|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Barthel

|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 12:53 pm Předmět: |
|
|
Toť otázka, ale upřímě mám spoustu kamarádu co cvičí a hodně proteinů jim prošlo pod rukama a jediný, který v poměru cena/výkon/chuť se osvědčil nejvíc byl právě whey core.
Třeba Amix Predator 100% taký není chuťově špatný. MyProtein je prostě nic moc :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 2:21 pm Předmět: |
|
|
| Barthel napsal: | | Riku napsal: | A já doufal, že v dnešní době už nic nechutná hůře než Whey Core 100 |
Samozřejmě je to individuální, ale 1st place za chuť dostal asi jen tak |
presne tak, mas pravdu
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 2:24 pm Předmět: |
|
|
| DolceGusto napsal: | | Barthel napsal: | | Riku napsal: | A já doufal, že v dnešní době už nic nechutná hůře než Whey Core 100 |
presne tak, mas pravdu |
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 3:24 pm Předmět: |
|
|
| DolceGusto napsal: | | Barthel napsal: | | Riku napsal: | A já doufal, že v dnešní době už nic nechutná hůře než Whey Core 100 |
presne tak, mas pravdu |
S čím konkrétně ?
edit: https://obchod.ronnie.cz/recenze/s-3768-whey-core-100/12776
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 3:55 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | A já doufal, že v dnešní době už nic nechutná hůře než Whey Core 100 |
zkus amix
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 3:56 pm Předmět: |
|
|
já mám Impact Whey v příchuti čoko-oříšek, dávám 50g do 200ml vody a na chuť si nemůžu stěžovat. Přitelkyně si ho taky chválí a to předtím měla pravě Whey Core, kterej je nejhnusnější společně s tím shitem od Prominu co jsem kdy pil
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 4:09 pm Předmět: |
|
|
Mam od nich ananas protein koncentrat, nevim jak se jmenuje.. a je hnusnej
verim ale ze nejaky normalnejsi prichute budou ok. Jinak jako firma se mi libi, sirokej surtiment, slusny ceny.. mam v planu objednavat neco vetsiho rovnou z uk.
e: k hejtu na whey core, ja mel treba pistacii a byla to lahoda, sice to prasilo jak krava ale co _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Naposledy upravil Tom3 dne pá prosinec 12, 2014 4:11 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 4:10 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | já mám Impact Whey v příchuti čoko-oříšek, dávám 50g do 200ml vody a na chuť si nemůžu stěžovat. Přitelkyně si ho taky chválí a to předtím měla pravě Whey Core, kterej je nejhnusnější společně s tím shitem od Prominu co jsem kdy pil |
Do 200ml jsem to nezkoušel, ale logicky ta chuť bude lepší. Neříkám, že je to nejhnusnější protein. Jen jsem čekal víc. Mě naopak Whey Core nikdy nevadil 2 odměrky do 400 ml a pořád chutná, ale je to jen věc názoru :)
Hlavně mě tady neukamenujte.
e: Jinak k tomu Whey Coru - jediná příchuť, která je hnusná je jahoda. Hodně umělá. Jinak pistácie, vanilka jsou super :)
Naposledy upravil Barthel dne pá prosinec 12, 2014 4:14 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 4:11 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Mam od nich ananas protein koncentrat, nevim jak se jmenuje.. a je hnusnej
verim ale ze nejaky normalnejsi prichute budou ok. Jinak jako firma se mi libi, sirokej surtiment, slusny ceny.. mam v planu objednavat neco vetsiho rovnou z uk. |
Jako ten sortiment je hodně nadupanej osobně mám PowerTower a do práce nemusím tahat žádný pixly od dobraných BCAA atp.. a za ty prachy
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 4:21 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Mam od nich ananas protein koncentrat, nevim jak se jmenuje.. a je hnusnej
verim ale ze nejaky normalnejsi prichute budou ok. Jinak jako firma se mi libi, sirokej surtiment, slusny ceny.. mam v planu objednavat neco vetsiho rovnou z uk.
e: k hejtu na whey core, ja mel treba pistacii a byla to lahoda, sice to prasilo jak krava ale co |
tisíc lidí tisíc chutí no, pistácii jsem si dal půl loka a zbytek vylil do hajzlu :D ještě že jsem měl jen vzorek :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 4:37 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | Tom3 napsal: | Mam od nich ananas protein koncentrat, nevim jak se jmenuje.. a je hnusnej
e: k hejtu na whey core, ja mel treba pistacii a byla to lahoda, sice to prasilo jak krava ale co |
tisíc lidí tisíc chutí no, pistácii jsem si dal půl loka a zbytek vylil do hajzlu :D ještě že jsem měl jen vzorek :D | ¨
hh, třeba mě osobně nechutnájí Reflex proteiny. Mají divnej dojezd :D
Co používáš Riku ty ? AminoStar ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 4:38 pm Předmět: |
|
|
Já už nepoužívám žádný suplementy, ale nejraději jsem měl Combat od MP :)
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 4:55 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | Tom3 napsal: | Mam od nich ananas protein koncentrat, nevim jak se jmenuje.. a je hnusnej
tisíc lidí tisíc chutí no, pistácii jsem si dal půl loka a zbytek vylil do hajzlu :D ještě že jsem měl jen vzorek :D |
plives na whey core a pak napises tisic lidi tisic chuti.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 4:59 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Riku napsal: | | Tom3 napsal: | Mam od nich ananas protein koncentrat, nevim jak se jmenuje.. a je hnusnej
tisíc lidí tisíc chutí no, pistácii jsem si dal půl loka a zbytek vylil do hajzlu :D ještě že jsem měl jen vzorek :D |
plives na whey core a pak napises tisic lidi tisic chuti..... |
Protože nemá dobrou žádnou příchuť ale ta pistáce se fakt nedala :D Tě sponzoruje nutrend že ho všude tak obhajuješ? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|