|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cipinek
|
Zaslal: po listopad 24, 2014 12:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: po listopad 24, 2014 1:51 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | aspoň vidíš, jak jsou ti američané hloupí, zeptají se tě jak se máš a vlastně je to vůbec nezajímá, proč neřeknou good day commander nebo hi, to je pak méně matoucí |
běž si lehnout pod vlak a zjistit, jestli zastaví
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po listopad 24, 2014 1:52 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Hulkie napsal: | | MalajskyTygr napsal: | Hulkie:
Co by se mě mělo dotknout?
Naopak, připadá mi k smíchu když někdo ani po 10 letech v USA netuší, že společenské konverzační fráze "how you doing", "how are you" atd jsou českým ekvivalentem "ahoj", "dobrý den". A odpovědí je vždycky "fine", "OK".
Ale v pořádku, také mi pár týdnů trvalo než jsem pochopil, že opravdu nikdo, kdo prohodí "how you doing", nestojí o to poslouchat má srdceryvné výlevy jak je všechno na pi.u ani nikoho nezajímá jak těžké jsem měl dětství...
Nejsem žádný "amerikanofil", ale když slyším podobné blbosti, tak mi nedá se neozvat. Sorry :-D |
Ne, že by to bylo podstatné, ale ekvivalentem pozdravu je pozdrav. Někoho pozdravím a dál se
s ním nebavím. Když mně skutečně zajímá, jak se má, tak se ho na to zeptám a pokecám s ním.
Měl jsi těžké dětství? Klidně nám o tom řekni |
Tak si precti znova co tygr napsal a treba ti dojde, co je v usa ekvivalentem pozdravu. Jestli ne, tak se na to vykasli a bez prudit nekam jinam. |
Já prudím zrovna tam, kde mně to baví. A když mi někdo řekne abych neprudil, tak prudím dvakrát tolik. Takže bacha na to
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po listopad 24, 2014 1:58 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | cipinek napsal: | aspoň vidíš, jak jsou ti američané hloupí, zeptají se tě jak se máš a vlastně je to vůbec nezajímá, proč neřeknou good day commander nebo hi, to je pak méně matoucí |
běž si lehnout pod vlak a zjistit, jestli zastaví |
ty jeden malej šulinku nevyhoněnej...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po listopad 24, 2014 2:01 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | Hulkie napsal: | | cipinek napsal: | aspoň vidíš, jak jsou ti američané hloupí, zeptají se tě jak se máš a vlastně je to vůbec nezajímá, proč neřeknou good day commander nebo hi, to je pak méně matoucí |
běž si lehnout pod vlak a zjistit, jestli zastaví |
ty jeden malej šulinku nevyhoněnej... |
Dle reakce vidím, že zásah byl přímo na komoru
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: po listopad 24, 2014 5:00 pm Předmět: |
|
|
Pratele, ja o burgeru a vy o sulincich. Proti gustu zadny disputat:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: st listopad 26, 2014 8:58 am Předmět: maso |
|
|
To je pěkný. Dej nějakou fotku aktuální (samozřejmě), jak to tam u vás vypadá, když koukneš z okna? (by mě zajímalo, kolik je tam snihu a jak to vypadá tam :-) ). _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: st listopad 26, 2014 2:53 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Petr Prielozny napsal: | | Pratele, tak uz zitra rano se mi snad povede neco uzasnyho , co planuji par mesicu. Pokud se vse povede, mohl by to byt zasadni zlom v me kariere . Drzte palce, budu vas updatovat. |
| Petr Prielozny napsal: | | Nedele vecer a ja mel zrovna tohohle fesaka. Velkej bizoni burger a byla to luxusni zalezitost pratele. |
Podaril sa ti bizoni burger...fajn, ale cakal som nejake vacsie prekvapko *a17* |
To:Ohola: pane, psal jsem ze mi to presoupli ted na patek:)
Jinak zadny snih zatim, ale dneska ma prijit snezeni i do New York City, zatim prsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: st listopad 26, 2014 7:12 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | To se ani nedivím, že je smutný den, když máte invazi mimozemských civilizací *a05* |
dobre oko. Ano, jsou to lustrovi ufouni
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st listopad 26, 2014 7:14 pm Předmět: |
|
|
Naprosto chápu, že je smutný, ani kousek uklidňujicí zeleně, uvězněn v betonu... Nechápu jak to někdo může dobrovolně vyměnit za pohled na zalesněné kopce a travnaté louky. Ikdyž též bydlím ve městě, ta možnost být za 10 min v tiché přírodě je k nezaplacení :) _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st listopad 26, 2014 7:21 pm Předmět: |
|
|
Ja bych treba ten beton bral hned...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|