|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Chadzi

|
Zaslal: st květen 28, 2014 11:27 am Předmět: |
|
|
Tady šlo o "blbý" aminogram ... nikdo nedoporučoval ten či onen produkt. Neřeknu, když někdo cíleně bude dávat odkaz na jiný eshop, atd...ale takhle? To pak vypadá jako "honem to smazat, aby se lidi o tom eshopu nedozvěděli".
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st květen 28, 2014 12:23 pm Předmět: |
|
|
myprotein pouzivam uz cca rok, jsou to neprodavanejsi lowcost suplementy v UK, muzete si tak tipnout jaky bude asi rozdil mezi obyc 80% proteinem 5kg za 1900kc a 2500kc + ( napoveda : zadny ) , mimoto sem byl v jejich fabrice a pracoval i jednu smenu v jejich skladu
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st květen 28, 2014 12:38 pm Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Tady šlo o "blbý" aminogram ... nikdo nedoporučoval ten či onen produkt. Neřeknu, když někdo cíleně bude dávat odkaz na jiný eshop, atd...ale takhle? To pak vypadá jako "honem to smazat, aby se lidi o tom eshopu nedozvěděli". | Je problém to vykopírovat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st květen 28, 2014 12:38 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | myprotein pouzivam uz cca rok, jsou to neprodavanejsi lowcost suplementy v UK, muzete si tak tipnout jaky bude asi rozdil mezi obyc 80% proteinem 5kg za 1900kc a 2500kc + ( napoveda : zadny ) , mimoto sem byl v jejich fabrice a pracoval i jednu smenu v jejich skladu | Tak to to tam máš docela obšlápnutý ne?:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: st květen 28, 2014 12:41 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Chadzi napsal: | | Tady šlo o "blbý" aminogram ... nikdo nedoporučoval ten či onen produkt. Neřeknu, když někdo cíleně bude dávat odkaz na jiný eshop, atd...ale takhle? To pak vypadá jako "honem to smazat, aby se lidi o tom eshopu nedozvěděli". | Je problém to vykopírovat? |
Omlouvám se, ale jelikož to byl obrázek, tak ano, byl problém to z něj vykopírovat a proto jsem linkoval přímo ten obrázek a ne konkrétní produkt. ale to je fuk
|
|
| nahoru |
|
 |
Reality
|
Zaslal: st květen 28, 2014 1:02 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | myprotein pouzivam uz cca rok, jsou to neprodavanejsi lowcost suplementy v UK, muzete si tak tipnout jaky bude asi rozdil mezi obyc 80% proteinem 5kg za 1900kc a 2500kc + ( napoveda : zadny ) , mimoto sem byl v jejich fabrice a pracoval i jednu smenu v jejich skladu |
Za 380 Kč za 1 kg nejde CFM WPC koupit. Mezi CFM koncentrátem a ostatními "syrovátkovými proteiny" rozdíl ve stravitelnosti, využitelnosti a také i podílu laktózy bude určitě jiný než "žádný".
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st květen 28, 2014 4:43 pm Předmět: |
|
|
Takže ty tvrdíš, že když Myprotein na svých stránkách uvádí:
| citace: | Impact Blend™ is a blend of Whey Protein Concentrate and Whey Protein Isolate both processed using CFM (Cross Flow Micro-filtration) to ensure you have the highest quality Whey Protein available on the market today.
Our Impact Blend™ is low in fat and has no added sugar (sweetened only with the best quality sweetener available today Sucralose® which has no calorific value) with an excellent biological value (how useful the protein is to your body), super high levels of BCAA's (Branched Chain Amino Acids), great tasting, an instantised blend for easier mixing and the best factor of all is a factory direct price. |
,tak lžou?
Akční cena 4,5kg/50£
Standartní cena 4,5kg/79£
edit: Myprotein bere myslím od Glanbie a čtyřifitness od Volacu. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: čt květen 29, 2014 7:47 pm Předmět: |
|
|
Asi tady není nikdo z okolí Žďáru, kdo bude od nich něco objednávat, že?  Něco bych si vzal, ale takové poštovné kvůli jednomu výrobku se mi platit nechce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt květen 29, 2014 7:57 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | Asi tady není nikdo z okolí Žďáru, kdo bude od nich něco objednávat, že? Něco bych si vzal, ale takové poštovné kvůli jednomu výrobku se mi platit nechce. |
Já jsem tam bral X let a stromů taky a ten myslím furt něco kupuje a je ze ZR... a pošta je levnější než v ČR
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 11:09 am Předmět: |
|
|
Přidávám vlastní zkušenost s MyProteinem a ikdyž se snažím najít benefity tak jsem řádně na*ranej.
Pořídil jsem Impact Whey - Choccolate&Peanut
- Chuť nic moc s porovnáním s dnešními proteiny. 2 odměrky (50g) do 400ml vody a příchuť mi připomíná propláchlej kelímek od lipánku s náznakem čoko.
- Balení ujde. Clip se dobře dovírá, ale uvidíme po delší době.
- To co mě nejvíc nasralo je to, že tam nepíšou vůbec žádné informace,nutriční hodnoty, tabulky, dávkování ... prostě nic ... Ještě ke všemu je to přelepený nějakým štítkem (Made in POLAND ?)
Objednal jsem ze serveru aktin.cz - Impact Whey od MyProtein už nikdy.
A v USA si ho tak chválej - chápete to ?
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 11:21 am Předmět: |
|
|
Ja od nich beriem pravidelne cokoladovy micelarny kasein. Chutovo super, ak sa necha s vodou chvilku odstat (podla pomeru voda:prasok samozrejme) vznikne husta, kremova pochutka. Zakladny prijem bielkovin ma kazdy rozumny cvicenec postaveny na niecom inom ako nejakom prasku, takze ja to beriem viac-menej ako chutny doplnok.
Podobne, pravidelne beriem Exceed, ktory obsahuje aj mensie mnozstvo beta alaninu a citrulin malatu. Davkujem asi 30-35g na 750dcl vody oproti odporucanym 20g (1/3 vypijem pred treningom, zvysok pocas cvicenia) a objektivne, usi mi brnia ako ked sa mi v 1985 roku dostal do ruk playboy...takze asi tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 11:49 am Předmět: |
|
|
Samozřejmě pro mě není protein hlavní zdrojem bílkovin...
Jen říkám, že za tu cenu se dá sehnat kvalitnější (mluvím o chuti i kvalitě nutričních hodnot) ... Navíc je ani neuvádí na obalu což je minimálně divný.
btw. poměr 2 odměrky = 50g prášku = cca 39g bílkovin - do 400ml vody je např. u Whey Core 100 uplně o něčem jiném. Chuť je výborná oproti MyProteinu. Ten mi spíš připomína hodně vodovatej pokus o čokoládu a abych si dával shake o 150 ml nebo 10 odměrek do 500 ml kvůli chuťi je zbytečný
Kasein může být jinej, ale jak říkám to že neuvádí nutriční hodnoty a ještě mi přijde proteinz aktinu s přelepkama přes originál je fakt crazy.
Nejsem žádnej hater. Opravdu jsem se těšil na Impact Whey, ale zklamal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 12:19 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | A já doufal, že v dnešní době už nic nechutná hůře než Whey Core 100 |
Samozřejmě je to individuální, ale 1st place za chuť dostal asi jen tak
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|