|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Darkkiller

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 1:04 pm Předmět: |
|
|
Nerozumím ti, ten zub tě asi hodně bolí co  .
Né, dej se do kupy sparťane! Btw na zimní SR nejdeš?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 1:05 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | | Hulkie napsal: | nemám hluboko do kapsy ale bože ochraňuj mně od takového
rozmazlování potomků! pak to vykopeš z baráku a přijde to
za tebou, jenom když ti přijde důchod... |
Dík, že jsi mě takhle odhad. Taky jsme vždy neměli takhle bohatý Vánoce. Šťastný a veselý přeji. |
kliknul jsem na tvůj profil a zdálo se mi, že tam vidím rozmazlenýho metrosexuálního
zmetka:) ale podle ostatních tvých příspěvků jsem se asi spletl:)
a seš docela v pohodě
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 1:15 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: |
kliknul jsem na tvůj profil a zdálo se mi, že tam vidím rozmazlenýho metrosexuálního
a seš docela v pohodě |
ty ses dobrej vocas _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 1:38 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | kliknul jsem na tvůj profil a zdálo se mi, že tam vidím rozmazlenýho metrosexuálního
a seš docela v pohodě |
To já se podle tvých příspěvků v tobě nespletl a to ani nemusím klikat na profil :).
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 2:09 pm Předmět: |
|
|
bez si hrat s jablickem a nezlob:)
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 2:55 pm Předmět: |
|
|
Tady se fakt projevuje, jak je v některých ohledech lidská povaha prohnilá. Existuje tu topic, kde se lidi chlubí tím, co všechno dostali na Vánoce atd.. Pochopil bych, kdyby sem napsali dárky jenom ze sekce "fitness", nebo že by tu lidi dávali inspiraci, co komu dát na příští Vánoce atd., ale to, že tu někdo vypíše seznam toho, co dostal, to mi přijde směšný. Koho to kurva zajímá? Na druhou stranu jsou tu pak lidi, kteří chtějí za každou cenu pohanit to, co dostal ten dotyčnej, kterej toho dostal asi víc, než on sám. Normálnímu člověku, kterej si to čte, to musí přijít celý kurva směšný. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 3:01 pm Předmět: |
|
|
dostal sem proteinovy drink, sprchac a asi nejkrasnejsi prozitek vanoc za posledni leta.. _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 3:04 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | dostal sem proteinovy drink, sprchac a asi nejkrasnejsi prozitek vanoc za posledni leta.. |
A jaký byl ten prožitek Kubo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 3:10 pm Předmět: |
|
|
| ILikeBike napsal: | | Tady se fakt projevuje, jak je v některých ohledech lidská povaha prohnilá. Existuje tu topic, kde se lidi chlubí tím, co všechno dostali na Vánoce atd.. Pochopil bych, kdyby sem napsali dárky jenom ze sekce "fitness", nebo že by tu lidi dávali inspiraci, co komu dát na příští Vánoce atd., ale to, že tu někdo vypíše seznam toho, co dostal, to mi přijde směšný. Koho to kurva zajímá? Na druhou stranu jsou tu pak lidi, kteří chtějí za každou cenu pohanit to, co dostal ten dotyčnej, kterej toho dostal asi víc, než on sám. Normálnímu člověku, kterej si to čte, to musí přijít celý kurva směšný. |
a nenapadlo te, ze sem pisi lidi, co jim udelalo radost a dalsi to muzou brat jako inspiraci? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 3:16 pm Předmět: |
|
|
voni slavi taky 24.12.? ne rusky model? nebo maji darky az 25. rano?
a co futrujou anglani?
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 3:22 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | Irminsul napsal: | | kubaz napsal: | dostal sem proteinovy drink, sprchac a asi nejkrasnejsi prozitek vanoc za posledni leta.. |
A jaký byl ten prožitek Kubo? |
asi sem to vyjadril ponekud nestastne, pointa byla v tom, ze jelikoz sme jako rodina rozlezli po celym svete tak uz nekolik let jsme se komplet nesesli a ty vanoce vzdy nejak posunujem na jindy, je to takove neuplne, tyto vanoce jsem byl jako host u znamych tady v anglii a bylo to paradni, fakt jsem se citil jako v cesku |
Tak to máš super.Rodina,přátelství to by měly být vánoce,bohužel poslední roky je to o tom kdo komu dá dražší dárky.A na to nejdůležitější lidé zapomínají
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 3:23 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | voni slavi taky 24.12.? ne rusky model? nebo maji darky az 25. rano?
a co futrujou anglani? |
Hulkie ty jsi asi jeden z nějvětších blbů tady z fóra,to co ze sebe občas vybliješ je odraz Tvé inteligence.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|