Rozepiš se trochu prosím s tim pojištěnim, docela mě to zajímá. Slyšel jsem, že v USA je zdravotní pojištění dobrovolný a když už se pojistíš tak jak jsou pojistky vysoký a jestli doplácíš něco v nemocnicích atd.
Na rovinu ti rikam,ze to neni vubec spatny.Nevim jak dlouho trenujes,ale prace rukou fakt nevypada nejhur,ale kdyz si pustis svoje video znovu a zameris se jen na tvoje nohy,zjistis,ze jedes klasicky pohyb pata -spicka.Zkus si zapnout nejaky video profika a sleduj jenom jeho nohy.Pobyb by mel byt jen na spickach a vaha idealne na zadni noze,abys mel rychly vypady vpred a uhyb zpatky do krytu,pokud mas vahu na predni noze,mohl bys mit tendenci prepadavat do uderu,coz te dela snadnym tercem a mel by ses na nohach do tech uderu vytacet,coz taky nedelas co sem koukal.Samozrejme drzet lokty co nejvic u tela a ruce vracet po kazdym uderu k palici,ale to vicemene delas co sem si vsim.To je asi tak vsechno,snaz se na ty nohy zamerit a nebud pussy
Tak neviem, ja som presiel niekolkymi...."klubmi" ci ako to nazvat a magorov sa naslo vzdy dost, ale ze by niekto potreboval sa vrsit na zaciatocnikoch....skor naopak, zaciatocnici boli do sparingu neziaduci, kedze toho vela nevedeli, nevladali, clovek sa od nich vela nenaucil. Prave naopak, x krat som zazil ako sa greenhorni pri prvom sparingu sli pozabijat, nakolko boli vystresovani, nervozni, nevedeli sa uvolnit, ist technicky, nemlatit sa o dusu...
Co sa tyka techniky - vhladom na to, ze Pakosta len zacina, tak je to fajn si myslim. Ale Pakosto, ked chodis niekam do klubu s trenerom, nech ta to uci on, takto cez net je to o houne....
Pratele cviku, dekuji za odezvu. Vyzkousim lepsi praci nohou. Jinak trenera na box nemam, jen co jsem sam okoukal a z nejake te certifikace pro cviceni klientu, ale tohle boxovani delam pro sebe.
jeste jsem zapomnel rict, ze muj sparing ani nemel na sobe helmu. Znamena to, ze je o hodne lepsi? Haha.
Jinak vcerejsi trenink zad s vetsim objemem.
Pritahy na hrazde 3 serie
Pritahy v preklonu 3 serie
Mrtvy tah 4serie, posledni byla atletickych 2x180kg a pak shazovacka na 20x100kg
Stahovani kladky - super pomale
Boxovani 20min
Veslovani 5min
Vecer cardio elliptical 45min.
.
vcera tu snezilo, ale jen lehce. Dneska se rozhoduju jestli si dam den volno, nebo stehenni punishment:) ted jsem pripravil 2kg kurete, tak nemusim resit vareni.
Ps: jaky je vas nazor na cervene vino? Posledni dobou mi nevadi sklenka k veceri. Jak vam chutna? Zatim se mi libi Merlot.
Tak jsem ted koukal na nejaky zaznam boxerskeho zapasu W.Klicka s Pulem? A musim rict, ze jsem byl dost zklamany jeho stylem, boxuje obema rukama najednou jak klokan a je to dost pomaly, jen na par rychlych skoku. Jak to, ze je tak uspesny? Mozna se mi to zdalo pomale, protoze jsem hned pred tim videl zapas Alvareze a to jsou mensi vahy.
Nejsem zadny odbornik, ale on dovedl svuj styl boxovani k dokonalosti, levackou si soupere otukava a obcas vystreli jeho pravacka. Nemuzes cekat od tezke vahy ze bude boxovat jako lehci vahy. To otukavani vypada takhle v normalni rychlosti uplne neskodne, ale pokud by ses podival na zpomalene zabery tak zjistis, ze i to otukavani souper fest pociti.
Uspesny je myslim prave kvuli te jeho dokonale pripravenosti a skvele kondici.
Ale pravda je ta, ze jeho styl boxovani hodne lidi nudi.
http://www.csfd.cz/film/297496-klicko/ muzes kouknout na tenhle film, treba ti to neco rekne.
Jojo, klidko je dobry dokument.
petre, v tezke vaze nepadá tolik ran, boxeri nejsou tak rychli, kor ti vysoci, ale klicko (W.) boxuje hlavu, ceka na spravny koment a vypali. No w po takove pecce je souper většinou tak rozhozeny ze uz nema sanci. Ale fakt se podiv na ten dokument, je tam vic zajimavosti (a nejen z boxu)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru