Zaslal: st listopad 26, 2014 7:26 pm Předmět: Sacharidy / tuky před spaním v objemu
čus, zkoušeli jste někdo nebo stále praktikujete sacharidy, tuky na noc??
má to nějakej znatelnej anabolickej účinek?? jo a nerad bych slyšel kecy typu: sněz tvaroh a neřeš pičoviny.. když už mi to chcete poradit, řekněte proč ne sach./tuky a proč zrovna třeba ten tvaroh ;) díky
Ja jakozto ektomorf vubec neresim jakej je cas... tak 2h pred spanim tam narvu 100 sachru a je mi to jedno, tucnej nejsem tuky davam ke kazdymu jidlu, ale znatelne min nez sachru.. kdyz uz to chci poradne "natukovat" tak v tom jidle dam sachru minimum (ale to spis rano a tady se mluvi o veceru...)
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
tak to dělám taky standartně :D 100g sachru ve velkym jídle 2 hodiny před spaním a na noc dávám tvaroh no, ale připadá mi, že je to takovej přežitek ten tvaroh, co je na tom pravdy, nevim.. každopádně si to sám odskouším
Taky sem daval tvaroh, ale jak jsem ho vysadil tak se necekane nic nezmenilo navic ho ani co se do poctu bilkovin tyce nepotrebuju..
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru