|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tessi

|
Zaslal: út listopad 18, 2014 12:47 pm Předmět: A-HD Solid pro ženy? |
|
|
Dobry den, rada bych se zeptala, jestli je tento produkt vhodny pro zeny. Dostala jsem ho jako darek. Cvicim asi 8 let a rada bych se posunula dal. Mym cilem je nabrani vetsiho mnozstvi kvalitni svalove hmoty, napumpovani a tvrdosti svalu a snizeni podkozniho tuku. Klasicke doplnky pouzivam - protein, glutamin, amina a v diete BCAA. Nyni jsem v objemu a chci nabrat co nejvice kvalitni hmoty. Na internetu není ani zmínka, na US stránkách ano, ale nenašla jsem nic ohledně užívání ženami. Jde mi jen o to, kdyz A-HD zvysuje testosteron a ubira estrogen, jestli to nevadi pro metabolismus zen. Dekuji za odpoved.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Shadoww

|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 2:05 pm Předmět: |
|
|
Pochybná patentovaná směs s kdo ví jakým záměrem kde se u některých složek předpokládá, že jsou inhibitory aromatázy. Které pro ženu (aspoň před menopauzou)nepřinášejí vůbec žádný efekt, stačí mrknout na mechanismus působení. U muže snížení aromatizace testosteronu a tím hladiny estrogenu->mozek myslí,že je málo estrogenu kvůli malé hladině testosteronu,to vede k zvýšení produkce LH a a dalších hormonů v hypofýze ty dají varlatům signál ke zvýšení produkce testosteronu). U žen před menopauzou se estrogeny tvoří ve vaječnících a inhibitory aromatázy zde nemají v podstatě žádný vliv. A zároveň nemají varlata, která by mohla na změnu v hladině estrogenu (která ale nebude)reagovat zvýšením produkce testosteronu... Ve zkratce,zrráta peněz.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 4:35 pm Předmět: |
|
|
| Shadoww napsal: | | Pochybná patentovaná směs s kdo ví jakým záměrem kde se u některých složek předpokládá, že jsou inhibitory aromatázy. Které pro ženu (aspoň před menopauzou)nepřinášejí vůbec žádný efekt, stačí mrknout na mechanismus působení. U muže snížení aromatizace testosteronu a tím hladiny estrogenu->mozek myslí,že je málo estrogenu kvůli malé hladině testosteronu,to vede k zvýšení produkce LH a a dalších hormonů v hypofýze ty dají varlatům signál ke zvýšení produkce testosteronu). U žen před menopauzou se estrogeny tvoří ve vaječnících a inhibitory aromatázy zde nemají v podstatě žádný vliv. A zároveň nemají varlata, která by mohla na změnu v hladině estrogenu (která ale nebude)reagovat zvýšením produkce testosteronu... Ve zkratce,zrráta peněz. |
Ja to zkousel jako PCT a myslim ze to docela uslo.
|
|
| nahoru |
|
 |
MythBuster

|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 4:37 pm Předmět: |
|
|
Když už to myslíš tak vážně, není rozumnější jít do farmacuticky ověřenejch produktů a né do podobnejch sranců?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 6:19 pm Předmět: Re: A-HD Solid pro ženy? |
|
|
Tessi, pri nejhorsim se ti na chvili zastavi menstruace, coz se zase srovna az prestanes. Zkousela jsi uz kombonaci tribulusi a zma? Urcite to ucitis.
|
|
| nahoru |
|
 |
Shadoww

|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 9:21 am Předmět: |
|
|
Petře věřím, že ti přípravek v PCT pomohl, ale i to je čistě mužská záležitost, jak jsem psal, jde o mechanismus působení. U žen před menopauzou bude efekt minimální a nebude mít podobu nárůstu hladiny testosteronu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tessi

|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 11:10 am Předmět: |
|
|
| Shadoww napsal: | | Pochybná patentovaná směs s kdo ví jakým záměrem kde se u některých složek předpokládá, že jsou inhibitory aromatázy. Které pro ženu (aspoň před menopauzou)nepřinášejí vůbec žádný efekt, stačí mrknout na mechanismus působení. U muže snížení aromatizace testosteronu a tím hladiny estrogenu->mozek myslí,že je málo estrogenu kvůli malé hladině testosteronu,to vede k zvýšení produkce LH a a dalších hormonů v hypofýze ty dají varlatům signál ke zvýšení produkce testosteronu). U žen před menopauzou se estrogeny tvoří ve vaječnících a inhibitory aromatázy zde nemají v podstatě žádný vliv. A zároveň nemají varlata, která by mohla na změnu v hladině estrogenu (která ale nebude)reagovat zvýšením produkce testosteronu... Ve zkratce,zrráta peněz. |
Jak jsem psala, dostala jsem to jako dárek. Jde mi spíše o to, jestli to může nějakým způsobem uškodit např. co se týče budoucího těhotenství a podobně - nebo to je "jen" klasický doplněk stravy? Zkoumala jsem složení, některé složky jsou ok, ale A-HD Proprietary Blend je pro mě velká neznámá, nejsem chemik a moc se v tom nevyznám (i když bych ráda) :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tessi

|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 11:12 am Předmět: |
|
|
| MythBuster napsal: | | Když už to myslíš tak vážně, není rozumnější jít do farmacuticky ověřenejch produktů a né do podobnejch sranců? |
A co bys mi doporučil?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tessi

|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 11:14 am Předmět: Re: A-HD Solid pro ženy? |
|
|
| Petr Prielozny napsal: | | Tessi, pri nejhorsim se ti na chvili zastavi menstruace, coz se zase srovna az prestanes. Zkousela jsi uz kombonaci tribulusi a zma? Urcite to ucitis. |
Tribulus jsem zkoušela samostatně, resepektive s klasickými doplňky stravy. Žádný velký efekt jsem nezaznamenala.
|
|
| nahoru |
|
 |
MythBuster

|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 4:14 pm Předmět: |
|
|
| Tessi napsal: | | MythBuster napsal: | | Když už to myslíš tak vážně, není rozumnější jít do farmacuticky ověřenejch produktů a né do podobnejch sranců? |
A co bys mi doporučil? |
To co doporučuju je snad jasné a na tomto fóru zakázané. Dopuručuju se porozhlídnout na sk fórech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 7:00 pm Předmět: |
|
|
Proč by se měla dívat po dopingových látkách na SR forech?
|
|
| nahoru |
|
 |
MythBuster

|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 7:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Shadoww

|
Zaslal: so listopad 22, 2014 10:07 am Předmět: |
|
|
| Tessi napsal: |
Jak jsem psala, dostala jsem to jako dárek. Jde mi spíše o to, jestli to může nějakým způsobem uškodit např. co se týče budoucího těhotenství a podobně - nebo to je "jen" klasický doplněk stravy? Zkoumala jsem složení, některé složky jsou ok, ale A-HD Proprietary Blend je pro mě velká neznámá, nejsem chemik a moc se v tom nevyznám (i když bych ráda) :-) |
Neuškodí ani nepomůže, asi jako bys brala léky na rakovinu prostaty které by neměly vedlejší účinky (kdyby takové byly)... Pokud chceš aby ten produkt měl aspoň nějaký efekt, tak ho prodej nějakému kámošovi a kup něco jiného. Ze zahraničních přípravků bych zkusil klidně něco s l-epicatechinem, poměrně nový inhibitor myostatinu, jedna moje známá česká kulturistka ho se vší spokojeností používá... Viz výrobky ep1c od Olympus labs, Epicatechin od bodyconsious nebo follidrone od BLR. A pokud nezávodíš, tak ostarin, jako všechny SARM je u nás na dopingové listině, ale je volně prodejný v UK, dle klinických testů bezpečný (i pro ženu) a neudělá z tebe mužatku. Kazit se pochybnýma bobulema ze Slovenska by byla škoda
|
|
| nahoru |
|
 |
Tessi

|
Zaslal: so listopad 22, 2014 3:43 pm Předmět: |
|
|
| Shadoww napsal: | | Tessi napsal: |
Jak jsem psala, dostala jsem to jako dárek. Jde mi spíše o to, jestli to může nějakým způsobem uškodit např. co se týče budoucího těhotenství a podobně - nebo to je "jen" klasický doplněk stravy? Zkoumala jsem složení, některé složky jsou ok, ale A-HD Proprietary Blend je pro mě velká neznámá, nejsem chemik a moc se v tom nevyznám (i když bych ráda) :-) |
Neuškodí ani nepomůže, asi jako bys brala léky na rakovinu prostaty které by neměly vedlejší účinky (kdyby takové byly)... Pokud chceš aby ten produkt měl aspoň nějaký efekt, tak ho prodej nějakému kámošovi a kup něco jiného. Ze zahraničních přípravků bych zkusil klidně něco s l-epicatechinem, poměrně nový inhibitor myostatinu, jedna moje známá česká kulturistka ho se vší spokojeností používá... Viz výrobky ep1c od Olympus labs, Epicatechin od bodyconsious nebo follidrone od BLR. A pokud nezávodíš, tak ostarin, jako všechny SARM je u nás na dopingové listině, ale je volně prodejný v UK, dle klinických testů bezpečný (i pro ženu) a neudělá z tebe mužatku. Kazit se pochybnýma bobulema ze Slovenska by byla škoda |
Děkuji za doporučení.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|