|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
evan
|
Zaslal: pá prosinec 19, 2014 12:49 pm Předmět: |
|
|
Seš tlustej nic víc nic míň... objem je výmluva, prostě žereš jako prase. Cvičení na tobě není vidět. Po dietě by na tobě nezbylo nic a vypadal bys jak J. Bieber.
A napsal jsem to takhle narovinu proto, aby ses nasral a začal ze sebou něco dělat a třeba za pár let si s náma srovnávačkou s těmahle fotkama vytřel prdel.
 Je to pro tvoje dobro tohle to co jsem napsal, samotnýmu mě je to víš kde...
Ale stejně si říkám jak někdo může mít za 1. odvahu sem postnout něco takovéhodle a za 2. že vůbec dokážeš zajít se svojí postavou na takovýhodle špeka.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ViloNejaky

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2014 2:33 pm Předmět: |
|
|
| evan napsal: | | Barthel napsal: | | citace: | | 4. Fotka na pravo 14.12.14. 84 kg necelých. Menej kilo, lepšia kvalita a o trošku lepšie miery samozrejme, zodpovedá to tomu čo som chcel dosiahnuť, nie kvantitu (slaninu), ktorú by som musel v ďalšej diéte zhadzovať a tak zbytočne prichádzal o svalovú hmotu ale kvalitu aj ked v menšom rozsahu. To neznamená, že by som nejedol, alebo si nedoprial, ale robil to rozumne pre dosahovanie svojich cieľov. Na fotke som v tréningové dni prijímal do 3800kcal (1000kcal zväčša doháňal s MCflury, milkshake, alebo dal vločky navyše). Netréningové dni som sa dostal 2500 (tuky+bielkoviny) |
V bodu 5. píšeš, že pro nabrání "čisté" svalové hmoty stačí navýšit o 300 kcal denní příjem nad rámec denní potřeby kalorií a pak píšeš, že jsi jedl do max. 3800kcal tzn. že tvoje tělo potřebuje cca 3500 kcal ? To mi nějak nesedí
Dost se zajímam a využívám IIFYM, ale tady mi to co píšeš maličko nesedí.
Každopádně parádní forma |
Není myšleno denní spotřeba kcal + trénink a další aktivity? |
Po prvé je to v úvodzovkách, tým som chcel demonštrovať jedno, že ak budeš robiť velkovýkrm ako na tejto fotke nižšie čo pridal chalan, tak moc kvality nenabereš... A preto ak zistíš kde sú "tvoje kalorie" tak vieš o koľko treba navýšiť aby sa to pomaly hýbalo správnym smerom ;) je to vysoko individuálna vec, treba skušať a sledovať progress, pridávať a uberať podla potreby :)
samozrejme treba tam počítať tréning a aktivity dalšie...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2014 3:59 pm Předmět: |
|
|
No jestli ted zacnes dietu tak do jleta to bude plazovka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2014 4:54 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Barthel napsal: | Chtěl bych vidět front double-biceps |
Ja radsi ne |
Kapřince
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2014 5:29 pm Předmět: |
|
|
| evan napsal: | Seš tlustej nic víc nic míň... objem je výmluva, prostě žereš jako prase. Cvičení na tobě není vidět. Po dietě by na tobě nezbylo nic a vypadal bys jak J. Bieber.
A napsal jsem to takhle narovinu proto, aby ses nasral a začal ze sebou něco dělat a třeba za pár let si s náma srovnávačkou s těmahle fotkama vytřel prdel.
Je to pro tvoje dobro tohle to co jsem napsal, samotnýmu mě je to víš kde...
Ale stejně si říkám jak někdo může mít za 1. odvahu sem postnout něco takovéhodle a za 2. že vůbec dokážeš zajít se svojí postavou na takovýhodle špeka. |
Je to tak bohuzel.
Nastesti ale uz tahle doba, kdy objem znamenal nabyt maximalnich rozmeru a je jedno v jake to bude kvalite (tady si troufam rict tezke nekvalite) , uz pominula. Co si ale pomatuji par let zpatky, tak to takhle praktikovalo dost mladejch kluku. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: pá prosinec 19, 2014 5:36 pm Předmět: |
|
|
chudák h4nz, ale je pravda, že ten objem musel trvat tak 20 let
|
|
| nahoru |
|
 |
ghost333
|
Zaslal: pá prosinec 19, 2014 7:49 pm Předmět: |
|
|
třeba se jen přepsal, chtěl napsat, že je na konci obezity, ale trefil se správně jen do dvou písmen, si zkuste psát na klávesnici, když máte prst tvarově srovnatelný s lilkem
|
|
| nahoru |
|
 |
Saizen

|
Zaslal: so prosinec 20, 2014 12:09 am Předmět: |
|
|
| ghost333 napsal: | | třeba se jen přepsal, chtěl napsat, že je na konci obezity, ale trefil se správně jen do dvou písmen, si zkuste psát na klávesnici, když máte prst tvarově srovnatelný s lilkem |
|
|
| nahoru |
|
 |
H4nz

|
Zaslal: so prosinec 20, 2014 11:09 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
H4nz

|
Zaslal: so prosinec 20, 2014 11:27 am Předmět: |
|
|
Kritika je kruta a blbe se prijima...ale co uz...nekdo v realu vypada jinak jak na fotkach...jen jestli muzu podotknout ze jsem nikdy netouzil byt nejak vyrysovany..cvicim protoze me to bavi a naplnuje moje vykony nejsou sice nic extra ale myslim si ze to neni nejhorsi (ikdyz kazdej z vas zveda daleko vic) bp 121, mt 180,sq 150x3, nadhoz 80, jednorucky na rovne lavici 43x6...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so prosinec 20, 2014 11:38 am Předmět: |
|
|
| H4nz napsal: | | Kritika je kruta a blbe se prijima...ale co uz...nekdo v realu vypada jinak jak na fotkach...jen jestli muzu podotknout ze jsem nikdy netouzil byt nejak vyrysovany..cvicim protoze me to bavi a naplnuje moje vykony nejsou sice nic extra ale myslim si ze to neni nejhorsi (ikdyz kazdej z vas zveda daleko vic) bp 121, mt 180,sq 150x3, nadhoz 80, jednorucky na rovne lavici 43x6... |
jenomze na tohle na sobe nemusis mit tolik tuku
to jsou vahy co zvedaji padesatikilove holky v dresu nebo kluci kolem 70 kilo
akorat pri tom jeste ubehnou 3 kilaky za 12 minut a neumrou
ale pokud je to tvoje cesta, tak hodne stesti a at se ti dari _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so prosinec 20, 2014 11:38 am Předmět: |
|
|
honzo ale tady neslo vubec o vykony.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so prosinec 20, 2014 11:51 am Předmět: |
|
|
| H4nz napsal: | | tak dik no :D |
Vole bereš to sportovně to se mi líbí.
Loje tam je jak na zabijačce, ale nedělej si z toho těžkou hlavu. Upravis stravu zacnes vic makat a ono to sleze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: so prosinec 20, 2014 11:57 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | H4nz napsal: | | Kritika je kruta a blbe se prijima...ale co uz...nekdo v realu vypada jinak jak na fotkach...jen jestli muzu podotknout ze jsem nikdy netouzil byt nejak vyrysovany..cvicim protoze me to bavi a naplnuje moje vykony nejsou sice nic extra ale myslim si ze to neni nejhorsi (ikdyz kazdej z vas zveda daleko vic) bp 121, mt 180,sq 150x3, nadhoz 80, jednorucky na rovne lavici 43x6... |
jenomze na tohle na sobe nemusis mit tolik tuku
to jsou vahy co zvedaji padesatikilove holky v dresu nebo kluci kolem 70 kilo
akorat pri tom jeste ubehnou 3 kilaky za 12 minut a neumrou
ale pokud je to tvoje cesta, tak hodne stesti a at se ti dari |
Neznám moc kluků kolem 70 kilo, kteří zvedají na bench 121 kg a na mt 180 kg Vlastně jsem v životě neviděl ve fitku nikoho takovýho. Možná tak nějací fakt dobří závodníci. Myslím, že je to jeho věc, jestli chce být takhle zalitej nebo ne, když ho to baví...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|