PAKOSTA Train to live, Live to train.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train.  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> PAKOSTA Train to live, Live to train.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hulkie

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2014 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:

Ale aby som len nekritizoval, paci sa mi tvoje nadsenie a zapal pre vec. Vidno ze si sa doslova nakazil americkou pozitivnou mentalitou, citim to z kazdeho prispevku..v dobrom

Pakosta před pár lety na fóru (kdekdo pamatuje:)
"hej borci, co vy tam v tom česku, já bydlím v přepychovým bejváku, mám svoje fitko a co
vy sračky"

Pakosta dneska:
"Ahoj kluci, je se vede? Já zítra rozjíždím nový byznys, doufám, že se to podaří, tohle je moje
manželka, tady bydlíme, tolik vyděláváme, kamarádim se s miliardářema a jak se máte Vy?"

musím říct, že je tam velmi silný posun, evidentně se nakazil americkou pozitivní mentalitou
hau ár jů, á jem fájn, and jů???
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2014 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lide se meni, ja jsem dospel. Promin, jestli ti moje prispevky prijdou jako vytahovani, to nemam za potrebi. Jen jsem spokojenej se svym zivotem a cestou. Mas pravdu, nemusim tu vest tenhle log, prace mam dost, ale treba par mladych kluku to vezme jako motovaci.

Ps: tak zitrejsi velka vec se presunula na patek! Trochu zpozdeni ale trpelivost prinasi ruze.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Tom3

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2014 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen to dal pis, ja si to rad ctu a tise zavidim
Hulkie

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2014 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nekomentuju machrovani:) komentuju "americky zpusob", ktery
sis osvojil. Jak psal nejaky cech, co zil dlouho v USA. "Bydlel jsem
deset let vedle lidi, co se mne kazdy den ptali, jak se mam, ale ani
po deseti letech nevedeli, jak se jmenuju".
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2014 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:

Já jsem bydlel 10 let vedle lidí kdeří vždycky když jsme se potkali tak řekli "dobrý den". A přitom většinou pršelo a bylo hnusně. Nebyli oni nějací pošahaní?

Poslouchej Hulkie, bez urážky, ty jseš příklad typického českého maloměšťáka který si myslí, že se celej svět točí okolo jeho rodné vesnice a všichni co něco dělají jinak než u vás jsou nějací divní, pošahaní, přetváření...

Také by ti neškodilo na pár let vytáhnout někam paty.
Hulkie

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2014 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
Lide se meni, ja jsem dospel. Promin, jestli ti moje prispevky prijdou jako vytahovani, to nemam za potrebi. Jen jsem spokojenej se svym zivotem a cestou. Mas pravdu, nemusim tu vest tenhle log, prace mam dost, ale treba par mladych kluku to vezme jako motovaci.

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/rytmus-zarobil-ma-nove-auto-a-vzkazuje-nehejtujte-me.html
trochu mi to připomnělo:)
Hulkie

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2014 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Hulkie napsal:

Já jsem bydlel 10 let vedle lidí kdeří vždycky když jsme se potkali tak řekli "dobrý den". A přitom většinou pršelo a bylo hnusně. Nebyli oni nějací pošahaní?

Poslouchej Hulkie, bez urážky, ty jseš příklad typického českého maloměšťáka který si myslí, že se celej svět točí okolo jeho rodné vesnice a všichni co něco dělají jinak než u vás jsou nějací divní, pošahaní, přetváření...

Také by ti neškodilo na pár let vytáhnout někam paty.

Já chápu, že tebe jako zatvrzelého amerikanofila se to dotklo, ale mně třeba osobně by USA
nestály za návštěvu. Maloměšťák? Tos trefil přesně. Ležím u mamky za pecí a čekám až mně
převrátí
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2014 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie:

Co by se mě mělo dotknout?
Naopak, připadá mi k smíchu když někdo ani po 10 letech v USA netuší, že společenské konverzační fráze "how you doing", "how are you" atd jsou českým ekvivalentem "ahoj", "dobrý den". A odpovědí je vždycky "fine", "OK".

Ale v pořádku, také mi pár týdnů trvalo než jsem pochopil, že opravdu nikdo, kdo prohodí "how you doing", nestojí o to poslouchat má srdceryvné výlevy jak je všechno na pi.u ani nikoho nezajímá jak těžké jsem měl dětství...

Nejsem žádný "amerikanofil", ale když slyším podobné blbosti, tak mi nedá se neozvat. Sorry :-D
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2014 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se necertete kluci, sorry jestli jsem tak vyznel.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2014 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nijak jsi nevyzněl, to jen Hulkie si léčí nějaký anti-ami komplex

Btw, bydlel jsem skoro těch 10 let ve westchester county...
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2014 11:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Nijak jsi nevyzněl, to jen Hulkie si léčí nějaký anti-ami komplex *a20*

Btw, bydlel jsem skoro těch 10 let ve westchester county...

Hezky, nema tam pan Trump sve golfove centrum?
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2014 1:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedele vecer a ja mel zrovna tohohle fesaka. Velkej bizoni burger a byla to luxusni zalezitost pratele. Vim, ze 60min cardia to ted stejne nevykompenzuje, ale coz, hezky nedelni vecer s rodinou.

Hulkie

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2014 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Hulkie:

Naopak, připadá mi k smíchu když někdo ani po 10 letech v USA netuší, že společenské konverzační fráze "how you doing", "how are you" atd jsou českým ekvivalentem "ahoj", "dobrý den". A odpovědí je vždycky "fine", "OK".

Ale v pořádku, také mi pár týdnů trvalo než jsem pochopil, že opravdu nikdo, kdo prohodí "how you doing", nestojí o to poslouchat má srdceryvné výlevy jak je všechno na pi.u ani nikoho nezajímá jak těžké jsem měl dětství...

Nejsem žádný "amerikanofil", ale když slyším podobné blbosti, tak mi nedá se neozvat. Sorry :-D

Ne, že by to bylo podstatné, ale ekvivalentem pozdravu je pozdrav. Někoho pozdravím a dál se
s ním nebavím. Když mně skutečně zajímá, jak se má, tak se ho na to zeptám a pokecám s ním.
Měl jsi těžké dětství? Klidně nám o tom řekni
Spazik

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2014 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:

Ne, že by to bylo podstatné, ale ekvivalentem pozdravu je pozdrav. Někoho pozdravím a dál se
s ním nebavím. Když mně skutečně zajímá, jak se má, tak se ho na to zeptám a pokecám s ním.

Ale "How are you"skutečně znamená v US něco jako "Ahoj" u nás. Doslovně přeložené fráze můžou v různých jazycích znamenat obsahově úplně jiné věci.
Lunreal

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2014 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
MalajskyTygr napsal:
Hulkie:

Tak si precti znova co tygr napsal a treba ti dojde, co je v usa ekvivalentem pozdravu. Jestli ne, tak se na to vykasli a bez prudit nekam jinam.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: