Nejasnosti sacharidy - rýže

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nejasnosti sacharidy - rýže  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Nejasnosti sacharidy - rýže
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
prochm

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2014 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
tady ti blbci se sáčkama rýže, bože, to je snad nekonečný, uvařím sáček a zežeru, nebo si to někdo vaří po kilech a pak si uvařenou rýži dávkuje podle potřeby? vždyť je to pak humus, 3-4 dny uvařená rýže, nebuďte hovada*a20*

Tak samozřejmě, že si uvařenou rýži dávkuju. To mám jako vařit rýži po jednom sáčku? A nebo po 100g nebo co? Uvařím naráz 1kg a mám na 2dny pokoj. A kdybych měl větší hrnec tak bych vařil 2kg.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Blackoff

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2014 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
cipinek napsal:
tady ti blbci se sáčkama rýže, bože, to je snad nekonečný, uvařím sáček a zežeru, nebo si to někdo vaří po kilech a pak si uvařenou rýži dávkuje podle potřeby? vždyť je to pak humus, 3-4 dny uvařená rýže, nebuďte hovada*a20*

Tak samozřejmě, že si uvařenou rýži dávkuju. To mám jako vařit rýži po jednom sáčku? A nebo po 100g nebo co? Uvařím naráz 1kg a mám na 2dny pokoj. A kdybych měl větší hrnec tak bych vařil 2kg.

Tak to jsi docela gurmán

Jinak rýže uvedená v prvním příspěvku (vitana) má v syrovém stavu 120g a po uvaření dle návodu cca. 400g - tedy jeden sáček. V obou případech je tam cca 100g sacharidů a jeden sáček se dá brát jako jedna porce. Je to jediná rýže, kterou můžu jíst furt a nezhnusí se mi
blikk

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2014 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ježiš to je zas debata tady....

vždyt přece každý inteligentní člověk chápe že:
- po uvaření je rýže nasáklá vodou, tzn. 100g před uvařením = třeba 250 g po uvaření
- zároveň snad každý chápe, že živiny vařením jaksi nepřibývaji ani neubývaji, myšleno ne vitamíny apod. ale B/S/T.

tak je tak těžký pochopit, že když máš určitý počet g v syrové, máš to samý i v uvařené, ale protože té uvařené je 250g místo 100g, na 100g ti to v té uvařené vychází mnohem míň?
madball

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2014 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A opravdu jsi si jistý, že tuky vařením, pečením v potravině neubývají?
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nejasnosti sacharidy - rýže Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: