|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hulkie
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 3:25 pm Předmět: |
|
|
| ILikeBike napsal: | | Tady se fakt projevuje, jak je v některých ohledech lidská povaha prohnilá. Existuje tu topic, kde se lidi chlubí tím, co všechno dostali na Vánoce atd.. Pochopil bych, kdyby sem napsali dárky jenom ze sekce "fitness", nebo že by tu lidi dávali inspiraci, co komu dát na příští Vánoce atd., ale to, že tu někdo vypíše seznam toho, co dostal, to mi přijde směšný. Koho to kurva zajímá? Na druhou stranu jsou tu pak lidi, kteří chtějí za každou cenu pohanit to, co dostal ten dotyčnej, kterej toho dostal asi víc, než on sám. Normálnímu člověku, kterej si to čte, to musí přijít celý kurva směšný. |
pohanit co? znackovy hadry, parfem a notebook? az mu rodice
koupi placaty faro bez strechy, potom se muzem bavit o zavideni:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
RAT

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 3:39 pm Předmět: |
|
|
Babička jako jediná pochopila, že největší radost mi udělá, když mi dá nějaký jídlo  ...takže 12 pixlí tuňáka a 4 Zero Coly  Babička rulezz!! _________________ When you repeat a mistake, it´s not a mistake anymore. It´s a decision...
|
|
| nahoru |
|
 |
300lbs

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 3:45 pm Předmět: Re: x |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | 300lbs napsal: | Tak to doopravdy nevim zda je to origos..
nejake povidani tam je..Original TDI Law ...KA-BAR..
Ale ver tomu no...
Ale toto jeste nemam...nadhera
|
nesedi mi tam napis RHINO
ja mam jeden doma, poslu az se dostanu k fotaku |
Ten napis "Rhino" to my tam nechala udelat moje draha polovicka je to gravirovani.. je to muj Nick..
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 3:49 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | voni slavi taky 24.12.? ne rusky model? nebo maji darky az 25. rano?
a co futrujou anglani? |
ja slavil s cechy a slovaky, takze klasicky, anglicani maji vanoce takove, ze 24. vecer se jdou vetsinou nekam bavit vecer, 25. rano jim zacnou "vanoce" rozdaji si darky, daji si nejakou klasickou english breakfast, pote dou do kostela, a pak maji jak kdyby vanocni obed s rodinou, vetsinou ji krutu _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 4:22 pm Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | | Hulkie ty jsi asi jeden z nějvětších blbů tady z fóra,to co ze sebe občas vybliješ je odraz Tvé inteligence. |
Idiot no, nemá smysl reagovat. Nechápu tyhle lidi, co se vyžívaj v hádkách po internetu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 5:42 pm Předmět: |
|
|
Co jsem dostal si necham pro sebe, ale spokojenej jsem jako kazdy rok :) , mama si na tom da vzdy hodne zalezet, aby druhym udelala maximalni radost, ovsem jsem strasne rad, ze uz je to pryc. Den straveny doma s rodinou byl sice fajn, ale 24 hodin tak uplne akorat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 7:05 pm Předmět: |
|
|
Nejhezci darek je pro me detska radost a te bylo vcera dosyta :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 7:12 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Nejhezci darek je pro me detska radost a te bylo vcera dosyta :-) |
:-)
Kdyz uz o tom mluvis, asi si nedokazu predstavit, jak krasne Vanoce musi letos prozivat ma sestra. Prvni rok spolecneho zivota se svym manzelem s jejich pred 10 dny narozenou dcerkou. Verim, ze takove Vanoce jsou jen jednou za zivot. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 10:40 pm Předmět: |
|
|
To Drapere:
Je to samozřejmě super, ale pro mě bylo daleko krásnější když to ty moje děti začli vnímat.
To je pak úplně jinej level.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá prosinec 26, 2014 12:03 am Předmět: |
|
|
| smik napsal: | To Drapere:
Je to samozřejmě super, ale pro mě bylo daleko krásnější když to ty moje děti začli vnímat.
To je pak úplně jinej level. |
Jako ze jim este neni, rekneme 5 let, nebo ze jsou prave v puberte ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá prosinec 26, 2014 1:49 am Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | | Hulkie napsal: | voni slavi taky 24.12.? ne rusky model? nebo maji darky az 25. rano?
a co futrujou anglani? |
Hulkie ty jsi asi jeden z nějvětších blbů tady z fóra,to co ze sebe občas vybliješ je odraz Tvé inteligence. |
nejak nechapu co je hloupeho na tom se zeptat, kdy si davaji anglicani
darky a do jedi pres svatky... ty to vis? ja ne, asi proto jsem blb:)
jinak je zajímavé, že ten, koho jsem se ptal, a tys to nebyl mi
na ten dotaz odpovedel, a (snad nejsem prilis domyslivy) za debilni ho
nepovazoval.
a poprosil bych te, aby sis ty tituly nechal pro sve blizke, kteri uz jim
stacili privyknout. ja si zvykat neminim:)
Naposledy upravil Hulkie dne pá prosinec 26, 2014 4:03 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá prosinec 26, 2014 2:09 am Předmět: |
|
|
Jinak je fajn číst, že jsou na světě ještě lidi, kterým udělá větší radost
potěšení jiných a
blízkost rodiny, než drahé dárky... o tom ty Vánoce
jsou a člověku to dojde až v určitém věku...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: pá prosinec 26, 2014 9:39 am Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Nejhezci darek je pro me detska radost a te bylo vcera dosyta :-) |
Přešně tak i u mě. Vidět jak se holky nadšeně upřímně radují z dárků je to nejkrásnější. Není nad ten pocit, když vám vaše dítě samou radostí ukazuje dárky a objímá vás, že je šťastná, že dostala co si přeje. Ten pocit vám nic nenahradí (ani ty malý šťenátka který si některý páry společně kupují). _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|