|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Riku
|
Zaslal: út prosinec 23, 2014 10:16 am Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Nejlepší by bylo, aby měl každej ráno na cedulce napsaný, co si má vzít ven na ulici. Jeden vedle druhýho bychom vypadali stejně, to by byla nádhera... |
No to je ten problém, že všichni vypadají stejně - pohorky, kapsáče a lyžařská bunda.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út prosinec 23, 2014 10:23 am Předmět: |
|
|
| madball napsal: | Já měl při koupi bytu právničku mezi 40-50 rokama v kostýmku, která nám 2x domrvila smlouvu. Kostýmek ji nezachránil, takže asi tak.
S tím stylem souhlasím a beru to i tak. Nejlepší by bylo, aby měl každej ráno na cedulce napsaný, co si má vzít ven na ulici. Jeden vedle druhýho bychom vypadali stejně, to by byla nádhera... |
A teď si vem, kdyby ta právnčka měla místo kostýmku kapsáče. To by bylo ještě horší a neříkej, že ne. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út prosinec 23, 2014 10:29 am Předmět: |
|
|
Vždycky když mám v práci advokáta co přijde v outdooru tak je to hroznej hňup, to samý když má nepadnoucí oblek  Ostatní advokáti jsou taky hňupové, ale vypadají aspoň že si tím co dělají dokážou vydělat na pořádnej oblek.
A nejlepší jsou policajti z hospodářský kriminálky, všichni mají stejnokroj - tenisky či podobnou sportovní obuv, kapsáče a bundu se čtyřmi proužky
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út prosinec 23, 2014 10:42 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | madball napsal: | Já měl při koupi bytu právničku mezi 40-50 rokama v kostýmku, která nám 2x domrvila smlouvu. Kostýmek ji nezachránil, takže asi tak.
S tím stylem souhlasím a beru to i tak. Nejlepší by bylo, aby měl každej ráno na cedulce napsaný, co si má vzít ven na ulici. Jeden vedle druhýho bychom vypadali stejně, to by byla nádhera... |
A teď si vem, kdyby ta právnčka měla místo kostýmku kapsáče. To by bylo ještě horší a neříkej, že ne. |
To máš asi pravdu, ale taky se to pravděpodobně nestane. Ale pointa je z toho celkem jasná. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út prosinec 23, 2014 11:27 am Předmět: |
|
|
Já znám tolik lidí, kteří chodí v obleku, naprosto styloví, že by se uchytili i v Itálii a v hlavě mají vymeteno.
Navíc nevím, proč tu furt zmiňujete situace, že by právník přišel v mikině a teplácích, o tom tu madball třeba vůbec nemluvil, mluví se tu o tom, v čem člověk chodí na ulici, a to je myslím naprosto každýho věc. A o tom, obléct se, abych na někoho udělal dojem, mluví dobře Dušek ve 4 dohodách
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út prosinec 23, 2014 12:54 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | Já znám tolik lidí, kteří chodí v obleku, naprosto styloví, že by se uchytili i v Itálii a v hlavě mají vymeteno.
Navíc nevím, proč tu furt zmiňujete situace, že by právník přišel v mikině a teplácích, o tom tu madball třeba vůbec nemluvil, mluví se tu o tom, v čem člověk chodí na ulici, a to je myslím naprosto každýho věc. A o tom, obléct se, abych na někoho udělal dojem, mluví dobře Dušek ve 4 dohodách |
Pokud má v hlavě někdo vymeteno, slušné oblečení ho nezachrání, ale úplně stejně se to dá otočit => můžeš být genius, vydělávat hodně peněz, ale když se neumíš obléknout adekvátně situaci (např. vyjít si na Václavák jako na túru na Matterhorn) budeš na první dojem působit jako buran...
Oblečení je první a nejrychlejší forma komunikace, člověk tím určitým způsobem vyjadřuje kdo je, co dělá a jaké jsou jeho životní hodnoty. A vůbec to není o tom nosí/nenosí oblek.
Slušně se oblékat ještě uměli naši dědové, bohužel pak přišla normalizace - úroveň, styl ve všech oblastech života byl zašlapán do země, naštěstí už se snad začíná svítat na lepší časy.
Když někdo přemýšlí o tom co má na sobě, má to nějakou myšlenku a logiku, je více pravděpodobné (neplatí to samozřejmě 100%), že to tak dělá i ve svém životě a profesi.
Já to outdoorové oblečení nechápu především proto, že jsou to hnusné nepříjemné umělohmotné materiály vyrobené v nějaké chemičce a je to hrozně předražené. Kvalitní oblečení na běžné nošení (nebavíme se o expedici do velehor) by mělo být vyrobeno především z přírodních materiálů jako je bavlna, vlna, len, kůže, protože tyto materiály mají nejvhodnější vlastnosti z hlediska pohodlí, vzdušnosti, termoizolace, vzhledu a výdrže.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út prosinec 23, 2014 3:39 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: |
Pokud má v hlavě někdo vymeteno, slušné oblečení ho nezachrání, ale úplně stejně se to dá otočit => můžeš být genius, vydělávat hodně peněz, ale když se neumíš obléknout adekvátně situaci (např. vyjít si na Václavák jako na túru na Matterhorn) budeš na první dojem působit jako buran...
Oblečení je první a nejrychlejší forma komunikace, člověk tím určitým způsobem vyjadřuje kdo je, co dělá a jaké jsou jeho životní hodnoty. A vůbec to není o tom nosí/nenosí oblek.
Slušně se oblékat ještě uměli naši dědové, bohužel pak přišla normalizace - úroveň, styl ve všech oblastech života byl zašlapán do země, naštěstí už se snad začíná svítat na lepší časy.
Když někdo přemýšlí o tom co má na sobě, má to nějakou myšlenku a logiku, je více pravděpodobné (neplatí to samozřejmě 100%), že to tak dělá i ve svém životě a profesi.
Já to outdoorové oblečení nechápu především proto, že jsou to hnusné nepříjemné umělohmotné materiály vyrobené v nějaké chemičce a je to hrozně předražené. Kvalitní oblečení na běžné nošení (nebavíme se o expedici do velehor) by mělo být vyrobeno především z přírodních materiálů jako je bavlna, vlna, len, kůže, protože tyto materiály mají nejvhodnější vlastnosti z hlediska pohodlí, vzdušnosti, termoizolace, vzhledu a výdrže. |
Oblečení je určitá forma komunikace. Problém je v tom, že určití lidé dávají této komunikaci příliš velkou důležitost. Třeba právník musí mít sako a kravatu, jinak ho mnoho lidí nevezme. Ale co třeba kalhoty a rolák, bez saka? Výborné, slušné, (podle mě) reprezentativní oblečení, dobře sedící. Jenže díky debilnímu tlaku společnosti musí nosit "uniformu"
Další věcí je tlak určitých lidí na perfektní oblečení. Nestačí tenisky, džíny a tričko, ale chtějí něco více. A potom už začíná buzerace. Pro určité lidi je móda koníček. Pro určité lidi způsob vyjádření. Ale pro většinu (minimálně chlapů) je oblečení něco, čím zakryjí prdel a pupek a udrží je to v teple a suchu. A já si nemohu pomoci, že na tom není vůbec nic špatného. Akorát lidé, kteří mají modu jako koníček, se z toho mohou posrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út prosinec 23, 2014 3:42 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že nikdo neřekl, že svetr a kalhoty jsou špatně, tam byla řeč hlavně o tom outdoorovým oblečení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út prosinec 23, 2014 4:01 pm Předmět: |
|
|
Vím, že je to jen přes "žrádlo", ale doma voní brownies od dcery (zpestření k tradičnímu cukroví) - takže začíná ta správná vánoční nálada. Zítra pokus o vánoční běh spojený s koštováním slivovice všech známých - pro mě ideální (do)polední relax.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út prosinec 23, 2014 4:37 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | Myslím, že nikdo neřekl, že svetr a kalhoty jsou špatně, tam byla řeč hlavně o tom outdoorovým oblečení. |
To jsem uvedl jako příklad. Jsme strašně svázáni konvencemi a plno lidí si v nich ještě lebedí.
Mluvíme-li konkrétně o outdoorovém oblečení, u určitých lidí je to samozřejmě moda a přírodu vidí maximálně tak v televizi. Jiní nehodlají mít bundu na ven a bundu do města, tudíž nosí jedno a to samé. Sedne jim to na těle a cítí se v tom velice dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt leden 01, 2015 9:25 pm Předmět: |
|
|
Co se tyce cviceni tak byl 2014 na prd. Ovsem dokoncil jsem 2 velke projekty.
V praci konecne projekt, upgrade SAP BW z 7.01 na 740 celkem 2 systemy.
A doma, stavba zahradniho mega pristresku. Jeste je na tom spousta prace jako zdeni, omitani, malovani, vykop, dlazba, svetla, zasuvky atd... Cekam na jaro, ale hlavne, ze uz to bude prace pod strechou. Snad to nespadne, vse jsem navrhl a postavil sam, krom plechu na strechu s brachou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt leden 01, 2015 11:56 pm Předmět: |
|
|
SAP a přístřešky  Jsi poměrně univerzální :D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá leden 02, 2015 7:25 am Předmět: |
|
|
Dneska jsem si na alze objednal toustovač  už se těším až si dneska udělám hromadu toustů se šunkou, sýrem a cibulkou
Úplně jsem na tenhle výdobytek moderní gastronomie zapomněl, naposledy jsme v tom dělali na intrech kuřecí kozy _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá leden 02, 2015 9:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|