Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 744, 745, 746 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale jo, já proti oblekům nic nemám, dokonce si mi líbí, když má někdo na sobě pěknej a určitě si myslím, že jsou pro určitý příležitosti víc než vhodný, ale přijde mi trochu hodně úchylný říkat někomu, co má nosit na ulici.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
keba

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

souhlas, zase je dnes těžký na něco poukázat, bez toho abys byl agresivní formou propagace...Ten moderátor prostě nechce pochopit, že v tom outdoor oblečení vypadá jako jouda, i když si může nosit co chce.
madball

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je otázka vkusu.
Mně se třeba na zimu daleko víc líbí snowboardový bundy, k tomu třeba kapsáče a boty dvs militia snow než nějakej dlouhej kabát, džíny a kožený polobotky. Mám rád volný oblečení, vyrůstal jsem v tom a nehodlám to měnit jen kvůli tomu, že se to někomu nelíbí.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
ygg

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
souhlas, zase je dnes těžký na něco poukázat, bez toho abys byl agresivní formou propagace...Ten moderátor prostě nechce pochopit, že v tom outdoor oblečení vypadá jako jouda, i když si může nosit co chce.

Tak zrovna Veselovský není vůbec blbej, takže tlačí na pilu zcela záměrně, navíc se oblíká velmi dobře a nejen pro vysílání. Prostě zde "hraje svoji roli".
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
To je otázka vkusu.
Mně se třeba na zimu daleko víc líbí snowboardový bundy, k tomu třeba kapsáče a boty dvs militia snow než nějakej dlouhej kabát, džíny a kožený polobotky. Mám rád volný oblečení, vyrůstal jsem v tom a nehodlám to měnit jen kvůli tomu, že se to někomu nelíbí.

snowboardové bundy jsou fajn - na horách nebo když Ti je náct. Jinak to působí divně. 4tyřicátník vychází ze svojí advokátní kanceláře v péřové bundě (venku je +10°C a pohorkách). To je prostě neadekvátní. Stejně jako chodit v obleku po sjezdovce.
tyboo

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 11:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na začátku videa má majitel na sobě džíny a sako. To je myslím ideální kombinace, kdy se člověk cítí pohodlně a dobře to vypadá.
Hlavně to není sako, který si koupil v 17-ti do tanečních a od tý doby neměl v šatníku žádné jiné. Protože nepadnoucí oblek se fakt nosit nedá.
tyboo

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 11:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
To je otázka vkusu.

Přesněěě.. stůj si za tím a vem si to i na pracovní pohovor
madball

PříspěvekZaslal: út prosinec 23, 2014 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
madball napsal:
To je otázka vkusu.

snowboardové bundy jsou fajn - na horách nebo když Ti je náct. Jinak to působí divně. 4tyřicátník vychází ze svojí advokátní kanceláře v péřové bundě (venku je +10°C a pohorkách). To je prostě neadekvátní. Stejně jako chodit v obleku po sjezdovce.

Čtyřicátník (naštěstí zatím) advokát opravdu nejsem, takže pohoda. Samozřejmě, že do +10°C nebudu nosit zbytečně teplé oblečení, ale o tom přece nemluvím.

tyboo napsal:
madball napsal:
To je otázka vkusu.

Přesněěě.. stůj si za tím a vem si to i na pracovní pohovor

Hele chytráku, já jsem napsal, že na určitý situace se obleky, případně jiné "slušné" oblečení hodí. Ve městě na ulici, ať si každej nosí, co chce. Rozhodně mi bude vadit víc člověk v saku, kterej smrdí (třeba bezdomovec), než někdo ve sportovním a já o něm nevím.
Mně, když do skladu přijde na pohovor někdo ve sportovním olbečení, tak to rozhodně nevadí. Samozřejmě na jiný pozice je to už o něčem jiným.

Krom toho říkat, aby někdo nosil to, co prodávám, je hodně mimo.
Riku

PříspěvekZaslal: út prosinec 23, 2014 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No jako dvs boty, kapsáče a snowboardovou bundu jsem nosil ve 14 :D každej ať si nosí co chce, mně to je úplně šumák, každej chce působit na okolí asi jinak..
magion

PříspěvekZaslal: út prosinec 23, 2014 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem na tom stejně madballe. Pro mě je důležité se v tom citít pohodlně a tak nějak neřešit jestli si s tím mohu lehnout do trávy nebo vykonávát jiné aktivity. Celej život nosím volné autdurové oblečení a asi to tak zůstane i nadále. Hold si budu zvyknout, že budu ve 40ti za burana, ale mě to nebude vadit, hlavně že budu spokojen. Vlastně mě tak napadá, že nemám ani jedny džíny a za lopatou zrovna taky nedělám :)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 23, 2014 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Však jo - každému dle libosti:o)
madball

PříspěvekZaslal: út prosinec 23, 2014 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku: Lidi, kteří tě znají, tak tě určitě podle oblečení nesoudí.
Jak jsem psal, tak mi nedělá problém si na určité situace vzít určité oblečení, takže v tom problém nevidím.
Dělat "dojem" na každého na ulici? Proč jako? Jak můžeš vědět, že tomu, na koho chceš udělat dojem se nelíbí zrovna něco jiného a daleko víc bys se mu zavděčil něčím jiným.
Proto říkám, ať si každej nosí, co chce a neřeší takový povrchnosti a radši se věnuje nečemu jinýmu. Co je na tom tak těžkýho pochopit?

edit: doufám, že na mě někdo nevyrukuje s tímto:

To už by teda asi pohoršilo i mě.
Hulkie

PříspěvekZaslal: út prosinec 23, 2014 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Každé oblečení má svoje určení a chodit v lyžařské bundě je jako
chodit v bundě na motorku, a jet mhdčkem...
Riku

PříspěvekZaslal: út prosinec 23, 2014 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak zas to musíme brát z toho pohledu že každý má nějakej styl.. nevím, snowboardový bundy asi nosej hopeři? Metaláci zas nosej motorkářský křiváky :D Mně to je úplně šumák, ale když jednám s právníkem, kterej má na sobě fleecovou mikinu a kapsáče tak to na mě fakt nepůsobí zrovna dobrym dojmem. To je to samý jak s tím novinářem, v těch jeho hadrech prostě vypadá jak random týpek co si odběhl ze tůry v Krkonoších udělat rozhovor do Prahy... bych se s ním vůbec nebavil.

Však ten majitel toho obchodu taky mluví o tom, že dřív lidi aspoň v neděli chodili slušně oblečeni když šli do kostela, nebo kamkoliv do společnosti. Teď každej chodí jak buran všude, do práce, do divadla, na hory, do hospody - všude jedno oblečení...
madball

PříspěvekZaslal: út prosinec 23, 2014 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já měl při koupi bytu právničku mezi 40-50 rokama v kostýmku, která nám 2x domrvila smlouvu. Kostýmek ji nezachránil, takže asi tak.
S tím stylem souhlasím a beru to i tak. Nejlepší by bylo, aby měl každej ráno na cedulce napsaný, co si má vzít ven na ulici. Jeden vedle druhýho bychom vypadali stejně, to by byla nádhera...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 744, 745, 746 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: