Můj první objemový jídelníček pro ektomorfa na 1 den

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Můj první objemový jídelníček pro ektomorfa na 1 den  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Můj první objemový jídelníček pro ektomorfa na 1 den
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
McDan

PříspěvekZaslal: so listopad 29, 2014 12:32 pm    Předmět: Můj první objemový jídelníček pro ektomorfa na 1 den Odpovědět s citátem

Udělal jsem si objemovej jídelníček pro sebe (jsem ektomorf) a zajímal by mě váš názor, zda něco vytknout nebo ne.

Jídelníček se vztahuje na můj pracovní den. V práci jsem od 7 hod do 16 hod, proto v tomhle časovém rozmezí jsem trochu omezený ve stravování, ale myslím, že jsem to celkem dobře vyřešil.

Moje aktuální hodnoty:
váha: 63 kg
výška: 177 cm
věk: 22 let

Díky za rady a připomínky. Hlavně prosím o konstruktivní kritiku

Naposledy upravil McDan dne so listopad 29, 2014 12:46 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so listopad 29, 2014 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kvůli tomuhle škaredýmu obrázku zasíráš celý fórum sračkama? Dávej si pozor, jsi na mušce :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
balbi

PříspěvekZaslal: so listopad 29, 2014 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemusel jsi zaspamovat spoustu topiců blbosti jen proto, aby jsi sem mohl vložit tuto fotku.

Jinak k jídelníčku, píšeš, že vážíš 63kg, sám si tam napíšeš, že máš mít zhruba 90g bílkovin, ale dáš si jich tam 230g? což se blíží ke 4g na 1kg TH? Proč? ( i kdyby jsi to rozdělil na živočišné a rostlinné, tak jich tam máš stejně víc jak 160g (živočišných)).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
coder

PříspěvekZaslal: so listopad 29, 2014 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:
Nemusel jsi zaspamovat spoustu topiců blbosti jen proto, aby jsi sem mohl vložit tuto fotku.

Jinak k jídelníčku, píšeš, že vážíš 63kg, sám si tam napíšeš, že máš mít zhruba 90g bílkovin, ale dáš si jich tam 230g? což se blíží ke 4g na 1kg TH? Proč? ( i kdyby jsi to rozdělil na živočišné a rostlinné, tak jich tam máš stejně víc jak 160g (živočišných)).
protoze 4x vic bilkovin = 4x vic svalu
McDan

PříspěvekZaslal: so listopad 29, 2014 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak jinak jsem sem měl vložit obrázek? jinak to prostě nešlo. Máte to blbě vymyšlený.
coder

PříspěvekZaslal: so listopad 29, 2014 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vyradil bych ten proteinak nepotrebujes ho
balbi

PříspěvekZaslal: so listopad 29, 2014 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

On je to spíš gainer, ale má to blbě spočítané, dopoledne to máš s mlékem, to asi těch 34g bílkovin dá, ale večer to máš s vodou, to má kolem 19g bílkovin pouze. Ty bílkoviny zredukuj a přepočítej si to, aby jsi to měl správně, to je základ, když to budeš mít špatně, nikam se nedostaneš.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Blackoff

PříspěvekZaslal: so listopad 29, 2014 3:35 pm    Předmět: Re: Můj první objemový jídelníček pro ektomorfa na 1 den Odpovědět s citátem

McDan napsal:
Udělal jsem si objemovej jídelníček pro sebe (jsem ektomorf) a zajímal by mě váš názor, zda něco vytknout nebo ne.

Jídelníček se vztahuje na můj pracovní den. V práci jsem od 7 hod do 16 hod, proto v tomhle časovém rozmezí jsem trochu omezený ve stravování, ale myslím, že jsem to celkem dobře vyřešil.

Moje aktuální hodnoty:
váha: 63 kg
výška: 177 cm
věk: 22 let

...

Díky za rady a připomínky. Hlavně prosím o konstruktivní kritiku

Vážíš 63 kilo a potřebuješ počítat bílkoviny na desetiny gramu a ve výsledku ti to dá tolik bílkovin, že by ti to stačilo s přehledem na tři dny? Jsem se docela nasmál... Teď vážně, na něco takového bych se asi vykašlal, dal čtyři velký rozumný jídla za den a konec. Mezi nimi ovoce, ořechy... a pak rozumný tréning a půjde to nahoru jak nic.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Můj první objemový jídelníček pro ektomorfa na 1 den
Rychle na stránku:

Přejdi na: