ty súťažný so skúsenosťami so sveta si čistý jak ľalia (ako pekne sa to číta), a nejaký ďalší vtip nepoznáš, alebo si to myslel tak, že momentál esi off - teda "naturál" na mesiac, heh, úprimne načo si vôbec reaoval, je ti hádam jasné, že sa potom ľudia ozvú, niekedy je mlčať zlato, ozaj. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne listopad 16, 2014 2:51 pm Předmět: |
|
|
kazdy koho nechytili je natural _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|