Míchání vlastního suplementu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Míchání vlastního suplementu  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Míchání vlastního suplementu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt prosinec 18, 2014 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Endo, tyhle dotazy prosím do PM. Nebylo by úplně košér to tady takhle zveřejňovat, přece jen je to konkurence a nebylo by to vůči Ronniemu úplně férové.
sovajs

PříspěvekZaslal: čt prosinec 18, 2014 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trošku mimo - napadlo mě udělat "super drink" z kloubní výživy, toho vitamínového komplexu + tam dám glutamin a kreatin. Otázka je - má to smysl?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hrdli

PříspěvekZaslal: čt prosinec 18, 2014 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro inspiraci ten Hellnox. Jediný co tam není je ActiNOS ( 170mg v 60g dávce, což je podle mě jen marketing ) a extrakt ze zeleného čaje (400mg) . Jinak pro hatery proti extrifitu nic nemám, sám od nich kupuju, jen jsem zkusil udělat to co zrovna mám doma

https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1418935135_1.jpg

Naposledy upravil Hrdli dne čt prosinec 18, 2014 9:45 pm, celkově upraveno 1 krát
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt prosinec 18, 2014 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak takovou smršť PM jsem trochu nečekal. Jelikož tu mám ještě bokem na dodělání důležitou práci na zítřek, tak prosím o strpení, poradit složení mixu dle hledaného účinku je záležitost na minutu, ale účinné dávky každého doplňku dle relevantních studií a zkušeností konzumentů je věc druhá, takže to zabere nějaký ten čas. Během zítřka odpoledne všem odpovím. Díky za pochopení.
jachym

PříspěvekZaslal: čt prosinec 18, 2014 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasím, že příchutě jsou ideál třeba i do tvarohu nebo jogurtu. Z té nové šarže je podle mě nejlepší vanilka a pak jsou dobré ty neovocné - ořech, karamel, mandle apod. Z ovocných mi chutnala ještě hruška a švestka, jahoda a banán, naopak hnus je malina, sweet lemonade a višeň. U těch sypaných čokoládových je trochu problém s dávkovánim, nikdy nevim kolik toho tak dát aby to chutanlo dobře, špatně se to odhaduje.
Hrdli

PříspěvekZaslal: čt prosinec 18, 2014 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Tak takovou smršť PM jsem trochu nečekal. Jelikož tu mám ještě bokem na dodělání důležitou práci na zítřek, tak prosím o strpení, poradit složení mixu dle hledaného účinku je záležitost na minutu, ale účinné dávky každého doplňku dle relevantních studií a zkušeností konzumentů je věc druhá, takže to zabere nějaký ten čas. Během zítřka odpoledne všem odpovím. Díky za pochopení.

Naběhl sis Myslím,že si moc rádi počkáme
prochm

PříspěvekZaslal: čt prosinec 18, 2014 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to já si naopak kupuji jen ty sypané a většinu čokoládu.
Big Muscle

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2014 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Endo, tyhle dotazy prosím do PM. Nebylo by úplně košér to tady takhle zveřejňovat, přece jen je to konkurence a nebylo by to vůči Ronniemu úplně férové.

Tak ono nemusí jít ani tak o reklamu na konkurenci jako spíš o diskuzi, co by člověk čekal za složení v určitém typu suplementu Celkově mi přijde, že naprostá většina pre-workoutů stojí na tom, že se tam nacpe co nejvíc kofeinu, aby člověk něco cítil a ostatních látek (který mají třeba daleko větší význam) se tam dá minimální množství, aby se neřeklo.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2014 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O všech PM vím, chvilku strpení, dávám dohromady doporučení.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Míchání vlastního suplementu Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: