|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Barbar Conan

|
Zaslal: ne prosinec 14, 2014 5:17 pm Předmět: Otec - bolest ramene |
|
|
Zdar, tátu bolelo půl roku rameno, ale odmítal s tím někam jít, včera si s tím zase něco udělal, takže jsem se rozhodl, že když s tím nic nebude dělat no, tak ho prostě někam pošlu/objednám sám.
No otázka je ale kam? Nejlíp aby mu to diagnostikovali a rovnou i řekli, co s tím..takže nějakej fyzioterapeut? K obvoďákovi ho asi nedokopu.
Popřípadě máte kontakt na nějakého dobrého doktora/fyzioterapeuta v Praze?
Dík.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: ne prosinec 14, 2014 6:29 pm Předmět: Re: Otec - bolest ramene |
|
|
| Barbar Conan napsal: | Zdar, tátu bolelo půl roku rameno, ale odmítal s tím někam jít, včera si s tím zase něco udělal, takže jsem se rozhodl, že když s tím nic nebude dělat no, tak ho prostě někam pošlu/objednám sám.
No otázka je ale kam? Nejlíp aby mu to diagnostikovali a rovnou i řekli, co s tím..takže nějakej fyzioterapeut? K obvoďákovi ho asi nedokopu.
Dík. |
U fyzioterapeuta je základem, aby člověk chtěl spolupracovat. Jinak je to ztracený čas a peníze.
Promiň že ti kazím iluze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne prosinec 14, 2014 8:39 pm Předmět: Re: Otec - bolest ramene |
|
|
| Mablung napsal: | | Barbar Conan napsal: | Zdar, tátu bolelo půl roku rameno, ale odmítal s tím někam jít, včera si s tím zase něco udělal, takže jsem se rozhodl, že když s tím nic nebude dělat no, tak ho prostě někam pošlu/objednám sám.
Dík. |
U fyzioterapeuta je základem, aby člověk chtěl spolupracovat. Jinak je to ztracený čas a peníze.
Promiň že ti kazím iluze. |
Asi tak +100....
Jinak:
http://medicina.ronnie.cz/c-20015-lecebna-rehabilitace-a-fyzioterapie-v-ceske-republice.html _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: ne prosinec 14, 2014 8:43 pm Předmět: Re: Otec - bolest ramene |
|
|
| Barbar Conan napsal: | Zdar, tátu bolelo půl roku rameno, ale odmítal s tím někam jít, včera si s tím zase něco udělal, takže jsem se rozhodl, že když s tím nic nebude dělat no, tak ho prostě někam pošlu/objednám sám.
Dík. |
Normálně objednat k ortopedovi. Ale raději bych se dopředu informoval o nějakém dobrém. Teď jsem byl u 2. Jeden jen seděl u stolu, poslal na RTG a pak mi dal ortézu a nazdar. Druhej mi s tím asi 5-10 minut nějak cvičil, taky RTG a ultrazvuk a nakonec mi řekl, že budu muset na reartroskopii a že mě objedná ke svýmu kolegovi, kterej tohle vyloženě operuje a líp se v tom vyzná. _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|