Doplňky

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Doplňky  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Doplňky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mckrek7

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 9:34 pm    Předmět: Doplňky Odpovědět s citátem

Zdravím, chtěl jsem se zeptat, co byste mi doporučili za doplňky. Denně mám k snídani "vločkovou" kaši- 6:30, k 1. svačině nějaké jablko- 9:30, 2. svačina je většinou nějaký chleba-10:30, k "obědu" mám buď 250g tvarohu, nebo zeleninový salát-12:25. Jakmile příjdu ze školy v 14:20 si dám něco malého, pak jdu do posilovny a asi tak v 16:00 si zase něco dám (jogurt, kaše, knackebrot s něčím apod.) a v 18:00 si dám nějakou večeři. Posiluji 6 dní v týdnu kolem 40 min. - celkem intenzivně, s čínkama 5x týdně, už 8 měsíců (9 let předtím jsem hrál hokej). A tak se ptám, co bych si měl dalšího brát. Do teď jsem bral proteiny, ale nezdá se mi že bych tolik rostl, akorát jsem dost zhubl (ale bude to i změnou jídelníčku, dříve jsem vážil 88Kg nyní 73Kg a je mi 16 let). Mám brát nějaké BCAA, proteiny či něco jiného?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom3

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Byt tebou zapomenu na doplnky a vsechno usili zacilim na stravu, toto je hruza.. zkus pohledat tu na foru a prijit s lepsim jidelakem.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Byt tebou zapomenu na doplnky a vsechno usili zacilim na stravu, toto je hruza.. zkus pohledat tu na foru a prijit s lepsim jidelakem.

Přesně tak.
Blackoff

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 10:04 pm    Předmět: Re: Doplňky Odpovědět s citátem

mckrek7 napsal:
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, co byste mi doporučili za doplňky. Denně mám k snídani "vločkovou" kaši- 6:30, k 1. svačině nějaké jablko- 9:30, 2. svačina je většinou nějaký chleba-10:30, k "obědu" mám buď 250g tvarohu, nebo zeleninový salát-12:25. Jakmile příjdu ze školy v 14:20 si dám něco malého, pak jdu do posilovny a asi tak v 16:00 si zase něco dám (jogurt, kaše, knackebrot s něčím apod.) a v 18:00 si dám nějakou večeři. Posiluji 6 dní v týdnu kolem 40 min. - celkem intenzivně, s čínkama 5x týdně, už 8 měsíců (9 let předtím jsem hrál hokej). A tak se ptám, co bych si měl dalšího brát. Do teď jsem bral proteiny, ale nezdá se mi že bych tolik rostl, akorát jsem dost zhubl (ale bude to i změnou jídelníčku, dříve jsem vážil 88Kg nyní 73Kg a je mi 16 let). Mám brát nějaké BCAA, proteiny či něco jiného?

Aby si rostl, tak musíš jíst a né si sem tam 'něco dát'. Na 73 kilo stačí 3-4 velký jídla denně (rýže, těstoviny, brambory, maso, vajíčka, zelenina..) a mezi tím si můžeš sem tam něco dát () - ořechy, avokádo, ovoce, jogurtové mléko.... Peníze místo do doplňků zainvestuj do masa
(A samozřejmě tomu musí odpovídat i tréning, kde mám také jisté pochyby )
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 12:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokedex

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 6:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

maso a vejce !napises chleba ale zaroven něco k veceri :D to je informace jako blazen :-) nejdriv zacni dobře jist a pak za rok res doplnky
mckrek7

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 6:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já k večeři povětšinou mám maso s rýží, bramborama, čínu, zkrátka něco, kde je maso, ale nemám každý den jedno a to samé, tak jsem napsal jen "večeři", vajíčka taky někdy mám. Zeleninu mám buď v salátě, v chlebu, k večeři, někdy odpoledně k svačině...
mckrek7

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokedex napsal:
maso a vejce !napises chleba ale zaroven něco k veceri :D to je informace jako blazen :-) nejdriv zacni dobře jist a pak za rok res doplnky

Domácí, tmavý chleba a večeře je buď maso s rýží, bramborem, číná, zkrátka něco kde je maso, či nějaká bílkovina.

Rychle na stránku:

Přejdi na: