Grafická karta

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Grafická karta  Úvodní stránka -> Ostatní -> Grafická karta
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Air_force_one

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 7:35 am    Předmět: Grafická karta Odpovědět s citátem

Vyzná se tady někdo v grafických kartách? Chci si koupit novou a mám rozpočet okolo 5000 kč. Zbytek pc : i5 4x3,30 ghz, 8gb DDR3. Kupuji to kvůli novým hrám.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 10:48 am    Předmět: Re: Grafická karta Odpovědět s citátem

Air_force_one napsal:
Vyzná se tady někdo v grafických kartách? Chci si koupit novou a mám rozpočet okolo 5000 kč. Zbytek pc : i5 4x3,30 ghz, 8gb DDR3. Kupuji to kvůli novým hrám.

za ty prachy to nebude žadná sláva na hry ale budiš ,
šáhni po AMD Radeon R9 280 stoji kolem tvoji častky a vem OC edice , značka je fuk protože čip je stejny.
jen taktly na paměti a čipu , třeba lepší chlazeni a menší kravál .
Výběr je veliký .

PS: připlat litr a vem 280 X ,
sk

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hm pod 6k se da koupit treba Nvidia gtx760, ale pocitej ze za tuhle castku spis dohanis nez ze by jsi mel rezervu na hry typu zaklinac3 napr.
Air_force_one

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě zaujala MSI N760 TF 2GD5/OC. Jinak nevím tedy jestli budu něco dohánět, ale neříkej mi, že si nezahraju zaklínače s touto grafikou a sestavou na high?
Riku

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako asi zahraješ, ale taky jde o to jak plynule. Někomu stačí 30fps, někdo potřebuje 60 :)
Air_force_one

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30 fps je pro mě ideál, lidké oko stejně nepozná rozdíl nad 30 fps ;-)
Riku

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když myslíš, o tomhle diskutovat nemá cenu
Darkkiller

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Připlať si ještě pár tisíc a kup ps4. Tam už žádnou grafiku nebudeš muset řešit a rozjedeš všechny hry na "full" bez sekání .
Air_force_one

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehe, ale je fakt, že jsem o tom uvažoval no :-) ale nevím nevím, přijde mi, že je zatím málo her a jsou celkem drahé. Ale vypadá fakt dobře.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No málo už jich ani není, přeci jen je to rok od vydání konzole. Spíš je horší ta cena, respektive i když by jich bylo málo, tak si já osobně stejně nemůžu dovolit všechny, který bych chtěl . Btw novej Zaklínač by měl vyjít na PS tuším v únoru, taky se na něj chystám. Jinak teď jdu do GTA V. Navíc když zaplatíš PS plus, tak máš každej měsíc příval novejch her zdarma. Většinou to teď nebyly žádný AA tituly, ale to se teď minimálně pro prosinec a leden má změnit.

Na konzoli mám rád to, že tyhle věci ohledně hardwaru nemusím vůbec řešit - prostě zapneš a hraješ. Před pár lety jsem měl taky docela výkonnej počítač, ale za rok už ty nejnovější hry na full stejně nestíhal.
Turakam

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ber GF970, ine stariny nema zmysel riesit
Riku

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud jí nepotřebuješ nutně hned teď, počkej až ty hry vyjdou jako Witcher 3 a GTA5. Navíc v té době mají vycházet i nové grafárny od AMD, takže i kdybys chtěl nvidii tak to minimálně trochu zahýbe s cenami (snad), podle toho jakou cenu nasadí AMD zase.

Ale je blbost teď kupvat grafárnu na hry které ještě nevyšly... celkem se bojím toho, že ani GTX 970 nebude zaklínače 3 dávat na max detaily plynule.
Judson

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle meho kolegi z prace, ktery me poskladal pc, se grafiky zbytecne precenuji a jde hlavne marketinkovy tah.
Pred asi 1 rokem me do herniho pc za 22k dal grafiku Nvidia Geforce GTX 660 (ted asi za 4500).
Zatim jsem uplne bez problemu zaparil hry jako Crysis 2,3, Call of duty Ghosts, Wolfeinstein the new order. atd ...rozliseni full hd, nastaveni her uz nevim ale to nejvyssi neho tesne pod tim.
Riku

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně, pokud někdo nepožaduje plynulý framerate a nejvyšší kvalitu tak mu stačí grafika za 5000 :) nebo rovnou PS4 :)
sk

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Podle meho kolegi z prace, ktery me poskladal pc, se grafiky zbytecne precenuji a jde hlavne marketinkovy tah.
Pred asi 1 rokem me do herniho pc za 22k dal grafiku Nvidia Geforce GTX 660 (ted asi za 4500).
Zatim jsem uplne bez problemu zaparil hry jako Crysis 2,3, Call of duty Ghosts, Wolfeinstein the new order. atd ...rozliseni full hd, nastaveni her uz nevim ale to nejvyssi neho tesne pod tim.

jo, ale to platilo do ted -5 let ... protoze hry co vychazely, byly stejne z 90% delane na tehdejsi generaci konzoli +par procent vykonu navic, jenze mame novou generaci konzoli a ikdyz ani ty nejsou nejaky zazrak, tak prece jen je to znatelny vykonostni rozdil

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Grafická karta Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: