|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: út listopad 25, 2014 6:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 9:16 pm Předmět: |
|
|
Chrbat tazko / Nohy lahko / Lytka
Mrtvolka:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x110kg
5x3x160kg a bolo to tazsie, nez to malo pravo byt!
2x3x140kg
Drep:
1x10x20kg
1x6x70kg
5x6x100kg ATG, pri kazdom dole stopka zo dve sekundy
T-tyc - uzky nadhmat:
5x6x65kg uz som citil spodny chrbat, tak som nehrotil nijak
Predkopavanie (kazda noha zvlast):
5x10x40kg
Zakopavanie:
5x10x50kg
Veslovanie - V adapter:
5x10x75kg
Stahovanie kladky za hlavu:
5x10x60kg
Lytka (zhadzovane):
5x10x80kg
5x10x40kg
5x10x20kg
Krcenie ramien s JC:
5x10x32.5kg
Stahovanie kladky rovnymi rukami:
5x10x45kg
Hodnotenie treningu: Taky nejaky trening bez nalady. Bola tam parta pubertakov, tak ti sa tam motali, strasny rachot, rev a rehot, pocul som ich aj cez sluchadla. Moje standardne asocialne mizantropicke nastavenie sa tym padom este zhorsilo, takze som bol otraveny cim dalej, tym viac. Ako naschval nebol v gyme nikto normalny z nasej beznej party. Navzdory tomu som si odcvicil svoje, lebo sila bola. Ale k treningu:
Mrtvola sla tazko, ale s tym som pocital, spodny chrbat mam este stale hotovy od minuleho tyzdna. Takze som si v pohodicke tahal len male trojky so 160kou. Snazil som sa ist do techniky, hore podrzat. Pohoda.
Drepy boli tiez velmi lahke, ale nechcem ich zbytocne prehanat po mrtvolach. Takze som nechal malu vahu aj nizky pocet opakovani, ale pridal som dole stopku na par nadychov. Verim, ze mi to pomoze s dynamikou a rozbehom z dolnej pozicie. Iba zeby ne  Ako som pisal vyssie, pritahy s T tycou boli dost mega, lebo chrbat vladal, ale krize boleli jak cert, takze som to zabalil pri siestom opakovani  Som vedel, ze to dokladkujem este
Zvysne cviky uz boli teda len pumpicky rozneho druhu, aby som nahnal do chrbta/noh/lytok trochu krvi. Precitene vsetko, relativna spokojnost, len som este aj teraz taky nejaky otraveny. Holt, su skupinky ludi, co sa nehodia do fitka... Ani do restauracie. Ani do skoly. Do prace. Na ulicu. Nikam. Fuck it.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 9:22 pm Předmět: |
|
|
zbytočne veľký objem na základných cvikoch, onedlho sa to zastaví úplne, alebo dôjde k menšiemu zraneniu, radšej pilovať techniku, rýchlosť, postoj atd., ako hrotiť opáčka, tréningový objem dožeň inde, si naturál, trošku tomu prispôsob aj tréning, jedna vec je mám chuť a energiu, druhá realita _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 9:28 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | zbytočne veľký objem na základných cvikoch, onedlho sa to zastaví úplne, alebo dôjde k menšiemu zraneniu, radšej pilovať techniku, rýchlosť, postoj atd., ako hrotiť opáčka, tréningový objem dožeň inde, si naturál, trošku tomu prispôsob aj tréning, jedna vec je mám chuť a energiu, druhá realita |
ma pravdu, ja u mrtvoly vetsinu casu nejdu pres 10 opak v treninku (10×1, 5×2, 3×3, 2×5). _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá listopad 28, 2014 10:22 am Předmět: |
|
|
Ale neviem, myslel som, ze 5 pracovnych serii je v pohode... _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: pá listopad 28, 2014 12:20 pm Předmět: |
|
|
Tvůj log čtu se zájmem, jde vidět, že na to jdeš s chutí a má to i hlavu a a patu. Ale tohle mě trochu neštymuje:
| citace: | | Mrtvola sla tazko, ale s tym som pocital, spodny chrbat mam este stale hotovy... | a | citace: | | Drepy... pridal som dole stopku na par nadychov. (100 kg) |
Já bych řekl, že tohle těm utahaným zádům asi moc neprospívá. Vlastně bych řekl, že taková stopka v dolní fázi dřepů neprospívá ničemu, akorát to nadměrně zatěžuje kolena. Ale je fakt, že nejsem ING přes kulturistiku. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá listopad 28, 2014 12:31 pm Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: | Tvůj log čtu se zájmem, jde vidět, že na to jdeš s chutí a má to i hlavu a a patu. Ale tohle mě trochu neštymuje:
| citace: | | Mrtvola sla tazko, ale s tym som pocital, spodny chrbat mam este stale hotovy... | a | citace: | | Drepy... pridal som dole stopku na par nadychov. (100 kg) |
Já bych řekl, že tohle těm utahaným zádům asi moc neprospívá. Vlastně bych řekl, že taková stopka v dolní fázi dřepů neprospívá ničemu, akorát to nadměrně zatěžuje kolena. Ale je fakt, že nejsem ING přes kulturistiku. :) |
Nuz, spodny chrbat som mal poniceny este z predosleho treningu mrtvoly, kedy som to, priznavam, prepalil Ale z casu na cas...
Co sa tyka tych drepov, so stovkou som schopny urobit daleko viac opakovani, cize pre mna to je stale "lahka vaha" a malo opakovani a myslim, ze si mozem dovolit tam pridavat veci ako stopky. Kolena som pri tom prave vobec necitil, spodny chrbat len malinko, kedze vaha bola OK.
A verim, ze ten start z mrtveho bodu mi pomoze s dynamikou, aby som zlepsil start pri drepovani tazsej vahy, ale to su take moje spekulacie
Mne zatial taky styl treningu vyhovuje, len je fakt, ze niekedy sa necham uniest. Dam sa velmi lahko vyhecovat a dokazem sa (vacsinou) sam namotivovat na kadejake brutalitky. Uvedomujem si to, na druhu stranu - ked uz citim, ze som fyzicky v prdeli, viem polavit alebo aj vynechat trening, ak treba.
A dopredu vyhlasujem, ze dnes mam ramena + ruky a uz sa na mna kamos chysta, ze bude destrukcia. Ale pokusim sa ho udrzat na uzde _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá listopad 28, 2014 9:05 pm Předmět: |
|
|
Ramena tazko / Triceps / Biceps
Military press
1x10x20kg
1x10x40kg
2x5x60kg
1x3x65kg
2x2x70kg
2x1x75kg
1x3x70kg
1x5x60kg
Tlaky za hlavou v MP:
5x6x50kg ale kurevsky bolel ten krk
Pritahy k brade (kladka vleze):
5x12x45kg
Upazovanie v stoji:
5x10x8kg
5x10x5kg
5x10x2kg
Upazovanie v sede v predklone:
5x10x8kg
5x10x5kg
5x10x2kg
Uzky bench:
1x10x20kg
2x10x60kg
1x8x70kg
1x5x80kg
2x3x90kg + 1x6x60kg
Biceps s JC:
5x12x15kg
Stahovanie kladky (zhadzovane):
3x10x45kg
3x10x30kg
3x10x20kg
Biceps - kladka (zhadzovane):
3x10x45kg
3x10x30kg
3x10x20kg
Hodnotenie treningu: Faaaajny trening! Military slo (lebo minuly tyzden som mal pauzu od ramien) pekne, ale nesiel som ziadne sialenosti, nic som nepucil na krv. Hlavne som rad, ze mi neplaval stred, bol som pochvaleny, ze az na mensi zaklon som v strede pekne stabilny  A ze si nepomaham nohami a vobec, ze fajn technika  Potesilo. Tlaky za hlavou boli mucenie, ale nie kvoli namahe, ale ze ten skurveny krk tahal a bolel. Co sa da robit, odmakal som to, ale radost mi to teda nerobilo  O to viac som sa tesil potom z upazovanie. Tradicne zhadzovane megaserie, ramena horeli neuveritelnym sposobom. Po druhej serii som si hovoril, ze to cele urcite nedam. Dal som, bez cheatu, ziadne nadhadzovanie, ale myslel som, ze mi ramena exploduju. Orgazmus
Na triceps som prihodil. Je nacase z tych mojich ruciciek urobit aspon ruky. Uzky bench pekne, postupne skusim navysovat vahy. Pojdem tazky cvik s menej opakovaniami + pumpovacka na kladke. Biceps vyflusany po vcerajsom treningu chrbta, takze mu stacilo malo a bol nafuknuty a nazilovany.
Luxusny trening, velka spokojnost  Oproti vcerajsku otocka o 180 stupnov.
Zajtra si idem po chladnicku, gauc a skrinu, takze bude strongman trening hore dole schodmi _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne listopad 30, 2014 8:21 pm Předmět: |
|
|
Nohy tazko / Hrudnik ultralahko / Lytka
Drep (zhadzovane):
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x110kg
1x4x140kg + 1x4x110kg
1x4x140kg + 1x4x110kg
1x4x140kg + 1x4x110kg
1x3x140kg + 1x4x110kg
1x3x140kg + 1x4x110kg + 1x6x70kg megaaaa zabijak!
Benchpress:
1x10x20kg
1x10x60kg
6x6x80kg kazde opakovanie s parsekundovou stopkou
1x6x60kg
Vypady s VC:
5x12x50kg zabijak, zajtra mi umrie prdel Uz teraz boli ked sedim
Zakopavanie:
5x10x45kg
Legpress:
4x10x240kg
1x12x240kg light weight babyyyy
Predkopavanie kazda noha zvlast:
5x10x40kg kazda noha
Lytka v stroji (zhadzovane):
5x10x80kg
5x10x40kg
5x10x20kg
Hodnotenie treningu: Neskutocny texasky masaker hrdzavou motorovou pilou. Svoje stehna som zavrazdil, potom sprznil, spalil a zakopal v lese  Tentokrat drepy v znameni zhadzovania. Dokoncena seria so 140kg, okamzite zhodene 15 kilove kotuce a slo sa dalej. Stehna totalne napadrt.
Vypady som nerobil uz dlhsie, ako je DiamonD na svete, takze si nohy velmi tazko spominali, o co mi ide. Ale nakoniec sa chytili, no zajtra bude svalovka na prdeli, a "jsem pekne rozmrdanej" ako keby si ma odchytil Zed a Reinhard
Vrchol blaha nastupil pri superserii legpressu a predkopavania, to som uz toho mal fakt plne zuby. S pokrikom "light weight"a "yeah buddy" som tam sice narval este 12ku na legpresse, ale to uz som sa fakt plazil a mal som v sebe energie asi ako dva cukriky TikTak.
Lytka zhadzovane, palili jak das, ale tak im treba, keby boli velke, necham ich na pokoji!
Krasny trening, zajtra a pozajtra budem trpiet, ale tak to ma byt!!!
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po prosinec 01, 2014 9:19 pm Předmět: |
|
|
Hrudnik tazko / Chrbat lahko / Biceps / Triceps
Benchpress:
1x20x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
1x4x105kg
3x3x105kg
1x2x110kg
1x1x115kg
Zhyby:
1x10xCarabas
6x6xCarabas + 20kg wow, slo to pekne
Incline tlaky v MP:
1x6x70kg
1x7x70kg
1x8x70kg
1x8x70kg
1x6x70kg neplanoval som takuto pyramidu, tak vyslo
Pritahy VC v predklone:
1x10x60kg
4x10x80kg
Decline benchpress:
4x8x80kg
1x6x80kg + 1x6x60kg
Scottova lavica - JC:
5x10x10kg kazda ruka
Rozpazovanie na rovnej:
5x10x12.5kg pekne natiahnut svalyyyy
Stahovanie kladky - lano:
5x10x40kg
Hodnotenie treningu: Pekne namotivovany, dobra naladicka a aj to slapalo dobre. Co sa tyka benchpressu, je nacase trosku pritvrdit  Postupne sa to snad zlepsi, lebo sila mi trochu spadla.
Zhyby sli dnes uplne paradne, hned prva desiatka bez zavazia totalna pohoda, takze 6ky s 20kou boli jasna volba
Pritahy v predklone mam stale radsej. Aby ma nelimitoval uchop, drzim ich ako mrtvolu striedavym uchopom. Pri kazdej serii menim ruky. Snad to nie je velky problem - chrbat z toho citim luxusne a zvladam tak vacsiu vahu.
Incline a decline tlaky pohodka, tu necitim ziadny ubytok sily. Pekne precitene oba cviky.
No a na zaver uz len lahucke nahananie krvi do bicepsu a tricepsu.
Spokojnost, pekny trening, trval mi hodinku desat minut.
P.S: Lava cicka je vacsia a mna to desne sere, lebo mam rad sumernost
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2014 9:02 pm Předmět: |
|
|
Chrbat tazko / Nohy lahko / Ramena lahko
Mrtvola:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x110kg
1x3x140kg
1x1x160kg
1x1x170kg
2x1x180kg
1x1x170kg
1x1x160kg
1x3x140kg
Stahovanie kladky za hlavou:
1x10x65kg
1x10x70kg
1x8x75kg
1x8x80kg
2x6x80kg
Drep:
1x6x70kg
5x6x100kg dve sekundy stopka dole pri kazdom, prdel az na zem, technicke
1x20x70kg
T-tyc, uzky nadhmat:
1x10x20kg
5x6x70kg precitene jak prase
Tlaky JC v stoji:
1x10x10kg
5x6x22.5kg
Stahovanie kladky rovnymi rukami:
5x10x50kg
Veslovanie - V adapter:
5x10x65kg bez cukania, fixovany trup, bralo suprovo
Krcenie ramien s JC:
5x10x40kg
Hodnotenie treningu: Moju vcerajsiu celodennu stravu tvorilo pol litra mlieka, par poharov portskeho a havanska cigara. Z dovodu tejto diety som sa obaval, ze ma dnes za*ebe cinka. Avsak co sa nestalo!  .
V gyme sa mi podarilo zas dostat do stavu psychozy, vnutornej agresivity a zvieracieho odhodlania, ktore sa mi paradne podarilo pretransformovat do chuti dvihat tazke veci (Ooo, dakujem ti, Rammstein hecujuci ma v sluchadlach!). Vdaka tomu, ze mi preplo som sa vyhecoval napriek vcerajsej mizernej strave. Vysledky vidite zapisane vyssie, vsetko slo dobre. Mrtvoly sice nie su nijak extremne, ale stale boli rezervy (aj ked uz by to bolo asi na ukor techniky). Drepy deluxe  Kazdy jeden pekne technicky, prdel som si suchal o podlahu a stopky mali dobre dve sekundy pri kazdom opakovani. Nabuduce uz prihodim opakovania aspon na osem, aby sa nepovedalo, ze to flakam  Na zaver som tam hodil 20ku s nejakou lahsou vahou, takze som do stehien nahnal trosku krvi.
Chrbat som zbombardoval nejakymi pumpovacimi cvikmi, krasne som to precitil a z fitka som odchadzal spokojny a uvolneny. Troska radosti v kktskom dni
A teraz sa uz musim fakt nadzgat, mam zivinovy deficit!
Poznamka: Nenavidim ludi, co po dokonceni cheatovanej shit serie so shit vahou, ktora im nic neda zostanu sediet na lavicke a 5 minut tukaju do telefonu a zaberaju miesto tym, co by radi cvicili normalne _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 9:14 pm Předmět: |
|
|
Hodina a pol florbal!
Vybehany, vypoteny, vyteseny.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne prosinec 07, 2014 11:00 am Předmět: |
|
|
Vcera bez treningu. Miesto toho som zas bural/rozoberal/vlacil/vynasal stare nabytky po babke a nakladal ich na nakladak. Bola to celkom fuska.
Keby som mal trochu obchodneho ducha, tak to nazvem podla dnesnej mody "Funkcny kruhovy cross workout" a zarobim na tom sialene peniaze. A stacili by mi len buracie naradie a hromada starych stolikov, skrin a gaucov. Vymyslel by som k tomu este adekvatne stravovanie (treska, rozky, pivko) a mam to komplet.
Telocvicna by vyzerala nejak takto:
Dnes bude leg day _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|