Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 288, 289, 290 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Samec

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2014 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako nato že jsem měl kúru pro začátečníky tak jsem celkem spokojen ... jsem týden po kúře za dva týdny tam bouchnu clomid a uvidíme.

Před létem tam možná zase něco bouchnu, ale to už bych šel do oxandrolonu + sustanon, nebo oxandrolon + propionat.

PS: uvidím jestli žena dovolí :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jari

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2014 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Btw. s pozovanim to zase vypada trochu jinak

Sorry, musel jsem to quotnout, protože se mi to líbí velice.

Martine, jen tak jsem se tě představil s 20ti kilama svalů navrh , protože je to krásně symetrický a svým způsobem je tě škoda
Samec

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2014 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
samec miry? ruce ramena vypadaji super, hrudnik nic moc

Ruce mám 46 a hrudník jsem neměřil nikdy ale je slabší no :/ dřu ho ale poctivě no.
raw

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2014 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samec napsal:
Jako nato že jsem měl kúru pro začátečníky tak jsem celkem spokojen ... jsem týden po kúře za dva týdny tam bouchnu clomid a uvidíme.

Před létem tam možná zase něco bouchnu, ale to už bych šel do oxandrolonu + sustanon, nebo oxandrolon + propionat.

PS: uvidím jestli žena dovolí :D

hlavne at dobre vystihnes pct, to je nejdulezitejsi

kdyz uz si zacal a jsi rozhodnuty tak uz sypej furt jinak zacnes opet pomalu padat kde si byl, ale neprehanej to, mene lepe nez vice, v zacatcich ti furt vystaci napriklad sustak + metka, enan + metka, propik bych dal jedine do diety i kdyz ma sve +, ale bodat denne..

na tom ze tu pises narovinu o sypce se nic nemeni v mem nazoru, ze mas super formu!! skvela prace

plno lidi si myslis, ze kdo sype je automaticky velky a nemusi nic delat, jen netusi ze clovek musi do toho davat 3x vic, drit na pokraj sil a stravu dodrzova jeste mnohem lepe nez natural

ale bylo by skoda nesoutezit v necem kdyz uz v tom jedes
kaplii

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2014 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samec napsal:
Před týdnem po fitku

Tak to je super! Takový ruce jsem si vždycky přál.
aptor

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2014 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rawe, to, že sypač musí víc dodrżovaz stravu a cvičit tvrději než natural, je největší hovadina, co kdo kdy v kulturistice vyplodil.
raw

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2014 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aptor napsal:
Rawe, to, že sypač musí víc dodrżovaz stravu a cvičit tvrději než natural, je největší hovadina, co kdo kdy v kulturistice vyplodil.

sory, rekl jsem si, ze uz se to nebudu hadat s lidma, co hrali piskvorky a z nejakeho duvodu zacali kecat do kulturistiky, trojboje a cviceni vseobecne

poslechni si na YT co tvrdi napriklad louie simmons o uzivatelich steroidu

dal uz s Tebou v rozhovoru nepokracuji
Samec

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2014 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To raw:
Pct bych měl nasadit cca. za 21 dní od posledního vpichu dekáče takže si to pohlídám.
Já nepřibral nějak hodně asi 6kg ale docela kvalitní hmoty. ( což se sám divím když jsem bral i metan) Myslím si, že když budu držet rozumnou stravu, nespadnu nějak tragicky silově a vychytám pct, tak že si většinu udržím.
Co se týče sypky tak to určitě nechci přehánět, ale neříkám že tam něco před létem nepošlu. :D
Samec

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2014 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2014 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Raw: ale ono to proste neni tak jednostranny. Diky zvysenemu apetitu z treninku a latek proste clovek zere vic. Tak jakypak dodrzovani stravy. A to, ze clovek trenuje vice, je zase jen kvuli tomu, ze se mu chce, jen namotivovanej, chce z toho vyzdimat, kdyz uz to do sebe pere. Ale ze by musel? To vazne ne, to musi naturalove. Naopak si nasypany clovek muze dovolit trenovat mene castej, viz spousta uspesnych lifteru a jejich programy (Lillibridge method atd.)
Samec

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2014 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aptor napsal:
.

V tom má raw rozhodně pravdu.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2014 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Raw: ale ono to proste neni tak jednostranny. Diky zvysenemu apetitu z treninku a latek proste clovek zere vic. Tak jakypak dodrzovani stravy. A to, ze clovek trenuje vice, je zase jen kvuli tomu, ze se mu chce, jen namotivovanej, chce z toho vyzdimat, kdyz uz to do sebe pere. Ale ze by musel? To vazne ne, to musi naturalove. Naopak si nasypany clovek muze dovolit trenovat mene castej, viz spousta uspesnych lifteru a jejich programy (Lillibridge method atd.)

je to OT, ale:
nevim o nicem takovem, krom rustoveho hormonu, vetsina Asteroidu je o tom, ze usnadnuje regeneraci, takze muzes trenovat casteji, intenzivneji a tvrdeji...
aptor

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2014 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
aptor napsal:

sory, rekl jsem si, ze uz se to nebudu hadat s lidma, co hrali piskvorky a z nejakeho duvodu zacali kecat do kulturistiky, trojboje a cviceni vseobecne

Když ja jsem benčoval na vojně s betonovými kotouči udělanými z kastrolů
z kuchyně, ty jsi ještě ani netahal kačera na provázku.
aptor

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2014 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
aptor napsal:

Když ja jsem benčoval na vojně s betonovými kotouči udělanými z kastrolů
z kuchyně, ty jsi ještě ani netahal kačera na provázku.
magion

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2014 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
magion napsal:

je to OT, ale:
nevim o nicem takovem, krom rustoveho hormonu, vetsina Asteroidu je o tom, ze usnadnuje regeneraci, takze muzes trenovat casteji, intenzivneji a tvrdeji...

Ano, a diky tomu mas nonstop zvysenou proteosyntezu, a nakoplou cnsku, tudiz muzes, ale nemusis trenovat castej. Viz. Splity partie 1x tydne, heavy duty, a spousta nizkofrekvencnich silovek, myslis ze by makaly naturalum?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 288, 289, 290 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: